Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

first defense sau colostru cu probiotice?

Recommended Posts

buna. piciul meu a tinut-o numai intr-o boala vara asta: stomatita virala in iunie, herpangina in iulie iar acum laringita. toate insotite de temperatura foarte mare care cedeaza foarte greu, lipsa poftei de mancare, indispus ne batea dupa ce facea injectia... cu laringita.. este a sasea in decurs de 2 ani si 8 luni care ii are. vrem sa facem un exudat in gat si nasuc sa nu fie vreun streptococ.

dupa ce se vindeca vreau sa ii dau pt imunitate produse de la secom. voiam sa intreb alte mamici care au mai folosit ce este mai bun:colostru cu probiotice sau first defense? le pot da pe ambele odata? cum este schema de tratament la ele? medicul meu de familie este in varsta si nu m-a putut lamuri despre ele ca nu cunoaste produsele. voi ce le dati copiilor pt a le intari imunitatea?

va multumesc.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

imunostimulator cu colostru si probiotice este f bun pt imunitate si pt protectia tractului digestiv. eu sunt fff multumita. ia-l d ela belladona, 125 de lei.

il tii in frigider dupa desfacere.il poti pune in laptic,dar atentie, nu incalzesti lichidul dupa aceea!

fa-i ,totusi, o imunograma

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

I-am dat si eu anul trecut in ianuarie, timp de 3 luni, insa in momentul in care l-am oprit mi-a facut o chestie atat de urata, febra mare pe care n-am reusit sa o scad cu nimic timp de 3-4 zile, salvare, spital, antibiotic, stress. Intr-un final a cedat, se pare ca doar un rosu in gat, insa nu cred ca de la un rosu in gat ajungi la asa ceva.

Mi-a adus cineva din Germania bion 3 Jr si i-am dat toamna trecuta (30 zile) - vitamine cu probiotice - efectul a fost neeasteptat. Mi-a mers la gradi tot anul fara nici cea mai mica problema.

Citat:
citat din mesajul lui myky791
buna. piciul meu a tinut-o numai intr-o boala vara asta: stomatita virala in iunie, herpangina in iulie iar acum laringita. toate insotite de temperatura foarte mare care cedeaza foarte greu, lipsa poftei de mancare, indispus ne batea dupa ce facea injectia... cu laringita.. este a sasea in decurs de 2 ani si 8 luni care ii are. vrem sa facem un exudat in gat si nasuc sa nu fie vreun streptococ. dupa ce se vindeca vreau sa ii dau pt imunitate produse de la secom. voiam sa intreb alte mamici care au mai folosit ce este mai bun:colostru cu probiotice sau first defense? le pot da pe ambele odata? cum este schema de tratament la ele? medicul meu de familie este in varsta si nu m-a putut lamuri despre ele ca nu cunoaste produsele. voi ce le dati copiilor pt a le intari imunitatea?va multumesc.
align="right" id="quote2">myky, recomand ca si voi, adultii care stati in preajma copilului (parinti, bunici, bona) sa va faceti cate un exudat (nazal si faringian), deoarece puteti fi purtatori asimptomatici de streptococ si il transmiteti mai departe copilului.Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

tot eu : schimba si medicul de familie, cauta un pediatru bun, cu experienta, care sa fie si la curent cu medicamentele/suplimentele/tratamentele noi.

de curiozitate, te intreb : cand a facut copilasul tau cele 6 laringite ? strict in sezonul rece sau si in timpul verii ? aveti aer conditionat in casa ?

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

si eu vroiam sa-i dau lui robi dar m-am oprit am citit pe mai multe forumuri ca in momentul in care nu il mai administrezi se potcoveste copilul cu niste infectii de n-ai vazut asa ceva [bang] acum ma bate iar gandul sa il incerc dar nu stiu ce sa fac si nici nu am pe cine sa intreb.ledi cred ca tu esti cea mai experimentata [flo] stiu ca ii dai stelutei de mult timp.ce zici sa il incerc?pup lui davidutz

POZE ROBI

POVESTEA LUI ROBI

Catalina [m-a] sotie de Teo si mami de Robi [testoasa]

HAINUTE DE VANZARE PENTRU ROBI, SUPER PRETURI

Cand unul viseaza, ramane doar un vis, cand amandoi visam devine realitate...id="green">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...