tiusca Publicat Septembrie 3, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 3, 2012 Buna ziua, In urma rezultatelor primite azi la urocultura,am observat cateva valori anormale.Cele care deviaza din grafic sunt:densitatea-1030,leucocite:25,bilirubina:1 si mucus:prezent.Pana ajung la dna doct,ma puteti lamuri un pic?Daca era o infectie urinara nu ar fi trebuit sa primesc si o antibiograma?Si bilirubina asta la ce credeti ca se refera? Multumesc anticipat ptr.raspunsuri Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Publicat Septembrie 3, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 3, 2012 Care sunt valorile normale la aceste rezultate? pid="red">uid="purple">rid="blue"> sid="maroon">i id="teal"> sid="green">iid="purple">mid="navy">pid="red">lid="orange">uid="limegreen">...id="Georgia"> id="size2"> Hobbyid="Book Antiqua"> calator de profesieid="Book Antiqua"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Publicat Septembrie 3, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 3, 2012 Uite am gasit un site unde sunte explicate valorile mici si mari fata de valorile de referinta: http://www.synevo.ro/urina-biochimie/ Insa medicul care ti-a cerut analizele e in masura sa puna, pe baza anamnezei si a altor analize, un diagnostic. Ia site-ul ca valoare informationala. pid="red">uid="purple">rid="blue"> sid="maroon">i id="teal"> sid="green">iid="purple">mid="navy">pid="red">lid="orange">uid="limegreen">...id="Georgia"> id="size2"> Hobbyid="Book Antiqua"> calator de profesieid="Book Antiqua"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiusca Publicat Septembrie 3, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 3, 2012 Multumesc ptr.raspunsuri.Mihaela,chiar la synevo am facut anlizele.Normal la densitate este 1025,leucocitele ar trebui sa fie absente,la fel si bilirubina si mucusul.O sa vb.miercuri cu dna doct. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IrimiaF Publicat Septembrie 3, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 3, 2012 id="Arial">id="size6">Valorile pe care le-ai enumerat sunt rezultate de la biochimie-sumar urina si sediment. Urocultura-determinarea numarului de germeni in urina- si antibiograma-antibioticele la care acesti germeni sunt sensibili- se lucreaza la microbiologie si sunt recoltate separat, in recipient steril. Ce analize ti-a recomandat doctorul sa faci? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiusca Publicat Septembrie 3, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 3, 2012 Urina biochimie si sediment-asa scrie pe trimitere.Sa-i fac si urocultura?parca prin asta se vede infectia sau nu.Si biochimia urinei ce poate se indice?Analizele la sange au iesit ok,mai asteptam copro si exudatul.Multumesc IrimiaS[pup] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Publicat Septembrie 3, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 3, 2012 Leucocitele inseamna o inflamatie/infectie cel mai posibil pe tractul urinar dar si mai sus. Urocultura se face separat, la microbiologie. Acolo se determina bacteria(bacteriile) care au produs infectia si se face si antibiograma. Medicul nu a cerut asa ceva? pid="red">uid="purple">rid="blue"> sid="maroon">i id="teal"> sid="green">iid="purple">mid="navy">pid="red">lid="orange">uid="limegreen">...id="Georgia"> id="size2"> Hobbyid="Book Antiqua"> calator de profesieid="Book Antiqua"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Publicat Septembrie 4, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 4, 2012 analizele sunt ale tale, adult, sau ale copilului? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiusca Publicat Septembrie 4, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 4, 2012 Buna dimineata! Setul de analize l-am cerut pentru copii mei,la cererea mea,pentru un control de rutina.Acestea sunt ale celui mic,de 3 ani.Nu mi-a dat urocultura,acum ma mir si eu de ce nu mi-a dat-o.O sa o vad maine pe dna doct.si o sa vad ce-mi recomanda.Multumesc frumos ptr.raspunsuri! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Publicat Septembrie 4, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 4, 2012 trebuie realizata urocultura, care va fi urmata obligatoriu de antibiograma daca un patogen este prezent. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.