ralucutza77 Publicat Septembrie 10, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 10, 2012 Am si eu nevoie de un sfat. De la inceput am folosit penrtu pitic Lactana, de la Topfer si am fost foarte multumiti. De cateva luni folosim Kinder. Problema e ca de vreo 2 luni nu se mai gaseste pe nicaieri, am inteles ca producatorul nu a mai facut nici o livrare. De la farmacie ni s-a recomandat ca temporar sa revenim la Lactana 3, dar vad ca situatia se lungeste cam mult. Lactana 3 e un lapte mai consistent, si cum piticul meu e ceva mai pufos, nu prea as vrea sa mai continui mult timp cu el. Ce sa fac, sa il inlocuiesc cu alt lapte? Multumesc! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Publicat Septembrie 10, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 10, 2012 Diupa ce am intarcat-o pe fetita mea la 1 an i-am schimbat laptele lunar : unele marci au mai mult fier, altele mai multi acizi grasi esentiali etc. Nu stiu de ce trebuie sa mergi numai si numai cu un lapte. ____________________________ Vicky si Printzesone Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anya Publicat Septembrie 10, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 10, 2012 Dupa 1 an am trecut pe lapte de vaca (UHT). Ce varsta are piticul tau? Anya Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucutza77 Publicat Septembrie 10, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 10, 2012 Citat:citat din mesajul lui anya Dupa 1 an am trecut pe lapte de vaca (UHT). Ce varsta are piticul tau? Anya Are 1 an si 5 luni. Dar inca se trezeste noaptea de 1-2 ori pentru laptic. Asa ca inca nu as renunta la laptele praf. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanap85 Postat Septembrie 10, 2012 Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2012 pai daca crezi ca lactana3 nu e bun ptr el si de celalalt nu se gaseste ..atunci schimba l cu un alt lapte formula care are in continut ce avea si Lactana ala,daca de asta ewrai multumita de el.. Kinder? asa se numea laptele?pt ca nu am auzit eu ii dau fetitei milumil 1+ si aptamil de la 1 an ,depinde ce gasesc pe la oferta Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anya Publicat Septembrie 10, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 10, 2012 Daca zici ca e stil "pufos" poate nu ar fi cazul de doua mese de noapte cu lapte. In plus, are deja dinti si riscul de carie. Ti-as recomanda o masa de seara mai consistenta, un biberon de apa noaptea (eu le facusem un loc la pat, unde il gaseau singuri) si eventual pe la 5 dimineata un biberon de lapte (care incet-incet sa migreze catre ora de sculare). Anya Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucutza77 Publicat Septembrie 10, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 10, 2012 Citat:citat din mesajul lui anya Daca zici ca e stil "pufos" poate nu ar fi cazul de doua mese de noapte cu lapte. In plus, are deja dinti si riscul de carie. Ti-as recomanda o masa de seara mai consistenta, un biberon de apa noaptea (eu le facusem un loc la pat, unde il gaseau singuri) si eventual pe la 5 dimineata un biberon de lapte (care incet-incet sa migreze catre ora de sculare). Anya Am incercat varianta cu apa noaptea. Doar ca dupa ce ia cateva guri cumva se prinde ca nu e lapte si se trezeste de tot. Imi ia apoi vreo ora si ceva sa il adorm la loc si in plus, evident ca tot la biberonul de lapte ajungem. De vreo 3 nopti vad ca se trezeste doar o data, intre 1 si 2 (ma rog, nu se trezeste, doar maraie prin somn, din ce in ce mai tare), nu stiu daca va deveni un obicei. Inca mai avem un canin care urmeaza sa apara, banuiesc ca trezirile nocturne sunt legate si de dinti. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanouela Publicat Septembrie 10, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 10, 2012 Citat:citat din mesajul lui oanap85 pai daca crezi ca lactana3 nu e bun ptr el si de celalalt nu se gaseste ..atunci schimba l cu un alt lapte formula care are in continut ce avea si Lactana ala,daca de asta ewrai multumita de el.. Kinder? asa se numea laptele?pt ca nu am auzit eu ii dau fetitei milumil 1+ si aptamil de la 1 an ,depinde ce gasesc pe la oferta Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011). Oana, e Lactana Kinder, formula de continuare de la 12 luni. Eu zic sa consulti si pediatrul, el iti cunoaste copilul cel mai bune ca si evolutie. Cand m-am lovit de genul asta de probleme, l-am schimbat cu Aptamil Junior. Prea des noi ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii. John F. Kennedy Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucillegrl Publicat Septembrie 10, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 10, 2012 si eu am avut problema asta .. si l-am trecut pe NAN 3, intr-o zi trebuia sa ii cumpar lapte ca nu mai aveam deloc pt seara aceea si asa ca i-am luat NAN. mi s-a parut cel mai apropiat la ce cantitati de vitamine,fier etc contine Mami de Luca Florian ( 23.05.2011 ) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanap85 Publicat Septembrie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 11, 2012 emanouela mersi de explicatie[flo] si a mea fetita bea noaptea lapte,am alaptat 1 an si 5 luni si ma bucuram ca am scapat de cumparat lapte praf:) dar recuperam acum ,bea cate 3 biberoane la zi :dimineata,amiaza seara,in combinatie cu cereale + 1 noaptea de lapte dar ma bucur macar ca am reusit sa intarc :) Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.