Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

FIV la Clinica Promed System(3)

Recommended Posts

[url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172644&whichpage=20"]<<<Topic precedent[/url]
fetelor cu soti cu azoo...parerea mea sincera si dezinteresata este sa va orientati la FIV in strainatate,la clinici cu laboratoare performante,unde se face IMSI. laboratorul si microscopul sunt esentiale in cazul problemelor de gigei. numai bine tuturor. [flo] ________________________________________________________________________________________ [copil]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 201
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

primul FIV si un FET la Medlife cu echipa care este acum la Promed si au fost o mare dezamagire pentru mine si 3 FIV-uri si un Fet la Kaali Budapesta cu Peter Kovacs. v-as sfatui sa aprofundati documentarea despre IMSI si sa alegeti o clinica unde se face cu adevarat IMSI-si nu e cazul clinicilor din Romania. am citit despre problema asta cat sa stiu ce presupune-din fericire nu avem si probleme masculine in cuplu,insa nu am aprofundat pana la stadiul de a cauta clinici care sa faca IMSI. stiu insa ca cei de la Acibadem fac IMSI si au un laborator ultraperformant. personal,eu asa as face daca am avea probleme cu gigeii. [flo] ________________________________________________________________________________________ [copil]

da,ne mai gandim la un FIV. problema mea este ca nu mai am trompe in urma celor 3 sarcini extrauterine avute...deci FIV e singura noastra sansa de a face un bebe. ________________________________________________________________________________________ [copil]

Samira, sa stii ca si eu am avut o tentativa sa fac fiv 3 la acibadem. Dar am zis sa mai incerc totusi tot aici. Pana la urma cred ca fiv 4 o sa il facem acolo. Nu stiu ce sa spun. Momentan nu vreau sa ma mai gandesc la fiv4 [bang] Multumim pt sfaturi oricum[flo] Gabriela, nu. Am transferat 4! Si nu a prins nici unul.[q] La primul fiv, am transferat 3- beta: 2 si ceva Al 2lea fiv , am transferat 2 - beta: 0 si ceva sau 1 si ceva nu mai retin[:I] Al 3lea fiv, am transferat 4 - beta 0 !!!!!!!!! [bang][bang][bang] Da, toate le-am facut la promed.

fetelor...eu am facut si AH si am pus si embrioglue. nu va ganditi ca influenteaza foarte mult procedura. dr din Ungaria chiar asa mi-a si spus:sa nu-mi imaginez ca embrioglue a vreun lipici-minune care tintuieste embrionul pe peretele uterului...e un lichid mai vascos care ingruneaza plimbarea embrionilor prin cavitatea uterina. AH....l-am facut si pe ala pe 3 embrioni si se pare ca tot degeaba.[nervo] va doresc o saptamana frumoasa. [flo] ________________________________________________________________________________________ [copil]

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...