Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

all4body - inot Timisoara

Recommended Posts

Stiti cumva daca complexul all4body (constanta nr.8 - zona complex) este inchis sau este in vacanta in aceasta perioada (bazinul ma intereseaza in special)?

Incer sa ii contactez, am fost si pe la ei dar nu am aflat nimic. Exista un afis pe usa de intrare dar poarta fiind incuiata nu se desluseste nimic din ce scrie acolo.

Asi vrea sa imi inscriu baietelul la cursuri de innot asa ca prinde bine si alta sugestie de locatie daca aveti.

Arena si beauty center imi sunt putin peste mana.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

buna, poti suna aici sa vezi daca e cineva sa-ti dea relatii despre activitatea lor 0256/497555

(nu te supara, te rog, e offtopic, vreau sa lamuresc un aspect simplu care-ti poate fi totusi util in general - cuvantul inot se scrie cu un singur n; ca regula, se scriu cu doi de n cuvintele care pot avea sens pronuntate singure si fara prefixul "in", ca de exemplu - innoda (nod), innamoli (namol). id="size1">

mersi de contact si de corectie, am sa corectez acum.

cat despre acel numar, am incercat desigur sa sun, este singurul care l-am gasit si eu ca numar de contact.

o sa merg astazi cu un binoclu sau un aparat foto cu multe X-uri poate reusesc sa citesc anuntul[:)].

multum gio.

la arena e desigur bestial doar putin incomod pentru mine de mers des acolo.

oricum problema rezolvata. baietelul a inceput ieri cursurile de inot la Generala 30. bazinul este ok, antranori si ei par ok...ce e important ca lui i-a placut foarte mult, asa ca nu mai conteaza restul.

• 2 weeks later...

Salut,

Am tot vrut sa scriu...noi avem un prieten care face de cativa ani inot acolo (All4body) si e f ok...ii place antrenorul si acum inoata f bine.

Succes...e un sport minunat...si copiii mei adora sa mearga la bazin...chiar azi am vizitat si noi un centru de sport...in special pentru inot.

[:)]

Mihaela&Cristian 25.03.2006id="blue">&Maria Eliana 19.05.2008id="red">

Cu toata dragostea!id="red">

Salut,

Noi ne-am mutat in America, langa Seattle...O sa inceapa aici clasa 1...Da...am fost atunci la ziua portilor deschise...le-a placut!!! Sper sa la placa si aici la scoala [:)]

Bafta lui Marco...Noi avem o fosta colega de gradi la 16...o cheama Teodora si e o dulceata de fetita!

Va pupam![pup]

ps: Fetele scuze pentru off-topic!

Mihaela&Cristian 25.03.2006id="blue">&Maria Eliana 19.05.2008id="red">

Cu toata dragostea!id="red">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...