onutza11 Publicat Iulie 5, 2012 Raport Distribuie Publicat Iulie 5, 2012 buna ziua mamici si viitoare mamici! sunt si eu o proaspata aspiranta la statutul de mamica si am o mica problema cu care poate mamicile s-au confruntat. eu am un ciclu destul de regulat...cam la 28-29 de zile. astazi sunt in ziua 31 si inca niciun semn de probleme. nu am niciun fel de simptome ca s-ar intrevede problemele lunare si ce m-a pus pe ganduri si m-a facut sa alerg la farmacie dupa teste de sarcina sunt sfarcurile care s-au marit, au devenit brusc erecte si ffff sensibile la atingere. asa ca am facut doua teste de sarcina barza . unul tip jet , celalalt tip banda. la ambele mi-a iesit a doua liniuta foarte foarte pala. citind aseara pe forumuri ca sunt probleme cu testele barza am fost la farmacie si am mai luat doua sure check. unul tip jet (stilou) si unul tip caseta. la cel tip jet facut la 8 dimineata cu prima urina a iesit a doua liniuta la fel, foarte pala. cel tip caseta, facut 3 ore mai tarziu, a iesit negativ. acum...nu stiu ce sa cred.. cat de sigure sunt testele astea? s-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema? imi tot spun sa fiu calma si sa astept..dar cand am vazut liniutele vagi parca mi-a disparut si rabdarea. banuiesc ca la 2-3 zile de intarziere, daca as fi insarcinata, ar trebui sa nu se mai puna problema de test negativ. pe de alta parte, daca nu sunt..de ce apare a doua liniuta? am mai facut teste...sure check cel putin.. si niciodata, nici macar dupa ore intregi nu aparea a doua liniuta. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diarnyina_s Publicat Iulie 5, 2012 Raport Distribuie Publicat Iulie 5, 2012 Onuta, eu zic ca este cu ochisori, a doua liniuta chiar daca e pala, exista si inseamna test pozitiv. Nu are cum sa iasa 3 teste pozitive si sa nu fii. Mergi repede si fa-ti o analiza de sange betaHCG cantitativ, cere analiza in regim de urgenta si iti vor da rezultatul in aceeasi zi, aceasta analiza nu are cum sa greseasca. Iti tin pumnii si te astept cu rezultatul in asteptarea unei minuni Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alecsia Postat Iulie 5, 2012 Raport Distribuie Postat Iulie 5, 2012 Sigur esti insarcinata. Daca repeti testul in zilele urmatoare, a doua liniuta va fi din ce in ce mai colorata. Sure-check sunt foarte bune si sigure. --------------------------------------------------------------- "Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti ... " Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kytana Publicat Iulie 5, 2012 Raport Distribuie Publicat Iulie 5, 2012 Felicitari Onutza(desi roz pal) dar si eu cred ca esti insarcinata! Asa am patit si eu, cu primul test, a doua liniuta era roz pal pal pal. . Mai ca nu se vedea si am mai facut un test a doua zi seara si se vedea ceva mai puternica liniuta. Nu exista fals pozitiv (doar in caz de intrerupere recenta sau nastere atunci mai sunt hormonii dati peste cap) Sure-check iti recomand si eu. Doamne ajuta si o sarcinuta cat mai usoara! [flo] [gravired]27+ cu -= Love life, live love =-id="red"> Bobocelul nostruhttp://lmtf.lilypie.com/Fgsvp3.png[/img Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ankylya Postat Iulie 5, 2012 Raport Distribuie Postat Iulie 5, 2012 iti tinem pumnii onutza asteptam vesti[gravired] bune de la tine.te pwp Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANI.G Postat Iulie 5, 2012 Raport Distribuie Postat Iulie 5, 2012 Citat:citat din mesajul lui onutza11..nu stiu ce sa cred.. cat de sigure sunt testele astea? align="right" id="quote2">onutza sure check sunt cele mai sigure ..spre deosebire de barzanu se pozitiveaza niciodata aiurea, mai ai putintica rabdare, pana ajunge hormonul sarcinii la valori mai ridicate si atunci ai sa vezi cele doua liniute rosii, rosiicel mai bun ar fi un beta HCG ca sa nu mai stai in suspansoricum si eu zic ca e cu ochisori Despre infertilitate si nu numai :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela_tutuianu Publicat Iulie 5, 2012 Raport Distribuie Publicat Iulie 5, 2012 fa un test de sange . inca beta nu e mare si de aceea e pala , dar SIGUR e sarcina . sa fie intr-un ceas bun ![flo] "niciodata nu e prea tarziu" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onutza11 Postat Iulie 6, 2012 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 6, 2012 multumesc fetelor de raspunsuri si incurajari! si eu sperdin tot sufletul sa fie bebe:) am fost acum si am facut un test de sange. voi avea rezultatele diseara. initial am zis ca il fac luni, dar asteptarea asta ma da peste cap :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.