Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

caut medic pediatru nou nascut sector 4

Recommended Posts

Buna,

Sunt in cautarea unui medic pediatru pentru nou nascut, in sectorul 4 zona Brancoveanu.

Mi-ar fi de mare folos recomadarile voastre intrucat in acest moment nu stiu de unde sa ma apuc de cautat.

Ma intereseaza un medic bun, care sa vina si acasa si care sa aiba cabinetul cat de cat in zona. M-am mutat de curand in zona, asa ca nu stiu nici daca sunt eventuale policlinici/dispensare unde as putea sa ma adresez.

Multumesc frumos

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui consi_s
Buna,Sunt in cautarea unui medic pediatru pentru nou nascut, in sectorul 4 zona Brancoveanu.Mi-ar fi de mare folos recomadarile voastre intrucat in acest moment nu stiu de unde sa ma apuc de cautat.Ma intereseaza un medic bun, care sa vina si acasa si care sa aiba cabinetul cat de cat in zona. M-am mutat de curand in zona, asa ca nu stiu nici daca sunt eventuale policlinici/dispensare unde as putea sa ma adresez.Multumesc frumos
align="right" id="quote2">Noi mergem la Mireut Carmen e la Medcenter Berceni. E pe sos berceni.Eu sunt multumita de ea.Vine si acasa dar numai pt urgente.Am uitat sa spun ca la noii nascuti vine acasa pt prima vizita si nu ia copiii ai caror parinti fumeaza in apartament cu bb si iti da tot felul de sfaturi de genul ... prima luna sa nu te dai cu parfum in preajma copilului [:-@]... are o obsesie cred cu alergiile.Dar poti sa o suni la orice ora, iti vorbeste frumos, iti raspunde la toate intrebarile cu rabdare. Si fiind la baza pediatu cunoste f multi dr de specialitate buni. A lucrat in budimex ceva ani parca.[copil] [gravi] +27

Consi, acum este in concediu pana pe 16. Stiu ca m-a chemat pt prenatal atunci.

Mie cel mai mult imi place la ea ca nu te tine cu bb bolnav pe la usi, cand ti-a spus sa vi ai si intrat.

si iti raspunde mereu la tel chiar daca e 5 dimineata sau 11 seara...nu iti atrage atentia cat e ora sau ca ai sunato si nu e o urgenta. Intelege ca pt tine orice tine de copil e o urgenta [:)] cel putin pt mine asa este...

Mai sunt dr buni, in sect 4. Mai e Stanciu dar e prea ocupat pt gustul meu desi e f bun ca dr pediatru.

[copil] [gravi] +27

Citat:
citat din mesajul lui consi_s
Ela, regimul este de medic de familie? Am vazut ca Medcenter este un centru privat. Platesti ceva pentru consultatii, etc?
align="right" id="quote2">Medic de familie. Nu platesti nimic. Decat ce ii mai dau eu (recunosc), cat vreau si am. Nu mi-a cerut niciodata bani sau altceva. Nu i-am luat niciodata flori [:D] nu suport chestia asta cu florile sau pachetul de cafea...[copil] [gravi] +27

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...