Gabitza1977 Publicat Iunie 22, 2012 Raport Distribuie Publicat Iunie 22, 2012 buna ziua tuturor! are cineva copilul la gradinita Rose-Mary din Baneasa (str. Baneasa)? au si un after school, tot in Baneasa si de curand au infiintat si gradinita. m-ar interesa parerile parintilor care au deja copilasii acolo sau chiar si ale celor care au copiii la after school. multumesc mult! Gabitza mami de Denis Stefan (07.11.2008) si Alexandru Gabriel (28.05.2010) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megbeng Publicat Iulie 5, 2012 Raport Distribuie Publicat Iulie 5, 2012 mai, eu stau in zona si nu stiu gradinita asta...e nou deschisa? e langa scoala 7, unde e after-school-ul "Scolar AS"? megid="red">,demateiid="blue">(9.02.2007) si [fetita] Ana (7.03.2012) asa da,id="red"> asa nu!id="black">id="right"> "Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mstefanescu Postat Octombrie 19, 2012 Raport Distribuie Postat Octombrie 19, 2012 Buna ziua, Nepoteilor mei le merge bine dupa spusele fiicei mele. Copiii merg cu drag. Succes! mariana stefanescu Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.