Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

amenda in Bulgaria

Recommended Posts

In drumul spre casa, dupa un concediu cam ... scurt, am incasat o amenda in Bulgaria, pentru oprire neregulamentara. Acum trebuie sa o platesc in Romania. Pe hartie scrie ca la banca sau la Posta. La Banca ma costa 18 euro tranzactia (amenda este 20 leva = 10 euro). Am incercat la Posta. Mi s-a spus ca nu la ei, ci la impozite si taxe. La impozite si taxe m-au privit crucis si au fost cam ofticati ca le-am consumat din timp. Puteti/Stiti, va rog, unde pot plati amenda cu cheltuieli in plus minime? Cum se poate plati la Posta? Ma gandesc ca nu om fi singurii care au luat amenda in Bulgaria si acum trebuie sa o plateasca. Deadline: Vineri 17 august seara, ultima zi. Merci fain
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Pai nu ai un cont unde trebuie viratzi banii?Si faci viramentul prin banca! Noi am incasat o amenda in Austria,tot pentru parcare neregulamentara(noi parcasem d efapt regulamentar,dar era permis doar 30 minute,si noi ne-am intins mai mult[:D][:D])si ne-a venit acasa dupa vreo citeva luni!(ne-a pus-o in parbriz[:D],pe ea...amenda[:D][:D]) Am achitat-o prin banca ,ca erau toate datele acolo! Dana

Am contul bancar si banca, desigur. Am incercat transfer electronic, dar trebuie sa aleg si banca respectiva dintr-o lista predefinita/propusa iar numele bancii nu imi apare acolo. Ca urmare nu pot efectua plata electronic. La banca direct (Banca Transilvania), imi cere comison 18 euro, in conditiile in care amenda este de 10 euro. Mi se pare mult. Voua ce comision vi s-a solicitat peste valoarea amenzii?

te referi la comisionul bancii sau la penalitazi? N-am paltiti nicio penalitate,iar comisionul a fost normal,de transfer,cred ca undeva la 3-4 euro maxim! De ce nu mergi la ghiseul bancii si sa te indrume cineva cum sa faci transferul? editez ca nu intzeleg cum nu gasesti banca,daca ai banca si contul???? Dana

Ma refer la comisionul bancii. Cand am fost la ghiseu la banca mi s-a spus ca ma costa 18 euro, comisionul. Amenda de 10 euro fiind separat. Eu pe asta voiam sa o platesc. Nu ma asteptam la un asa comision. Prin transfer elctronic: Nu o gasesc in lista sa o aleg. Nu pot tasta de mana numele bancii, trebuie sa o aleg dintr-o lista predefinita. Contul il pot introduce de mana, dar numele bancii nu. Si este camp mandatory si acesta. De aceea m-am reorientat spre Posta, ca asa scrie pe hartie amenzii, ori la posta ori prin banca. Dar nici la Posta nu mi-a mers.

Care este IBANul? codul SWIFT si banca? Nu are cum sa nu mearga plata on line daca ai cont deschis in euro. [url="http://www.romleas.ro/Rosia%20Montana/"]Ce nu stiu romanii despre aurul lor![/url] [url="www.romleas.ro/eu"]Eu pur si simplu[/url] / [url="www.romleas.ro/legi/index.html"]Pagina legislativa[/url]

Nu poti plati din cont de lei sume in euro. De aceea iti apar banci din Romania. Ai cont de euro? [url="http://www.romleas.ro/Rosia%20Montana/"]Ce nu stiu romanii despre aurul lor![/url] [url="www.romleas.ro/eu"]Eu pur si simplu[/url] / [url="www.romleas.ro/legi/index.html"]Pagina legislativa[/url]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...