deutzamica Publicat August 8, 2012 Raport Distribuie Publicat August 8, 2012 As vrea sa aflu mai multe pareri despre doctori ortopezi pediatri. Nu stiu inca in mainile cui sa-mi incredintez copilul. Pana acum am de ales intre: Dumitrescu Catalin, Thiery Alexandru - spital Gr. Alexandrescu sau Gh. Burnei - spital Budimex (Marie S. Curie). Ce stiti despre acestia? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
histamina Publicat August 8, 2012 Raport Distribuie Publicat August 8, 2012 Burnei categoric! i-a salvat mana dreapta a nepotelului meu,mana al carei antebrat a fost fracturat in 5 locuri si s-a sectionat si o terminatie nervoasa. a salvat si pe al doilea strumf al unei fff bune prietene. este un mare OM si un excelent sepcialiat! ambii strumfi operati de el sunt perfect normali acum,desi nimeni nu le dadea sanse. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamica9 Postat August 8, 2012 Raport Distribuie Postat August 8, 2012 de acord: burnei categoric! am o prietena care a avut probleme cu fetita si a fost foarte multumita de el. este un bun profesionist. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riana Publicat August 8, 2012 Raport Distribuie Publicat August 8, 2012 Burnei. Nepotul meu are o problema grava de sanatate. Burnei e singurul care opereaza asa ceva la noi in tara. Initial au mers cu copilul la prof. Jianu de la Gr. Alexandrescu. Starea copilului s-a agravat foarte mult, acum Burnei se chinuie sa repare si recupereze. Sfatul meu: mergi direct la cel mai bun. Si rezidentul lui , dr. Gavriliu e un dr bun si un om bun. E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tomaca Publicat August 8, 2012 Raport Distribuie Publicat August 8, 2012 Am auzit despre Burnei ca ar fi un doctor bun. Eu nu stiu decat despre Alexandru Thiery care ne-a ajutat cand bebele s-a nascut cu un torticolis sever ce a determinat si o deviatie a bazinului. Si-a revenit complet si mergem la control anual ca sa verificam cum evolueaza cu mersul, picioarele etc. [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160653"] Povestea unui Dor[/url] mami tomaca si bebe Tudor Ioan un [copil] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iubu77 Publicat August 17, 2012 Raport Distribuie Publicat August 17, 2012 Noi am fost la Spataru Radu la sp. de pediatrie Medlife..Initial ne-a consultat fetita si a tinut-o sub observatie..apoi dupa 6 luni am revenit si ne-a prescris ghetute..Am fost multumiti de dansul, mai ales ca acolo are timp. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
getik1 Publicat August 19, 2012 Raport Distribuie Publicat August 19, 2012 daca reusesti la burnei ar fi ideal... eu cu fetita am fost la clinica Regina Maria la Dr Ionescu Sebastian si este si el foarte bun getik mami de mica aricica[ispita] 29.12.2009[bis] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156087"]povestea unui aricy [/url] [url="http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com"]bijuteriile lui getik[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Didididi Publicat August 20, 2012 Raport Distribuie Publicat August 20, 2012 Eu am fost cu baiatul la dr. Thiery (are platfus); mi-a placut extrem de mult: a explicat problema medicala pe mulaje, ne-a facut recomandari si a motivat recomandarile. Nota zece din partea mea. Din pacate, in Romania dr nu stiu sa vorbeasca pacientilor.Cu atat sunt mai buni cu atat sunt mai economi cu explicatiile. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.