Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cardul dracului, Dracul cardului.

Recommended Posts

• Răspunsuri 149
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Dupa ce se va finaliza aceasta implementare cu corecturile de rigoare a softului cu erorile umane cu sincronul datelor - deci cand toate acestea se vor finaliza/corecta, va fi unul dintre cei mai mari pasi facuti de Romania spre eficienta. Costurile vor scadea dramatic, furturile din sistem de asemenea, va exista un control excelent al multor informatii specifice, se vor putea face prognoze in fine eu sunt bucuros ca in sfarsit se va mai face un pas extrem de important spre normalitate si eficientizare. Chestiile astea cu drac si 666 si alte bazaconii ma lasa rece. Total. [url="http://www.romleas.ro/Rosia%20Montana/"]Ce nu stiu romanii despre aurul lor![/url] [url="www.romleas.ro/eu"]Eu pur si simplu[/url] / [url="www.romleas.ro/legi/index.html"]Pagina legislativa[/url]
Distribuie pe alte site-uri

Cum se va intra in posesia acestor carduri? Copiii vor avea card separat?
Cami [mamica] si Luca-Ionut [hagi](25.09.2006) Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith
"When God was giving out talent, He gave all of it to Michael Jackson." Babyface

Citat:
citat din mesajul lui marius
Dupa ce se va finaliza aceasta implementare cu corecturile de rigoare a softului cu erorile umane cu sincronul datelor - deci cand toate acestea se vor finaliza/corecta, va fi unul dintre cei mai mari pasi facuti de Romania spre eficienta. Costurile vor scadea dramatic, furturile din sistem de asemenea, va exista un control excelent al multor informatii specifice, se vor putea face prognoze in fine eu sunt bucuros ca in sfarsit se va mai face un pas extrem de important spre normalitate si eficientizare. Chestiile astea cu drac si 666 si alte bazaconii ma lasa rece. Total. [url="http://www.romleas.ro/Rosia%20Montana/"]Ce nu stiu romanii despre aurul lor![/url] [url="www.romleas.ro/eu"]Eu pur si simplu[/url] / [url="www.romleas.ro/legi/index.html"]Pagina legislativa[/url]
Pai traim in Romania...daca nu merge ceva se vor lega de topica literelor.Problema,pusa cum o pui tu e corecta...dar rezolvarea nu va fi cum credem.....din cauya erorilor multe ,voit multe..praful se va alege si de carduri. Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

nu va contine cuvantul card, nu va contine CNP-ul, nu va contine bolile cronice... oare poate sa contina poza pisicilor mele, pe care mi-am pus-o si pe cardul ING? [:D] de fapt voiam sa spun ca n-am prea mare incredere in reusita romanilor de-a implementa softul/softurile necesare in timp util. Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!...

Asa cum s-a ajuns pana in prezent sa se faca pasi foarte mari in informatizarea datelor in foarte multe domenii, eu sunt convins ca nu doar ca se va finaliza si acest proiect ci chiar va aduce beneficii extrem de mari. Nu am nici cel mai mic motiv sa fiu pesimist. [url="http://www.romleas.ro/Rosia%20Montana/"]Ce nu stiu romanii despre aurul lor![/url] [url="www.romleas.ro/eu"]Eu pur si simplu[/url] / [url="www.romleas.ro/legi/index.html"]Pagina legislativa[/url]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...