Administrators desprecopii Publicat Septembrie 3, 2012 Administrators Raport Distribuie Publicat Septembrie 3, 2012 Desi e inceput de septembrie ... sa nu uitam vara care tocmai a trecut pe langa noi, ca un tren foarte grabit. Dar vara ... ah vara, acest anotimp cu cer inalt nu merita lasata sa plece asa de repede. V-ati suprins frenodand ceva in aceasta vara? Daca da, merita consemnat aici, in topicul nostalgic al verii 2012. Sa incep eu. Am fredonat pana la obsesie un hit romanesc Eu vara nu dorm - dar si I am bullet proof - (pe care mi l-as pune la maxim pana ma reclama vecinii la politie pentru ne-respectarea linistii) [tube] [/tube] [tube] [/tube] Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi2003 Publicat Septembrie 3, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 3, 2012 Acum se potriveste: "Summer is gone" [tube] [/tube] ____________________________________________________________ Micul paradisid="purple"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Publicat Septembrie 3, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 3, 2012 Aaaaa...ce subiect fain! Vara asta am fredonat connect-r cu vara lui si holograf-cat de departe... Rufus, Tora si iadele[foto] "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Publicat Septembrie 3, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 3, 2012 Mirela,sotzul meu itzi multzumeste pentru "Eu vara nu dorm"! Dana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Septembrie 3, 2012 Raport Distribuie Postat Septembrie 3, 2012 am fredonat vara asta: [tube] [/tube] [tube] [/tube] [tube] [/tube] [tube] [/tube] pid="red">uid="purple">rid="blue"> sid="maroon">i id="teal"> sid="green">iid="purple">mid="navy">pid="red">lid="orange">uid="limegreen">...id="Georgia"> id="size2"> Hobbyid="Book Antiqua"> calator de profesieid="Book Antiqua"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felicityhope Publicat Septembrie 4, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 4, 2012 Love Rhianna too, Si mai am o slabiciune mare Pitbull (vara asta cu Back in time) mamica de Sanducu Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claudelu Publicat Septembrie 4, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 4, 2012 Connect-r cu "VARA NU DORM" si preferatii mei HOLOGRAF "Cat de departe"id="black">id="Comic Sans MS"> [flo] Povestea Licuriciului iubit! [flo]id="purple">id="Comic Sans MS">id="right">id="size1"> Claudia id="red">[vampa] si Raul-Andrei id="blue">id="navy">id="Comic Sans MS"> [flo]Tren de noapte! Ramas bun, prietena draga![flo]id="black"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Publicat Septembrie 4, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 4, 2012 Si eu am fredonat cu mult spor "Eu vara nu dorm" pentru ca eu chiar nu dorm din cauza alergiei ____________________________________________________id="red"> Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.id="black">id="size1"> _____________________________________________________id="red"> Au nevoie de noi:id="black"> Iuliaid="red">[floare3] Copiii Monicaiid="purple">[flo2] Alexid="green">[flo] Lucaid="navy">[floare3] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glimmer Publicat Septembrie 4, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 4, 2012 Am auzit o glumita la radio duminica asta si m-a amuzat: "Alo, Connect-R? A venit toamna, poti sa te culci!" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Publicat Septembrie 4, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 4, 2012 Eu vara nu dorm[olala][olala] DE VANZARE Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.