Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

CONCURS - Carti bune pentru parinti buni

Recommended Posts

• Administrators

Dragii nostri,

Avem un nou concurs interesant atat pentru parinti cat si pentru bunici!

Editura Humanitas lanseaza miniseria Carti bune pentru parinti buni 7 carti alese cu atentie, pe care cititorii le-au apreciat, de vreme ce au trebuit republicate, unele de mai multe ori. Carti perene. Carti bune. Carti utile parintilor buni.

Puteti afla mai multe despre aceste carti minunate citind AICI

http://www.desprecopii.com/Images/Upload/carti1.jpg

Castigatori:id="red"> vor fi alesi 3 castigatori prin tragere la sorti

Premiul:id="red"> consta intr-un pachet format din 3 carti

Ce trebuie sa faceti:id="red"> raspundeti la acest topic la urmatoarea intrebare si intrati automat in concurs - Ce inseamna un parinte bun – in viziunea voastra?

Perioada de desfasurare:id="red"> 24 iulie - 4 septembrie (anuntarea castigatorilor se va face la data de 6 septembrie)

START CONCURS!id="red"> [dc]

O zi frumoasa tuturor!id="violet">

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socratesid="teal">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Apropos de carti si parinti buni :)am citit o carte " copiii sunt din rai" de john gray,o carte f buna si care m-a ajutat f mult in educarea copiilor..

In viziunea mea de parinte ,sa fiu bun, inseamna sa fiu responsabila,sa le ofer o educatie,sa le ofer copiilor mei "libertatea si indrumarea necesara ca sa-si descopere si sa-si exprme adevarata personalitate",sa le ofer toata dragostea si sprijinul meu,al nostru ca familie.

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

Sa fi un parinte bun,in opinia mea,inseamna sa fi echilibrat,tolerant,calm,iubitor,rabdator si intelegator,bun ascultator,sursa inepuizabila de sprijin,incredere si dragoste pentru copil/copii.Si mai ales sa fi un model pentru copilul tau,din orice punct de vedere.[olala]

Cea mai fericita mamica de [copil] Stefan Iulian (27.06.2010) cu bucati albastre de cer furate de acolo de sus si puse in loc de ochisori sa ii insenineze privirea si viata!

Cineva scria aici la un alt subiect ca "copii sunt o bucatica de cer". M-am regasit mult in aceasta expresie pentru ca fiica mea a fost si la propiu si la figurat, din prima zi, o bucatica de cer. Si a avut de la inceput stele care au calauzit-o. Un parinte bun....sper sa fiu un parinte destul de bun ca sa reusesc sa ii fac sa straluceasca pe cerul ei toate stele de care are nevoie in viata.

Stele care sa straluceasca cand e fericita, stele care sa ii arate drumul cand nu mai stie mai departe, stele care sa lumineze cand e intuneric, stele care sa le poata atinge cand e vesela, stele care sa ii fie daruite din dragoste, stele pe care sa le daruiasac la randul ei din iubire.

Stelele astea presupun iubire, incredere, sustinere, intelegere.

[pup]

Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)

pozele noastre

Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza

universul meu de copil - poze

Zambetul Karlei

Nu exista parinte bun, ci exista parintele care stie sa-si asculte si respecte copilul, care stie sa fie copil la randul lui, care incearca sa faca din orice intamplare un mod de a-l invata pe copil anumite valori si principii, care la randul lui invata odata cu copilul din greselile facute, care stie sa zica te iubesc.

Pentru mine a fi parinte bun inseamna sa stie copila mea ca ii sunt mereu alaturi, ca se poate baza pe mine orice s-ar intampla, ca o iubesc 24 de ore din 24 din prima clipa si incerc zi de zi sa fac imposibilul sa fim fericite.

_______________________________________________id="red">

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,

inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra

obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,

botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.id="black">id="size1">

Sa fii parinte bun inseamna sa fii pe aceeasi lungime de unda cu copilul tau... sa gasesti echilibrul intre voi, echilibrul intre ce isi doreste copilul de la tine si ce iti doresti tu de la el.

Comunicarea intre parinti si copii depinde mult de parinti si nu de copii.

Sa ajungi sa-ti cunosti copilul si sa reusesti astfel sa ii dai educatia potrivita personalitatii lui.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...