irbo Publicat August 23, 2012 Raport Distribuie Publicat August 23, 2012 baietelul meu de marti dimineata a inceput sa faca febra mare care cedeaza greu. se pare ca este vorba de o enteroviroza. avem deja 3 zile de febra, de ieri dupa amiaza si scaune moi, nu varsa, vroiam sa stiu din experienta voastra cam cat tine febra? este pe tratament cu hidrasec, cedax, regim, ettc, insa ma innebuneste febra asta. aseara facuse peste 39 in intervalul de 4 ore dintre nurofen si panadol ... mamica de Rares 21.02.2010 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Postat August 23, 2012 Raport Distribuie Postat August 23, 2012 Supozitor cu Novocalmin nu-i pui? Edit: Eu zic sa mergi la spital, la camera de garda. Daca dupa 3 zile de antibiotic nu-i scade febra, ci creste, ar fi bine sa-l vada iar un medic. Mai ales ca face peste 39, cu antitermice luate. Sanatate multa! Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
softurela Publicat August 23, 2012 Raport Distribuie Publicat August 23, 2012 Citat:citat din mesajul lui Raza de soareSupozitor cu Novocalmin nu-i pui?Edit: Eu zic sa mergi la spital, la camera de garda. Daca dupa 3 zile de antibiotic nu-i scade febra, ci creste, ar fi bine sa-l vada iar un medic. Mai ales ca face peste 39, cu antitermice luate.Sanatate multa!Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.align="right" id="quote2">Poate febra nu scade dupa 3 zile de antibiotic pentru ca antibioticul e inutil.enteroviroza = entero + virozaMami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Publicat August 23, 2012 Raport Distribuie Publicat August 23, 2012 Citat:citat din mesajul lui softurelaCitat:citat din mesajul lui Raza de soareSupozitor cu Novocalmin nu-i pui?Edit: Eu zic sa mergi la spital, la camera de garda. Daca dupa 3 zile de antibiotic nu-i scade febra, ci creste, ar fi bine sa-l vada iar un medic. Mai ales ca face peste 39, cu antitermice luate.Sanatate multa!align="right" id="quote2">Poate febra nu scade dupa 3 zile de antibiotic pentru ca antibioticul e inutil.enteroviroza = entero + virozaalign="right" id="quote2">Asta am spus si eu. Cand se ajunge cu copilul la camera de garda, mai intai se scade febra cu supozitor cu Novocalmin/Paracetamol, apoi se fac investigatii, din acest motiv intrebam de Novocalmin.Tu mie imi explici ce e enteroviroza?id="size1">Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irbo Publicat August 23, 2012 Raport Distribuie Publicat August 23, 2012 deocamdata a luat 4 doze de antibiotic. la spital am fost zilnic, sambata a avut o criza urata de tuse, secretii nazale, nas infundat, duminica am fost la sanador ne-au dat tratament pt tuse, luni a fost ok, marti dimineata sotul meu s-a simtit foarte rau si a avut scaune apoase, cel mic febra scane normale. nu am facut legatura intre ele, asa ca marti am fost iar la sanador, ne-au spus ca e totul ok, facut hemoleucograma, au zis ca e ceva viral dar are rezistenta organismului f slabita si sa ii dau antibiotic ca la febra 40 organismul lui nu face fata fara asta. ne-au dat augumentin...ieri seara aveam programare la orl la prof gheorghe, pentru probleme cu polipii, cum asteptam programare de o luna, am mers iar la sanador. cand am ajuns acolo avea febra apropae de 40. orl-ul a zis ca este un pic rosu in gat si probabil e debut de amigdalita ca infectiile in gat dau febra 40...ne-a schimbat augumentinul cu cedax asa ca a lua pana acum 2 doze augumentin si 2 cedax...[bang]dupa ce am iesit de la orl am intrat la spital la camera de garda, cand l-a consultat pediatra a tras un gaz, si atunci deabia ne-a intrebat daca nu cumva are si scaune apoase, ieri avusese doar un scaun moale pe care eu l-am pus pe seama antitemicelor si a antibioticului, i-am spus si de sot ca se simtise rau, si atunci pediatra ne-a zis ca s-ar putea sa fie de fapt o enteroviroza...astazi a avut vreo 4-5 scaune moi si urat mirositoare, am sunat pediatra mi-a zis sa continui cu tratamentul cu hidrasec, antibiotic si ce imi mai daduse plus regim...insa ma dispera febra...azi am tinut-o in frau pe zi adica 38.5 cu antitermice , ieri seara am folosit si novocalmin cand ajunsese aproape de 40...cam asta e pe scurt patania... mamica de Rares 21.02.2010 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Publicat August 23, 2012 Raport Distribuie Publicat August 23, 2012 Irina, iti trimit pm. Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irbo Publicat August 23, 2012 Raport Distribuie Publicat August 23, 2012 Raza multumesc mult. mamica de Rares 21.02.2010 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Publicat August 23, 2012 Raport Distribuie Publicat August 23, 2012 N-ai pentru ce, iubita, cand pot sa ajut, o fac cu placere! Baiatu' sa fie sanatos! Mai ai un pm! O noapte usoara va doresc! Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.