Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sunt speriata...am o sarcina de 4 sapt si fatul nu

Recommended Posts

Buna,ma numesc Elena si am 25 de ani... Am aflat viberi ca sunt insarcinata in 4 saptamani...imi doresc acest copil si il consider o binecuvantare!:) Ceea ce ma nelinisteste este faptul ca la echo inravaginala nu se observa nimic in gura uterului...:((( ceea ce ma sperie e sa nu fie o sarciba extrauterina:( Va rog raspundeti mi urgent e normal sa nu se vada nimic la 4 sapt ? Ori asta arata ca poate fi o sarcina extrauterina:((??? Va multumesc Multumesc
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu am fost prima data, cu teste pozitive si simptome de sarcina la eco, si nu s-a vazut nimic. Peste 2 saptamani s-a vazut, si mi s-a spus ca varsta e de 5sapt si 5 zile. Deci prima eco fusese la 3 sapt si 5 zile si nu se vedea nimic. Asta acum aproape 7 ani[:)]
[url="http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs589.ash2/154123_170400446321687_100000551979924_484263_5772278_n.jpg"][8**]raluca[8**][/url] mami fericita de [url="http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs994.snc4/76757_172183989476666_100000551979924_494909_2845446_n.jpg"][il]alexia[il][/url] (07.09.2006)

Este mult prea mic sa se vada, stai cumintica si ai rabdare.Va trebui sa inveti sa nu te mai nelinistesti asa usor, stresul e unul din lucrurile pe care bebe nu le vrea absolut deloc si care unei gravide nu ii aduce nimic bun, asa ca zambeste, ai incredere, ai rabdare si..Doamne-ajuta! [gravi] 24 + cu [baietel] Nicholas

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...