mruxandra Postat Iunie 17, 2012 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 17, 2012 buna am si eu o problema... folosesc de 3 luni cu regularitate si ca la carte anticonceptionale karissa si nu am intampinat pana acum niciun fel de problema. insa dupa ultima menstruatie au inceput niste dureri usoare de sani si senzatia de tensiune la nivelul acestora. mestruatia se terminase in 6.06 iar anticonceptionalele le-am luat iar din 7.06. exista posibilitatea sa fiu insarcinata?? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mruxandra Postat Iunie 18, 2012 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 18, 2012 acuma pe bune...nimeni nu are idee despre ce vorbesc? :)oare sa fie de la anticonceptionale efecte secundare? dar totusi apar dupa atata timp si pana acum nimic? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Publicat Iunie 18, 2012 Raport Distribuie Publicat Iunie 18, 2012 ai luat in ultima perioada anumite medicamente ? ex antibiotic ? Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.