Administrators desprecopii Publicat Septembrie 8, 2012 Administrators Raport Distribuie Publicat Septembrie 8, 2012 Pana unde merge pana la urma aceasta englezare fortata a limbii romane? Nu imi place sa aud cum se schimonoseste atat de repede ... nu cred ca e nevoie sa adoptam cuvinte si expresii din engleza ... Tocmai am auzit o reclama la tv (ceva pentru Nokia) in care suntem indemnati sa sharuim mai multe poze ... [alcool] Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ab5174 Publicat Septembrie 8, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 8, 2012 Cum este si pe forum "Logareid="black"> cu succes" (in loc de conectare - (care mie imi suna mai bine) si "Te- ai logat afaraid="red">" care e de fapt deconectarea tot cu succes [:-)))][:-)))][:-)))][:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capcaunul Postat Septembrie 8, 2012 Raport Distribuie Postat Septembrie 8, 2012 Citat:citat din mesajul lui desprecopii Tocmai am auzit o reclama id="red"> la tv (ceva pentru Nokia) in care ...align="right" id="quote2"> Vrei sa spui un adid="red"> sau un promoid="red">. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators desprecopii Publicat Septembrie 8, 2012 Administrators Raport Distribuie Publicat Septembrie 8, 2012 ab :) nu iau remarca ta deloc personal :) si am sa il rog pe admin sa schimbe cu verbul - conectare/deconectare [flo] Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tilia Publicat Septembrie 8, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 8, 2012 Limba are nevoie de diversitate si de imbogatire, altfel ramanem la gatlegau, cravata e prea modern si strica dulcele nostru grai. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Publicat Septembrie 8, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 8, 2012 Citat:citat din mesajul lui TiliaLimba are nevoie de diversitate si de imbogatire, altfel ramanem la gatlegau, cravata e prea modern si strica dulcele nostru grai.align="right" id="quote2">Da ...si aici pe forum,trei cuvinte romanesti si trei englezisme...ca doar e mai cool sa spui teacher decit profesor!Bineintzeles ca n-are nic' de-a face cu stricarea graiului dulce romanesc!Dana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianna Postat Septembrie 8, 2012 Raport Distribuie Postat Septembrie 8, 2012 poate luati in considerare si neaosul "prezentare", "introducere" sau altceva similar, in loc de acel "check-in"? si poate observati ca nu e nicio diferenta intre "a sharui mai multe poze" si "pentru tatici only"? Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... id="green">id="Arial"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Publicat Septembrie 8, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 8, 2012 Citat:citat din mesajul lui andacosCitat:citat din mesajul lui TiliaLimba are nevoie de diversitate si de imbogatire, altfel ramanem la gatlegau, cravata e prea modern si strica dulcele nostru grai.align="right" id="quote2">Da ...si aici pe forum,trei cuvinte romanesti si trei englezisme...ca doar e mai cool sa spui teacher decit profesor!Bineintzeles ca n-are nic' de-a face cu stricarea graiului dulce romanesc!Danaalign="right" id="quote2">As da 100 de "sunt de acord" daca as putea! [flo] pid="red">uid="purple">rid="blue"> sid="maroon">i id="teal"> sid="green">iid="purple">mid="navy">pid="red">lid="orange">uid="limegreen">...id="Georgia">id="size2"> Hobbyid="Book Antiqua"> calator de profesieid="Book Antiqua"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators desprecopii Publicat Septembrie 8, 2012 Administrators Raport Distribuie Publicat Septembrie 8, 2012 mianna, din punctul meu de vedere - pentru tatici only - este un alt gen de limbaj. Este numele unei categorii - un nume poate fi imbogatit cu un cuvant - in acest caz il face exclusiv :)) A sharui poze este parce altceva :)) ma rog, din punctul meu de vedere asa este. [flo] Sunt si cuvinte care ajuta vocabularul romanesc. ceva cool este cool si gata, nu poti sa gasesti un cuvant pe masura in limba romana. Dar nu a sharui [alcool] Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tilia Publicat Septembrie 8, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 8, 2012 Citat:citat din mesajul lui andacos Da ...si aici pe forum,trei cuvinte romanesti si trei englezisme...ca doar e mai cool sa spui teacher decit profesor!Bineintzeles ca n-are nic' de-a face cu stricarea graiului dulce romanesc! Dana align="right" id="quote2"> Si de ce-ar fi teacher inferior cuvantului profesor? Uite, in 50 de ani, parca si vad: tichar, plural tichari Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.