Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Buna dragi mamici...

Uite ca se apropie si la noi odihna cea mare,mergem impreuna cu baietelul nostru de 2 ani, pina acum erau toate bune si frumoase dar iata ca azi am citit un mesaj despre hotelul care urmeaza sa sedem ca acolo apa este mai rece cica nu departe se afla o cascada si din aceasta cauza e si rece, peste 2 zile urmeaza sa zburam deacum nu mai pot sa fac nimic, acuma imi fac griji oare nu va raci el pe acolo din cauza apei??? Sotu imi zice ca o sa-l tinem mai mult pe la mal dar nu este copilul cela care sa stea la mal.....

Poate sa fie asta vre-o problema???

e prima oara cind mergem cu piticutul nostru la mare si am niste emotii of...

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Poti sa-i dai niste echinaceea sa-i creasca imunitatea. In mod normal daca nu e un copil bolnavicios nu cred ca o sa fie probleme. Ia-ti pentru orice eventualitate Panadol cu tine si incearca sa diversifici activitatile cat veti sta acolo, mai o piscina, mai o plimbare... sa nu stea tot timpul in apa marii.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.id="size3">id="Script MT Bold">

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimotoid="size1">

Luati o piscinuta gonflabila si puneti apa in ea, pe mal. Se va incalzi de la soare si va fi sigur apa mai calda decat in mare. Astfel se va bucura si copilul de apa si voi veti fi mai linistiti.

Am marfa la bazar umanitar DC id="red">

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for meid="size1">id="blue">

La fel ca si Laura zic, ia o piscina gonflabila, cand ajungi la plaja pui apa in ea si se va incalzi..noi anul trecut cand Iustin avea 1 an asa am facut, dar fiind luna iulie a facut si baie in mare pt ca apa era calda...acum vedeti si voi, daca are 25-26 de grade apa eu zic ca e ff ok..Va pup si va doresc concediu placut, lipsit de evenimente neplacute!![flo]

Daca este un copil sanatos, nu ar trebui sa aveti probleme. Il introduceti treptat(pe parcursul a 2-3 zile, nu in aceeasi zi) in apa, cate un pic si vedeti cum reactioneaza.

pro piscina gonflabila, daca apa este rece. Mai ales ca acum sunt multe modele(cu acoperis, copacei, etc...) dragute.

Nu as da imunostimulator la un copil doar pt. un concediu. Se administreaza la recomandarea medicilor(f-tie de istoricul medical, copil, etc...). Medicii spun sa avem grija la ce stimulam.

In plus pregatirea(stimularea imunitatii cu imunostimulatoare) se face din timp.

Despre echinaceea gasesti mai multe info pe net, decat la farmacie.

tanea, unde veti petrece concediul ? in turcia ? atunci poti sta linistita, zic eu, mai toate hotelurile de pe acolo au piscina, cu sectiune pentru copii (apa mica).

nu uita sa va faceti asigurari de calatorie/sanatate, in cazul in care doamne-fereste aveti nevoie de servicii medicale, sa nu scoateti bani din buzunar, tarifele sunt destul de mari pe acolo.

si nu uita sa-ti iei un minim de medicamente pentru copil, eventual ceri o lista de la medic; in principiu ar trebui sa ai antitermice, antidiareice, picaturi pentru nas, un produs pentru mici rani (julituri, arsuri solare), saruri de rehidratare orala, ceva pentru protectia florei intestinale (biotics, linex), ceva impotriva ciupiturilor de tantari(eventual si un aparat cu pastile, de pus in priza in camera, nu stiu daca acolo tantarii sunt o problema, pentru ca nu ai dat detalii privind destinatia), lotiune solara cu factor mare de protectie.

vezi ca exista un site romanesc cu impresii de calatorie/vacanta pentru mai toate destinatiile si hotelurile din lumea asta, cauta acolo impresiile celor care au fost la hotelul unde mergeti si voi. daca nu stii la ce site ma refer, spune-mi, sa-ti transmit numele acestuia in mesaj privat.

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani
in principiu ar trebui sa ai antitermice, antidiareice, picaturi pentru nas, un produs pentru mici rani (julituri, arsuri solare), saruri de rehidratare orala, ceva pentru protectia florei intestinale (biotics, linex), ceva impotriva ciupiturilor de tantari(eventual si un aparat cu pastile, de pus in priza in camera, nu stiu daca acolo tantarii sunt o problema, pentru ca nu ai dat detalii privind destinatia), lotiune solara cu factor mare de protectie.

align="right" id="quote2">
Corina, stii cumva si ce medicamente exact se pot da unui copil de 2,8 ani ref. la antidiareice si pt. julituri

la antidiareice nu ma bag, mai exact nu-mi amintesc ce am luat eu in trusa de medicamente cand am fost cu fetita la mare, atunci cand avea 3 ani. cred ca am avut smecta, nu sunt sigura, mie mi-a dat pediatra fetitei o lista cu medicamentele strict necesare, pe multe dintre ele mi le-a dat pe reteta gratuita, o parte le aveam prin casa, iar alte cateva am cumparat.

de aceea am si recomandat ca tanea sa intrebe medicul ce medicamente ar trebui sa aiba la ea. mai ales ca ea locuieste in republica moldova si poate unele medicamente au alte denumiri fata de ale noastre (ma refer la cele produse la ei, nu din import), chiar daca au aceeasi substanta activa.

sa nu uit de plasturi (simpli sau cu rivanol), un medicament impotriva alergiilor. daca imi mai amintesc ceva util, revin. [flo]

cat despre julituri, cred ca e bun baneocin. pentru dezinfectarea ranii e bun rivanolul, pentru ca nu ustura.

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Ramonika: pt. rani(accidente) folosesc: unguent de galbenele(simplu, cu catina sau propolis), sau de sunatoare, sau arnica - ce am prin casa. Prefer Plafar Sibiu.

La antidiareice: tratamentul f-tie de cauza(bacterii, paraziti, virus, indigestie de la mancare, poate chiar > mancare decat de obicei, apa marii inghitita, etc...). Regula de baza este: regim alimentar si tratament. Uneori se recomanda pauza alimentara(de mancare, apa trebuie consumata) cateva ore.

Pt. inceput si f-tie de situatie nu se adm. antidiareic. Corpul incearca sa elimine intrusul. Administrand antidiareic retine si ajuta la dezvoltarea "intrusului".

Poate poti vorbi cu medicul fetitei, sa-ti recomande f-tie de situatie si calculeze eventual doza.

Saruri de rehidratare, probiotic. Panadol si Nurofen(sa nu fie cazul sa le alternezi), daca face febra.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...