Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

kk cu sange la copii mici

Recommended Posts

fetelor ma adresez voua cu o intrebare a avut cineva dintre voi probleme de genul celei enuntate de mine in titlu? adica kk cu sange la copii? mie antonia, fata cea mare de 3 ani jumate mi-a facut anul trecut primul kk cu sange am sunat medicul mi-a zis ca sigur e o fisura anala bun am reglat mancarea desi ea face zilnic kk si nu f tare dar daca nu face o zi se numeste constipatie la ea ei se chinuie de fapt sa elimine dopul restul de kk e moale normal ca si compozitie dar dopul ala o tot raneste si ma dispera acu prin iarna ne-a facut iar si de atunci s-a indesit iar acu de 3 zile face cu sange si e nasol ca mi-a facut chiar si cu un cheag de sange ceea ce de fapt m-=a speriat am mers la spital ni s-a aratat ca e o fisura anala dar medicul nostru curent a zis sa mai investigam si sa facem o analiza cu bariu la colon sa stim ca nu mai are altceva pe colon si vroiam sa va intreb daca v-ati confruntat cu astfel de cazuri sau daca aveti idee daca bariu face rau la copii atat de mici daca se elimina repede si daca poate avea ceva efecte secundare daca a mai facut cineva asa ceva offfffffffff ca nu face kk atat de tare incat sa sangereze atat de mult mie asa mi se pare insa uneori il face mai gros offfffffffff nu stiu ce sa ma fac mancarea i-o tin mereu sub control mereu iaurt fructe ciorbita compoturi si cu toate astea am inceput sa ma sperii daca nu face o zi mi-e frica sa nu faca iar cu sange ce sa mai zic acuca a facut 3 zile la rand [mamica] de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

nu cred ca bariu are efecte secundare , trebuie neaparat sa faceti investigatii suplimentare da-i multe pere, morcovi cruzi, prune, si multe fibre multa sanatate! Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)] Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am [URL="http://sirimie.blogspot.com"]blog[/URL]

fetele am fost si am facut analizele la sange acu asteptam pana vineri ccand ni se va face irigografia adica bariu pe colon si pac poza insa imi revine o trreaba ffffff grea si anume sa ii fac ceva clisme acasa si seara si dimineata si sa o tin nemancata cateva ore bune sa vedem daca imi iese[bang] [mamica] de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...