Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

ecografie transvaginala sau abdominala?

Recommended Posts

Sunt in a 13 saptamana de sarcina si am niste probleme cu fixarea placentei. Cu toate ca am urmat un tratament cu utrogestan si acid folic si problema a fost observata relativ devreme la 6 saptamani, totusi inca situatia nu s-a imbunatatit. Medicul care ma are in observatie mi-a facut pana acu doua eco transvaginale, insa doctoul de familie ma sfatuieste sa-l schimb fiindca in cazul asta acest tip de eco este periculos. Cica cunoaste cazuri de mamici care au pierdut sarcina din cauza ca au facut eco vaginale. Zice ca din trimestrul 2 doar abdominale ar trebui sa fac mai ales cand ai hematom sau decolare,desprindere de placenta sau placenta previa.

V-ati confruntat cu astfel de cazuri? Ce parere aveti?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

nu esti inca in trimestrul 2. si ginecologul stie clar mai bine ce se poate vedea si ce nu cu o ecografie abdominala. sonda intravaginala nu poate provoca dezlipirea placentei sau ne-fixarea ei. zonele de decolare pot sa se nideze de la sine sau nu.

oricum probabil de acum incolo nu se va mai folosi sonda intravaginala - sarcina este maricica.

Roxana

Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...