roxanaz Publicat August 23, 2012 Raport Distribuie Publicat August 23, 2012 Agentia de Reglementare a Medicamentelor din Marea Britanie (MHRA) a emis o avertizare pentru administrarea de suplimente cu Echinaceea in scop "imunitar" la copii sub 12 ani. Se mentioneaza faptul ca reactiile alergice ce se pot declansa depasesc beneficiul aparut in urma administrarii. riscul de aparitie al alergiilor este mic dar intensitatea reactiei alergice este ridicata. toate suplimentele obtinute din plante se vor re-eticheta cu aceasta interdictie. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
histamina Postat August 23, 2012 Raport Distribuie Postat August 23, 2012 roxana [flo][asia][asia] in sfarsit cineva publica un anunt rational pe tema asta. stiu atatea mamici care dau echinaceea, ca as putea face lejer o lista de 20 de persoane. inca ceva: echinaceea e strict interzisa in bolile autoimune, producand reactii extrem de severe.am fosta colega care a primit echinaceea de la dl dr Chirila,ea avand lupus. rezultatul:3 luni in spital cu o regresie a bolii cat in cativa ani. daca sunteti curiosi de reactiile date de echinaceea, alergice ma refer, va pot spune ca sunt oribile. din proprie experienta. mare atentie. din cauze si motive necunoscute, nu este recomandata grupei de sange 0. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
softurela Publicat August 23, 2012 Raport Distribuie Publicat August 23, 2012 Citat:citat din mesajul lui roxanazAgentia de Reglementare a Medicamentelor din Marea Britanie (MHRA) a emis o avertizare pentru administrarea de suplimente cu Echinaceea in scop "imunitar" la copii sub 12 ani.Se mentioneaza faptul ca reactiile alergice ce se pot declansa depasesc beneficiul aparut in urma administrarii. riscul de aparitie al alergiilor este mic dar intensitatea reactiei alergice este ridicata.toate suplimentele obtinute din plante se vor re-eticheta cu aceasta interdictie.align="right" id="quote2">Mare e puterea plantelor...Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ela_04 Publicat August 23, 2012 Raport Distribuie Publicat August 23, 2012 Stiam ca nu se da copiilor... in iarna cand a fost bolnav baiatul tot citeam pe aici de ceaiul asta cu echinaceea si m-am dus la plafar sa-i cumpar si eu. Tipa aia de acolo nu mi-a dat. A zis ca nu e bun pt copii in special asa mici... m-a cam speriat si lecuit de ceaiuri dupa ureche [copil] [gravi] +29 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka Publicat August 23, 2012 Raport Distribuie Publicat August 23, 2012 noua ne merge foarte bine cu imunorezistan cu echinaceea. le-au trecut toate racelile numai cu asta. de fapt e printre putinele medicamente din casa. avem 2.4 ani si 5.8 ani. mami de Maria Cristinaid="red"> si http://lb1f.lilypie.com/kYW1p3.png[/img"]Andreea Miruna Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carmen_Marieta Publicat August 23, 2012 Raport Distribuie Publicat August 23, 2012 Multumesc Roxana! de STEFAN -21.01.2009 id="blue"> si ELENA -15.12.2010 id="red">id="size4"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorsilia Publicat August 23, 2012 Raport Distribuie Publicat August 23, 2012 off, dar toate chestiile pt copii de ex de la plantextract contin echinacea, imunogrip junior, imunorezistan etc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ingridnen Publicat August 23, 2012 Raport Distribuie Publicat August 23, 2012 acum vine informatia asta dupa ce am dat ani de zile la greu Echinacea inclusiv eu am luat si chiar m-a ajutat. In sfarsit, bine ca nu s-a lasat cu alergii. Mie mi-a spus o farmacista in Germania acu vreo 2 ani sa nu dau Echinaceea cand copilul are febra Ingrid si Cristi 9 ani Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuelacrina Publicat August 23, 2012 Raport Distribuie Publicat August 23, 2012 Si noi folosim cu succes imunorezistan cu echinaceea, recomandat de un renumit dr. homeopat. Daca singurul risc sunt alergiile, nu ar fi trebuit sa se manifeste, daca era cazul, in cursul unui an de administrare de echinaceea ?? ... sau e posibil sa apara alergiile de acum incolo, dupa 1 an de utilizare echinaceea ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ela_04 Publicat August 23, 2012 Raport Distribuie Publicat August 23, 2012 Citat:citat din mesajul lui Dorsiliaoff, dar toate chestiile pt copii de ex de la plantextract contin echinacea, imunogrip junior, imunorezistan etcalign="right" id="quote2">de asta nu ii dau nimic de genul asta...doar fresh-uri... legume si fructe la storcator.nu prea mi-a racit decat primavara si iarna...cate o repriza, desi avem niste polipi...de zile mari...[copil] [gravi] +29 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.