Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

a cazut fetita pe smoala de aia care se fac strazile ,proaspat turnata cred ,ca s-a fript la o manuta si i-a iesit besici am sters-o cu rivanol si i-am pus pudra baneocin insa nu se duce smoala aia,ce pot face? aveti idee altceva mai bun?cu ce sa o dau ca sa-i treaca cat de cat si sa-i amelioreze durerea pentru ca desi nu plange suspina asa si cred ca o doare[q] multumesc Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

1. Bepanthen spray (spuma pt arsuri). Ajuta mult, calmeaza durerile. Ideal ar fi fost imediat dupa intamplare, sa nu apuce sa se formeze basicile. 2.Spital. ACUM. Si crede-ma, vorbesc din experienta. Bine, in cazul de care spun eu a fost vorba de un resou incins. Imi scapa acum denumirea cremei folosita de spital, fir-ar! Dar important este sa ajungi cu fata la spital. Cecilia, mami de Nicolle Adelina

Miere. Eu asta pun...ung cu miere si stau cca 20 minute. Infuzia de coada soricelului e buna pt spalare. Mai e bun si aloe si cartof ras si pus. Smoala se va duce, nu-ti bate capul acum...las-o sa-i treaca durerea. Prea des noi ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii. John F. Kennedy

urgent spital. in caz de arsura se scade intai temperatura zonei, d epreferat treptat, de la apa rece la gheata. alcool nu s epune. ca leac babesc folosit d emine a fost albusul d eou. dar acum , in cazul de fata riscul d einfectie e f mare,deci trebuie dusa la dr de urgenta! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

multumesc,abia ce a adormit ca a plans o gramada besicutele au aparut imediat ,adica acum a cazut si peste 1 minut le avea,am spalat-o cu apa rece prima data ca eram langa o fantana si cu rivanol apoi la spital mai dureaza putin pana ajung... la spital stiti cumva cu ce o dezinfecteaza? ce-i face? ca ea a facut ieri un vaccin,cel de 1 an... nu ma intereseaza daca se duce smoala doar ca ma gandesc sa nu se infecteze si sa nu o doara ca sta pe besicile alea care s-au si spart unele am sa-i iau bepanthen daca calmeaza durerile,ajuta si la cicatrizare? off abiaa stept sa merg sa o vada un medic [flo] Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

Sa stergi smoala incearca vata bine imbibata in ulei de gatit .Si mie mi-a picurat smoala incinsa de pe terasa blocului cand se faceau reparatii,chiar la incheietura degetelor la maini si am luat bobitele alea cu tot cu piele.Se mai vad ff putin urmele .dar sa stergi smoala,incearca uleiul de gatit Sanatate [:)] Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 [url="https://picasaweb.google.com/106129411010304127167"] Merita sa bagati un ochi ....[/url]

Arsura cu basici e deja arsura de gradul II, eu m-as duce la spital de urgenta mai ales daca e pe suprafata mare si copilul e chiar mic. Nu e de gluma, daca cumva e pe suprafata mare, se poate ajunge la complicatii grave. Pe arsuri si eu dau cu ulei sau cu miere sau cu bepanthen, dar n-am avut decat arsuri de gr I adica doar inrosirea pielii. Uleiul si mierea ajuta daca le dai imediat.

Spunea cineva de albus de ou...bun la arsuri.Intaresc si eu aceasta afirmatie!Fratele meu acum cativa ani buni,copil fiind a pus mana pe o toba de esapament incinsa a unui camion.Acolo i-a ramas pielea din palma.Pana sa ajunga acasa tata l-a dat cu un spray pentru arsuri insa,ajuns acasa mama i-a pus albus de ou.In 2 zile nu mai avea absolut nimic.[:)] Dar pentru smoala,du-te te rog la spital! Chiar nu e de joaca cu asa ceva.Mai bine sa o doara un pic pana ii desinfecteaza acolo,decat sa sufere mai tarziu.Multa baftaaaa! [pup] Cea mai fericita mamica de [copil] Stefan Iulian (27.06.2010) cu bucati albastre de cer furate de acolo de sus si puse in loc de ochisori sa ii insenineze privirea si viata!

Citat:
citat din mesajul lui oanap85
a cazut fetita pe smoala de aia care se fac strazile ,proaspat turnata cred ,ca s-a fript la o manuta si i-a iesit besici am sters-o cu rivanol si i-am pus pudra baneocin insa nu se duce smoala aia,ce pot face? aveti idee altceva mai bun?cu ce sa o dau ca sa-i treaca cat de cat si sa-i amelioreze durerea pentru ca desi nu plange suspina asa si cred ca o doare[q] multumesc Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
Fara suparare, dar eu nu inteleg chestia asta: adica iti cade copilul in smoala cu mana si ceri sfat pe DC?! [bang] Pai eram imediat la doctor! Nu ai cu cine lasa ceilalti copii? Suni la 112 si spui ce s-a intamplat, nu te apuci sa pui nu-stiu-ce aiureli/leacuri babesti. A plans biata fetita atata! Alexandra Maria 14.12.2007

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...