Larbyt Publicat August 14, 2012 Raport Distribuie Publicat August 14, 2012 Mamici cu experienta, Ma adresez voua deoarece am o problema foarte mare. Darius este un bebe de 7 luni, in general cumintel, cu care nu am avut probleme pana acum din nici un punct de vedere. Astazi insa a fost foarte agitat, nu a vrut sa manance, si-a muscat manutele, a tipat toata ziua (la modul urlete isterice) si tot felul de comportamente agresive. I-au aparut doi dintisori, insa deja s-a crapat gingia si are tot felul de jucarii de dentitie, deci nu cred ca ar fi asta motivul.. Si nu vad de ce nu ar manca.. Ca sa nu mai zic ca m-am luptat azi vreo 2 ore cu el sa il adorm pentru ca nu vroia nici sa doarma si nu ne mai intelegeam deloc cu el!! Ce-i drept a dormit vreo 3 ore si jumatate - 4, am iesit apoi cu el afara, a fost cuminte, iar cand am intrat inapoi in casa a luat-o de la capat, dar am reusit sa-l pacalesc sa manance cca 150ml de lapte.. Altceva nu a vrut sa manance. Pana la aceasta ora nu a vrut sa puna nimic in gura de la ora 9:30-10:00 dimineata. Are cineva vreo idee cu privire la ce se intampla? Ajutati-ma macar cu pareri ca nu stiu ce sa ii mai fac!! Multumesc anticipat!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chuny Publicat August 14, 2012 Raport Distribuie Publicat August 14, 2012 Nu pot sa-ti recomand decat multa rabdare si astepti sa treaca perioada asta in care nu se simte bine. Desigur verifica sa nu il doara ceva pt ca el inca nu poate sa va explice unde il doare. Daca dureaza prea mult, consulta un medic si mai treci si pe aici sa ne spui ce se mai intampla. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_andra Publicat August 15, 2012 Raport Distribuie Publicat August 15, 2012 Lipsa poftei de mancare, agitatie, nervi, muscatul manutelor - toate acestea indica eruptia dentara. Mai pot aparea si un pic de febra si stricat la burtica. Pentru siguranta poti consulta un doctor, dar eu recomand multa dragaleala si rabdare. Il doare:( BAZAR UMANITAR Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators desprecopii Publicat August 15, 2012 Administrators Raport Distribuie Publicat August 15, 2012 multa rabdare iti doresc. O sa treaca si faza asta si totul va fi OK. [flo] Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_andra Publicat August 15, 2012 Raport Distribuie Publicat August 15, 2012 Daca il dor gingiutele, jucariile nu-i atenueaza durerea. Alea-s mai mult pt mancarimi. BAZAR UMANITAR Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Publicat August 15, 2012 Raport Distribuie Publicat August 15, 2012 in afara faptului ca e tare dragut titlul vin si eu sa te consolez zicand ca.... e o perioada. poate il dor dintisorii, poate are un puseu de crestere. tine-l in brate, da-i ceva sa roada si ii poti da chiar un analgezic seara (panadol conform greutatii). in plus, daca a invatat sa se ridice in picioare tinandu-se de barele patului acum are o perioada de achizitii motrice intense, care... "nu il lasa" sa doarma . Roxana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MACARIE Publicat August 15, 2012 Raport Distribuie Publicat August 15, 2012 tin minte ca asa am patit si eu cu fetita , daca nu este de la dintisori si totusi refuza sa maance , uita-te atenta in gurita sa nu aiba afte ...este de ajuns una singura mai ascunsa oricum ar fi , multa rabdare iti doresc ------------------------------------------------------------------ Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008 ............................................. Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos -------------------------------------- hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EllaX Publicat August 16, 2012 Raport Distribuie Publicat August 16, 2012 Parca o descrii pe fiica-mea, cand urma sa ii erupa inca o tura de dinti! Cu cat se apropia momentul, cu atat mai putin manca, pana la a bea doar apa cam cu 24 de ore inainte. Si dormea tot mai putin, si parca avea motoras, ca nu se oprea din miscare. Uneori, se si bubea rrrau la fundic. Mi-a luat vreo doua ture de dinti pana sa leg evenimentele si macar sa nu ma mai panichez, ca oricum muream de mila ei! Rabdare. Intelegere fata de pruncut. Rabdare. Si sa stii ca trece. Atat iti trebuie. In rest... lapte vrea, lapte ii dai. Apa vrea, ii dai doar atat. Ar trebui sa-i revina pofta de mancare dupa ce ii erup dintii. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanap85 Publicat August 16, 2012 Raport Distribuie Publicat August 16, 2012 da ,e normal sa fie asa daca -i ies dintisorii,il doare ,incearca sa-l intelegi ,e un copil doar de 7 luni :)se manifesta cum poate si el mititelu toti suntem nervosi si agitati cand ne doare ceva va trece,ai rabdare Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana vio Publicat August 16, 2012 Raport Distribuie Publicat August 16, 2012 Sper sa nu fie cazul, dar mie imi spunea dr ca daca un bebe tipa inseamna ca-l doare urechea. Deci, n-are cumva otita ? Mai tipa sau i-a trecut? Alexandra Maria 14.12.2007 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.