Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Romgleza ...

Oaspete desprecopii

Recommended Posts

• Administrators

Pana unde merge pana la urma aceasta englezare fortata a limbii romane?

Nu imi place sa aud cum se schimonoseste atat de repede ... nu cred ca e nevoie sa adoptam cuvinte si expresii din engleza ...

Tocmai am auzit o reclama la tv (ceva pentru Nokia) in care suntem indemnati sa sharuim mai multe poze ...

[alcool]

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 385
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

• Administrators

ab :) nu iau remarca ta deloc personal :) si am sa il rog pe admin sa schimbe cu verbul - conectare/deconectare

[flo]

Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size1">

Citat:
citat din mesajul lui Tilia
Limba are nevoie de diversitate si de imbogatire, altfel ramanem la gatlegau, cravata e prea modern si strica dulcele nostru grai.
align="right" id="quote2">Da ...si aici pe forum,trei cuvinte romanesti si trei englezisme...ca doar e mai cool sa spui teacher decit profesor!Bineintzeles ca n-are nic' de-a face cu stricarea graiului dulce romanesc!Dana

poate luati in considerare si neaosul "prezentare", "introducere" sau altceva similar, in loc de acel "check-in"?

si poate observati ca nu e nicio diferenta intre "a sharui mai multe poze" si "pentru tatici only"? [:D]

Asculta, priveste si taci!...

Din brate fa-ti aripi de fier

Si zboara cu ele spre cer!... id="green">id="Arial">

Citat:
citat din mesajul lui andacos
Citat:
citat din mesajul lui Tilia
Limba are nevoie de diversitate si de imbogatire, altfel ramanem la gatlegau, cravata e prea modern si strica dulcele nostru grai.
align="right" id="quote2">Da ...si aici pe forum,trei cuvinte romanesti si trei englezisme...ca doar e mai cool sa spui teacher decit profesor!Bineintzeles ca n-are nic' de-a face cu stricarea graiului dulce romanesc!Dana
align="right" id="quote2">As da 100 de "sunt de acord" daca as putea! [flo] pid="red">uid="purple">rid="blue"> sid="maroon">i id="teal"> sid="green">iid="purple">mid="navy">pid="red">lid="orange">uid="limegreen">...id="Georgia">id="size2"> Hobbyid="Book Antiqua"> calator de profesieid="Book Antiqua">

• Administrators

mianna, din punctul meu de vedere - pentru tatici only - este un alt gen de limbaj. Este numele unei categorii - un nume poate fi imbogatit cu un cuvant - in acest caz il face exclusiv :))

A sharui poze este parce altceva :)) ma rog, din punctul meu de vedere asa este. [flo]

Sunt si cuvinte care ajuta vocabularul romanesc. ceva cool este cool si gata, nu poti sa gasesti un cuvant pe masura in limba romana.

Dar nu a sharui [alcool]

Citat:
citat din mesajul lui andacos
Da ...si aici pe forum,trei cuvinte romanesti si trei englezisme...ca doar e mai cool sa spui teacher decit profesor!Bineintzeles ca n-are nic' de-a face cu stricarea graiului dulce romanesc!

Dana
align="right" id="quote2">

Si de ce-ar fi teacher inferior cuvantului profesor?

Uite, in 50 de ani, parca si vad:

tichar, plural tichari

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...