vero05 Publicat August 31, 2012 Raport Distribuie Publicat August 31, 2012 buna.am si eu o problema pentru cine ma poate ajuta...am luat anticonceptionale cam 2 ani si m-am hotarat sa renunt la ele pt ca mi-au aparut varice...ultima luna in care am luat a fost martie-mi-a venit ciclu pe 9 martie dupa care nu am mai luat anticonceptionale.problema este ca apoi dupa ce le-am intrerupt ciclu mi-a venit pe 21 aprilie,apoi pe 7 iunie si ultima data pe 12 iulie.acum suntem in 31 august si nu mi-a mai venit de pe 12 iulie...imi intarzie de la anticonceptionale?am facut si un test de sarcina dar a iesit negativ... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOMALAVINIA Publicat August 31, 2012 Raport Distribuie Publicat August 31, 2012 E posibil sa-ti intarzie din cauza ca organismul tau revine la normal.Din ce am citit iti vine menstruatia la 6 saptamani. Ar fi bine sa te protejezi, mai ales daca nu vrei sa ramai insarcinata. Primul rol al anticonceptionalelor e sa opreasca ovulatia. Sanatate! Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vero05 Publicat August 31, 2012 Raport Distribuie Publicat August 31, 2012 mersi pt raspuns tomalavinia Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOMALAVINIA Publicat Septembrie 1, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 1, 2012 Cu placere![flo] Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirela72 Publicat Septembrie 1, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 1, 2012 Am patit-o si eu ca si tine, sunt deja 8 luni de cand nu mai iau anticonceptionale si nu ma pot lauda ca s-a reglat desi inainte de ele eram ca ceasul. Sper sa realizeze mai repede organismul meu ca nu mai e pe pilule. Mire-mama de fetite frumoase http://community.webshots.com/user/Papucica Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vero05 Publicat Septembrie 2, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 2, 2012 la mine era neregulat inainte sa iau anticonceptionale dar nu chiar asa...atunci imi venea cu intarziere de cateva zile,acum a trecut prea mult-21 zile... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carolinah Publicat Septembrie 3, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 3, 2012 Prietenei mele nu i-a venit ciclul deloc vreo 6 luni dupa ce a intrerupt anticonceptionalele si apoi a mai avut nevoie de vreo 2 ani ca sa i se regleze cat de cat... Pe de alta parte eu n-am avut nicio problema de genul asta. Cred ca depinde de organism. Caro Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.