Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Melodia verii 2012

Oaspete desprecopii

Recommended Posts

• Administrators

Desi e inceput de septembrie ... sa nu uitam vara care tocmai a trecut pe langa noi, ca un tren foarte grabit.

Dar vara ... ah vara, acest anotimp cu cer inalt nu merita lasata sa plece asa de repede.

V-ati suprins frenodand ceva in aceasta vara? Daca da, merita consemnat aici, in topicul nostalgic al verii 2012.

Sa incep eu. Am fredonat pana la obsesie un hit romanesc Eu vara nu dorm - dar si I am bullet proof - (pe care mi l-as pune la maxim pana ma reclama vecinii la politie pentru ne-respectarea linistii)

[tube]

[/tube]

[tube]

[/tube]

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Connect-r cu "VARA NU DORM" si preferatii mei HOLOGRAF "Cat de departe"id="black">id="Comic Sans MS">

id="right">id="size1">

Claudia id="red">[vampa] si Raul-Andrei id="blue">[bonjovi]id="navy">id="Comic Sans MS">

[flo]Tren de noapte! Ramas bun, prietena draga![flo]id="black">

Si eu am fredonat cu mult spor "Eu vara nu dorm" pentru ca eu chiar nu dorm din cauza alergiei [:D][bang]

____________________________________________________id="red">

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,

inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra

obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,

botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.id="black">id="size1">

_____________________________________________________id="red">

Au nevoie de noi:id="black"> Iuliaid="red">[floare3] Copiii Monicaiid="purple">[flo2] Alexid="green">[flo] Lucaid="navy">[floare3]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...