Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Test de nivel la British Council

Recommended Posts

Am programat pitika la un level test la British Council, inteleg ca fara el nu o pot inscrie la curs. Are cineva idee in ce consta si cam cat dureaza? Cati examinatori sunt? Copilul intra singur in sala sau cu parintele?

Pitika are 7 ani si incepe scoala in toamna, a fost la o gradi cu predare in engleza, intelege foarte bine si vorbeste binisor, dar e foarte emotiva in fata adultilor pe care ii vede pentru prima data. In fine, sper sa sa fie ok.

Si nu in ultimul rand, ati fost multumiti de cursurile lor?

Fran

Iepurete mititel

Iepurete a crescut

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Anul trecut, au fost vreo 10-12 copii intr-o sala cu masute; cei mai marisori care stiau sa scrie au primit o fisa test de completat; apoi si cei cu fisa si cei mici au sustinut un interviu cu un domn profesor de acolo la o masuta separata, aproximativ 5-10 minute cu fiecare in parte.

Parintii am ramas pe hol, dar se tot deschideau usile si am vazut cum si ce fel se intampla [:I].

"Interviul" este f degajat, toti profesorii lor sunt f draguti si au multa experienta cu copiii, chiar si cu cei care nu stiau nici un cuvant, din intrebari simple i-au facut sa poarte un dialog. Toti copiii ieseau cel putin zambind de acolo [:)].

Eu am fost la inceput putin derutata de cum ii incadra pe grupe ... fiica mea desi stia cuvinte, raspundea la intrebari simple si intelegea f multe a fost incadrata la BCK1, adica primul nivel ... pe parcurs am realizat ca era nivelul potrivit pentru cei care inca nu stiu sa scrie (atunci avea 6 ani).

Pe ansamblu da, sunt multumita de profesorii lor si de metodele de predare. Dar sunt constienta ca munca lor de acolo, 2 ore/saptamana, trebuie sustinuta intens si acasa (sau in masina in trafic [:D]) unde noi mai repetam si mai "povesteam" despre ce au facut acolo.

Mult succes ! [flo]

Multumesc mult, ne-am dus mult mai linistite stiind la ce sa ne asteptam.

Acum sa va spun cum a fost la noi:

Am ajuns mai devreme cu o jumatate de ora, ne-a luat in primire o tanti cam tafnoasa care se ocupa cu organizarea pe acolo, am completat fisa, si au chemat-o imediat in sala. A dat "interviul" cu un prof englez-James, a durat cam 5-10 min, timp in care mi-a zis ca au vorbit despre anotimpuri si legume[8D] si apoi a mai scris si pe o hartie niste cuvinte ( ce cuvinte nu stiu ca nu mi-a zis, cand am insistat mi-a zis "cuvinte scurte"[alcool])A iesit cu tot cu prof-ul care mi-a zis ca vorbeste foarte bine si ii place accentul ei [:I](ei au avut si prof vorbitor nativ la gradi),au incadrat-o la BCK2.

O sa mergem martea si joia de la 13. I-am luat si manualele de BCK1, ca mi-a cam dat de gandit ce zicea Manuela, ca pe cei mici ii pun la BCK1 pentru ca nu stiu inca sa scrie. A mea are 7, acum incepe clasa 1, de scris scrie un pic dar foarte urat, mare si incet. Presupun ca de aia a pus-o sa scrie si "cuvinte scurte" ca sa vada daca se descurca si la scris...In fine, sper sa facem fata...

Fran

Iepurete mititel

Iepurete a crescut

Multumim de incurajari!

Ea a fost la gradi cu predare in engleza, practic anul trecut nu ii mai lasau sa vorbeasca nici intre ei in romana, iar cu profesorul nativ aveau zilnic una sau doua ore de engleza. Sincera sa fiu, cam mult pentru gusturile noastre care se indreapta mai mult spre stiinte exacte[8D]

Ma uitam aseara pe manuale, cel de BCK1 e clar pentru copilasii care inca nu scriu/citesc, are mai mult imagini, cel de BCK2 insa e axat pe scris/citit. Mi-a zis ca manualul dupa care lucrau la gradi (Way Ahead) era mai frumos ca acolo aveau si teme de colorat[:)]

Ce nu inteleg eu este cat din manual parcurg intr-un semestru? Oare cele 3 semestre de toamna, iarna si primavara acopera un nivel?

Fran

Iepurete mititel

Iepurete a crescut

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...