Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cate ore/zi la desene in vacanta?

Recommended Posts

Situatia e cam asa: fetele mele (7 si aproape 10 ani) au voie pe perioada scolii 2*1/2 ora pe zi la desene, deci max 1 ora si compu numai in w/e.

Acum e vacanta, afara e fioros de cald, ele sunt intre plecari (mare, tabara, Maramures, bunicii nr 1 si bunicii nr 2) si se plictisesc de moarte. Eu lucrez, tatal lor lucreaza, prietenii/colegii sunt care pe unde, asa ca ele stau acasa cu bunicu' si vor toata ziua la desene.

Sotul meu zice ca e vacanta si sa stea cat vor ca sa plictisesc pana la urma si de desene (si cam asa e cu plictisitul...).

Cat e prea mult?

Caro

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Daca tot e vacanta si nu are ce face, eu nu am nimic impotriva sa se uite la tv.

Adica ce sa faca, sa se uite la pereti ?

Si fi`mea mai coloreaza, mai hartuieste cainele, mai o pagina citita, insa dupa ce vine de la inot se tranteste in pat si se uita la tv. Nu poate iesi cu dadaca in parc ca e infiorator de cald. Parcul il lasam dupa orele 19,00 cand ajung eu.

Eu nu vad nocivitatea, ea acum e mare fan DisneyJunior :-))

_______________________________________________id="red">

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,

inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra

obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,

botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.id="black">id="size1">

Si la noi e aceeasi discutie doar ca sunt baieti (aproape 7 si 9 ani si un pic)

Presupun ca aveti teme de vacanta. Eu am conditionat desenele de efectuarea a doua fise/zi din caietele date de invatatoare. Cel mic are si el un caiet special de clasa 1 sa stea locului pana face cel mare tema. Seara ii striga baietii de pe strada la un fotbal (sunt la bunici, dar si acolo e plictiseala).

Mai schimbam desenele cu alte "porcarii" cum ar fi jucatul la psp/telefon.

Anya

La noi vor Wii toata ziua, mai ales fi-miu. Saptamana trecuta n-am avut masina si nu m-am putut urni din casa cu ei in parcurile mai umbrite pe unde ne preumblam noi de-obicei cand e canicula asa ca i-am cam lasat. Dar nu non stop. Am mai facut pauze lungi. Am mai scris, am mai desenat, am facut animale din hartie, in general daca au avut ce si cine sa-i distreze nu m-au capiat cu consola aia. Acum sunt la bunici si nici nu vreau sa ma gandesc cat televizor baga pe paine, aproape la propriu ca se uita si cand mananca. Dar am redus drastic vizitele de lunga durata daca altfel nu se poate.

Revenind, toata ziua e mult, eu nu i-as lasa pe-ai mei. Am vazut ca ne e mai bine tuturor daca mergem cat mai mult afara sau daca facem si altceva in afara de calculator/TV/Wii.

Dar pe de alta parte aveti un program variat vad pentru vacanta, nu vor sta toata vacanta incuiate in casa in fata televizorului asa ca pana la urma, daca fac pauze de masa, somn daca mai dorm de pranz, scris, citit si jucat in doua, nu e chiar asa o tragedie.

Obiective Realisteid="orange">

Androix Bijouxid="red">

Niste copii si toti copiii! [;)]

Evident ca nu stau toata ziua la TV! Dar daca le-as lasa cat vor, ar sta cam 3 reprize de cate 2 ore...

Nu le conditionez de teme de vacanta pt ca eu nu sunt de acord cu temele de vacanta. Vacanta e pt odihna si deconectare, nu pt teme... Dar le incurajez sa citeasca, ceea ce din fericire si fac.

Caro

al meu are aproape 10 ani, proaspat reintors din tabara...se uita la tv, se mai joaca pe wii sau la pc, mai face o tema la mate, la romana, mai citeste....afara e mult prea cald, deci iese dupa orele 18,00... si el e fan Disney Channel, deci se uita mai mult la sitcomuri, nu desene... mai sta vreo saptamana acasa apoi pleaca la tara la bunici...acolo toata ziua afara pe coclauri la aer curat fara tv si pc[:D]

Caught between the devil and the deep blue sea...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...