ML Publicat Septembrie 6, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 6, 2012 Am gasit la magazin niste popcorn organic (singurul), insa spune sa-l pun in cuptorul cu microunde. Am renuntat de multi ani la microunde si m-am intors la tuciu lu' tataie :). Merge sa fac floricele pt. in microwave in tuci? Coid="green">pid="red">iid="green">lid="red">aid="green">rid="red">iid="green">a, o data-n viata... (fotoid="green">) id="red">Un fluture (de noapteid="purple">) pe zi si alte [biz](tot fotoid="green">) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Publicat Septembrie 6, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 6, 2012 Citat:citat din mesajul lui MLAm gasit la magazin niste popcorn organic (singurul), insa spune sa-l pun in cuptorul cu microunde. Am renuntat de multi ani la microunde si m-am intors la tuciu lu' tataie :). Merge sa fac floricele pt. in microwave in tuci?Coid="green">pid="red">iid="green">lid="red">aid="green">rid="red">iid="green">a, o data-n viata... (fotoid="green">) id="red">Un fluture (de noapteid="purple">) pe zi si alte [biz](tot fotoid="green">)align="right" id="quote2">incearca, teoretic ar trebui sa mearga.Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dona01 Postat Septembrie 6, 2012 Raport Distribuie Postat Septembrie 6, 2012 Daca incerci, te rog sa ne spui si noua daca merge sa le facem si la tuci. Si eu m-am intors la tuciu lu' tataie[:)] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Publicat Septembrie 6, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 6, 2012 Citat:citat din mesajul lui CorinaDani incearca, teoretic ar trebui sa mearga. align="right" id="quote2"> Iar daca nu merge, te asteptam la "Dezastre in bucatarie", sa ne povestesti... DE VANZARE Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ML Publicat Septembrie 6, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 6, 2012 Citat:citat din mesajul lui Raza de soareCitat:citat din mesajul lui CorinaDaniincearca, teoretic ar trebui sa mearga.align="right" id="quote2">Iar daca nu merge, te asteptam la "Dezastre in bucatarie", sa ne povestesti...DE VANZAREUneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.align="right" id="quote2">Asta da incurajare ! O sa va spun ce isprava am facut; daca apar indrazneti in zona, inaintea experimentului meu, sa povesteasca ce le-a iesit. Eu cred ca pe sambata incerc, azi abia il cumpar.Coid="green">pid="red">iid="green">lid="red">aid="green">rid="red">iid="green">a, o data-n viata... (fotoid="green">) id="red">Un fluture (de noapteid="purple">) pe zi si alte [biz](tot fotoid="green">) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Publicat Septembrie 9, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 9, 2012 Sotul, expert in popcorn, zice ca se pot face si in ceaun, dar mai greu. DE VANZARE Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JuliaSM_2 Publicat Septembrie 9, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 9, 2012 Cred ca boabele ar trebui puse in uleiul rece, ca sa se incalzeasca treptat cu ceaunul si uleiul, altfel,daca le adaugi mai tarziu, cand uleiul e incins deja, risti sa ramai cu multe 'gainuse' arse si cu cocosei putini. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorsilia Publicat Septembrie 9, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 9, 2012 dar ce are cuptorul cu mw totusi? e vb de 2- 2,5 minute de folosire. la dr. Oz am auzit ca nu e ok sa folosesti la mw pungile acelea de popcorn din comert, care se pun in cuptor inchise si in care se expandeaza floricelele, care ar fi tratate cu nu stiu ce, nu am inteles bine, daca punga sau floricele sunt tratate... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Publicat Septembrie 9, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 9, 2012 Nimic nu se compara cu floricele de porumb facute la tuci! Mie nu-mi plac cele pentru microunde si chiar sunt mare amatoare ,imi plac mult! Dana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Publicat Septembrie 10, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 10, 2012 ML-ule, incercasi popcornu'?[biz] Julia, da, boabele si sarea se pun in uleiul rece. Se acopera si se lasa pana cand incep sa bubuie. Zice sotu'... DE VANZARE Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.