Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Baietelul meu de 8 ani a foat de curand diagnosticat cu psoriazis. Acum aprox 1,5 a aparut un rash, in zona fundului. Initial am crezut ca e un simplu rash, apoi cand nu trecea am mers la doctor si initial a fost diagnosticat cu dermatita. Dupa ce am incercat o gramada de creme, a fost diagnosticat cu psoriazis. Acum ni s-a dat Taclonex sau Hidrocortizon 2,5%. Dupa ce le folosesc pt 2-3 zile, rash-ul dispare si nu mai apare pt cca 1 saptamana, apoi apare iar. Ideea e ca amandoua sunt creme cu mult cortizon si pe termen lung mi-e teama de ele, deja incercam tratamente cu steroizi de aproape 1 an.

Sunt curioasa ce creme se folosesc in Ro pt psoriazis si daca au dat rezultate.

Mutumesc mult de sfat.[asia]

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ajutati-o pe Diana!id="red">

Povestea nasterii!id="blue">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Carmenbrid="red"> draguta ce tip psoriazis este?fiindca eu am un psoriazis vulgar, care toata viata recidiveaza .

Sunt doua tipuri de tratament unul mai agresiv si unul cu unguente si tot felul de creme, de scapat nu scapi de el definitiv. scopul este sa-l tii in frau.

eu iti spun cum este tratamentul meu nu-l recomand la nimeni, la mine a avut efect momentan , nustiu ce va fi mai tarziu:

-unul intern- tinefcon( pastilute- 30 de zile)

- un preparat din farmacie cu 50 %cortizon - 10 zile dimineata si seara , dupa incepe sa se micsoreze nr. de aplicatii , numai seara(10 zile) si dimineata un unguent de intretinere(vittela).

Dupa ce se termina zile cu preparatul- se aplica numai cu preparatul de intretinere(vittela).

Vad ca la mine a dat randament, dar sunt eu mai uituca[:D] si mai uit sa ma dau cu vittela.

[flo]

Denisa220972 mamica puiului Denisa

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

id="size1">id="teal">id="Tahoma">

Trebuie sa fii sigura ca este psoriazis. Eu am avut ceva cruste pe genunchi si la picior, la glezna, se ingrosau si nu treceau, crema preparata de la farmacie dupa reteta dr, era cu ihtiol, putea urat etc, asa ca nu m-am mai facut. Si m-am dus la alt dermatolog, care mi-a zis ca nici gand, mi-a dat DIPROSALIC crema si in 2sapt au disparut aproape de tot. [pk] Si le am de 4 ani. [bang]

Alexandra Maria

14.12.2007

Vorbeam chiar ieri cu o doamna, care s-a luptat multi ani cu aceasta boala. Dupa tratamente grele, o batrana care vindea plante la colt de strada, a sfatuit-o sa incerce...ceaiurile. Mai exact, baie in ceai de coaja de stejar si badijonari cu ceai de rostopasca (pe acesta il si bea, de altfel). Cantitatile, dupa dorinta. A facut acest lucru cateva luni si spune ca i-a trecut complet.

Poate nu strica sa incerci.

Sanatate multa![flo]

DE VANZARE

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...