Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sezatoarea canadiana (46)

Recommended Posts

quote:Originally posted by Ica 1975

Dana,id="red"> am facut drobul dupa reteta ta si a iesit f bun, sigur am sa mai fac si cu alte ocazii. Am facut si tortul de ciocolata, insa de la indulcitor are un gust cam... eu am pus 2 cutii de 80 g, ca asa socotisem, n'am pus cam mult? Noi

id="quote">id="quote"> 2 cutii??? Exagerat de mult,ma si mir ca l-ai putut minca. Eu cred ca am pus dupa gust, nu-mi mai amintesc.Si drobul meu a iesit f bun, am pus si ficat si pui.In Rominia eu sun de cind am venit in Canada cu Startec din Vancouver. Au acum 8.9 centi in Ro pe fix.Dana si gemeniiVoiculestii
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 151
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Multumesc pentru info cu cartelele.

Eu vorbesc cu cartela verde "calling card" chiar asa se numeste. Pe cea de $5 o cumpar cu discount la $4.25 si vorbesc 60 min cu Bucurestiul. Deci 7 centi pe minut.

Dar tot aici pe forum am auzit ca exista niste cartele de $1 cu care vorbesti o ora (parca, nu stiu daca vorbesc prostii - este doar ce-mi amintesc) Acele cartele m-ar interesa

quote:Originally posted by Podeanu
quote:Originally posted by Ica 1975

Dana,id="red"> am facut drobul dupa reteta ta si a iesit f bun, sigur am sa mai fac si cu alte ocazii. Am facut si tortul de ciocolata, insa de la indulcitor are un gust cam... eu am pus 2 cutii de 80 g, ca asa socotisem, n'am pus cam mult? Noi

id="quote">id="quote"> 2 cutii??? Exagerat de mult,ma si mir ca l-ai putut minca. Eu cred ca am pus dupa gust, nu-mi mai amintesc.Si drobul meu a iesit f bun, am pus si ficat si pui.In Rominia eu sun de cind am venit in Canada cu Startec din Vancouver. Au acum 8.9 centi in Ro pe fix.Dana si gemeniiVoiculestii
id="quote">id="quote">Danaid="red">, nu l-am mancat, ca n-am putut, sta si acum in frigider, iar pentru musafiri am cumparat un tort. In reteta era asa 2 dl zahar ( 2 x 85 gram) id="red"> si asta ma facut sa cred ca este 2*85 g = 2 cutii de 80 g. Data viitoare am sa gust, acum a fost pe negustate si rezultatul s-a vazut de Paste. Noi

Daca e ca in Romania, suportam...si chiar si vantul ca si in C-ta bate o briza iarna de iti ingheata ochii in orbite...

Dar nu dureaza 5 luni...maxim 3 sapt apoi se imblanzeste!!!

Fiecare dimineata e un nou inceputid="purple">id="Book Antiqua">id="size3">

Sinzi, Radu[avion]si David[marinar]

David[cool]

sinzi_ana, pai mai sta si p-aicea, nu bate incontinuu... Anul asta parca nici n-a fost iarna pina in ianuarie. Marul meu a inflorit a doua oara in noiembrie.. Pe de alta parte, uite, acu-i sfirsit de aprilie si inca nu si-au deschis florile nici unul. Acu stau sa ma gindesc ca obsesia mea cu Florida poate sa fie din pricina ca-s nedormita, nu din pricina climei ca atare.. [:)] Ori poate am eu inclinatie spre mori de vint - cealalta obsesie e eradicatul papadiilor din gazon. Acuma, ca-s proaspat trezita din somn, ma gindesc ca poate o iau mai usor cu gradinaria si m-apuc de salate de frunze de papadie.. [:)]

Apropos de gradinarie, cred ca freziile fac consiliu si-o rup la fuga cind ma apropiu de magazin... In zona asta n-au la: Sobeys, Home Depot, Michael's. La Michael's in schimb am gasit kit de facut bomboane in forma de masinuta. Cum imi adun curajul s-o si fac, va zic cum a iesit. Pe instructiuni zice ca e recomandata pentru copii peste 8 ani, sub supravegherea unui adult, iar producatorul e wilton.com - nu stiu sigur daca mai desfac in Canada si prin altii decit prin Michael's.

Sanatate la bebei si mamici.

http://community.webshots.com/user/parpalak

http://home911.servebeer.com

Am o intrebare ptr. mamicile din Canada!

Puteti sa ma lamuriti si pe mine, ce este cu alergia datorata vintului- si frigului?!(apar pe fata pete rosii si mici bubite-care trec in citeva min. imediat ce intram in spatii inchise:masina, magazin, casa).Pina acum nu am intimpinat astfel de "probleme" cu fetita mea aici,am fost la dr. ieri si mi-a zis ca in timp organismul se va acomoda si o sa-i treaca,v-ati izbit de asa ceva, daca da cum ati rezolvat "problemuta" asta?Trece asa pur si simplu?

Multumesc mult ptr. raspuns!

simona

Salutare fetele

Legat de cartele telefonice confirm si eu ca noi folosim cartele de 1 dolar si vorbim 65 min. Dar vorbim si de doua ori cu aceeasi cartela, ideea este sa vorbesti imediat (in aceeasi zi/ora) caci la interval de zile se mai pierd minute - dispar ca prin minune[bang]. Deci de o cartela vorbim si eu si sotul acasa aprox 60 min, e suficient pentru noi. Un alt sfat, daca suna ocupat inchideti si o luati de la capat (pin si alte alea), altfel pierdeti toti banii - asa mi s-a intamplat mie - de Pasti, evident era bussy, si am pierdut cartela. Oricum suntem conectati si cu NECC, care au 9.9 centi /min, si am vorbit cu ei. Oricum cu cartelele de 1 dolar billul va veni fooaarte mic [:D]. Cartelele le luam de la un convenience store (e al unui chinez) din downtonwn

Kitchener.

Numai bine va doresc la toate

Adina

credo

Simona, fetita mea are alergie la frig, dar am venit cu ea din Romania. Cand era micuta si o scoteam iarna afara era mereu foarte imbujorata, foarte rosie in obraji, iar in casa ii disparea... nu in minute, dar ii disparea. Cand a mai crescut si a inceput sa se joace in zapada am observat ca acolo unde pielea intra in contact cu zapada ii apareau pete rosii care se umflau, astea ii treceau in cateva zile, am dat si cu cortizon de cateva ori pentru ca erau si dureroase. Acum ca a mai crescut parca nu i se mai inroseste fata prea tare iarna, dar inca am grija sa nu vina in contact direct cu zapada... cat se poate, ca la gradinita n-o pot supraveghea. Dar am completat un formular in care am scris sa nu ii aplice gheata direct pe piele, in caz de vreun accident, ci sa inveleasca punga de gheata intr-un prosop.

A, si cand am venit in Canada, primul lucru pe care l-am facut a fost sa ii cumparam o cagula care sa ii acopere si obrajii si in prima iarna canadiana doar asa am scos-o afara, sa ii protejam fata de frig combinat cu vant.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

buna seara fetelor ! va citesc de ceva timp, asa din umbra, cand mai apuc seara, o data la cateva saptamani, de aia nici nu m-am bagat in seama pe-aci ...

pe scurt, sunt taaaare curioasa sa imi ziceti si mie pontul asta cu cartelele de telefon, cum se numesc astea de 1 dolar de vorbesti o ora cu ele ???

multumesc mult !!

Simona si Thea - 4.06.2005

http://photos.yahoo.com/sim_smiled

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...