Picky_toto Postat Septembrie 11, 2012 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2012 Fetei mele de 1 an si 5 luni i-au aparut pe corp mai exact la incheieturi niste blande albe-rosiatice care se extind rapid si o mananca rau ca se tot scarpina. Blandele seamana cu piscaturile sau cu o iritatie ca de la urzica (sper sa nu gresesc) insa sunt una langa alta si zona f rosie... In seara asta am observat la un piciorus la glezna patru blande si acum deja are pe picioruse f multe si o ustura/mananca ca nu poate dormi si plange. Aveti idee ce ar putea fi? Poate fi alergie la ceva? Ia tratament cu homeopate si extracte naturale insa au si continut de alcool etilic de cereale. Eu am luat pana duminica antibiotic si am continuat alaptarea bineinteles la indicatiila medicului. Iar de luni, de ieri mai exact, merge provizoriu la o alta dadaca. La pediatru nu pot merge azi ca are program in spital si seara voluntariat, deci cel mai devreme miercuri pot merge...doar la urgente pot merge azi dar cand le voi zice de extracte si homeopate se vor uita la mine f ciudat, ca ei nu administreaza astfel de chestii...asa ca cer sfatul vostru pana sa trezesc si copila cea mare si sa dam fuga la urgente.. Aveti idee cam ce ar putea fi? Deja pe picioare s-a extins, sunt locuri cu astfel de blande... Un raspuns urgent, multumesc! Mami de printese! Buburuza Fluturasul Povestea Printesucai "Daca ataci replica unui prost, risti sa te trezesti cu tot prostul in discutie" Nicolae Iorga "In fiecare minut de furie, pierzi 60 de secunde de fericire" Ralph Waldo Emerson Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eumada Publicat Septembrie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 11, 2012 Geo,ar trebui sa-i dai un antihistaminic...flonidan sau ceva care sa contina loratadina,de exemplu.Sigur e o alergie la ceva din medicatie si/sau alimentatie. Acolo tu nu ai,intreaba la farmacie ce poate lua,banuiesc ca se poate.Avand in vedere ca sistemul la voi e cum e....nu stiu ce sa-ti mai spun.[flo] Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Publicat Septembrie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 11, 2012 Probabil e o alergie. Eu ii dau fetei Claritine sau Xyzal cand face reactii cutanate la diverse (ea e cea care vara se umple de diverse bube), dar stiu ca e ok cu ele pt ca mi le-a recomandat medicul. Am marfa la bazar umanitar DC id="red"> Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for meid="size1">id="blue"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Publicat Septembrie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 11, 2012 fetita mea a facut o reactie asemanatoare cand i-am dat (la indicatia medicului, desigur) un sirop de tuse care contine si miere. cu toate ca la mierea propriu-zisa nu este alergica, la acel sirop a facut imediat acea reacite alergica pe piele, la incheieturile mainilor si in spatele genunchilor. tot la indicatia medicului, i-am administrat claritine si am renuntat la siropul de tuse, l-am inlocuit cu altul. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paula_m Publicat Septembrie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 11, 2012 Poate fi si boala Mana Gura Picior. 3 dr mi-au spus ca are alergie copilul meu si de fapt avea GMP ( virus). Manutele si laba piciorului s-au umplut de bubite, care il mancau si la gurita a facut bubite in jurul gurii si afte inauntru. Urmareste si daca face febra. Dr mi-a spus ca alergia nu e insotita de febra. Paula, mamica lui Raul Ionutid="blue">, nascut la 24.07.2010 Am implinit doi anisori!!!id="blue">id="Script MT Bold">id="size3"> Poze petrecere 2 aniid="Script MT Bold"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picky_toto Publicat Septembrie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 11, 2012 Va multumesc mult ptr raspunsuri, din fericire i-a trecut, de dimineata mai avea doar in zona cotului la o mana iar acum duap ce am luat-o de la dadaca, am controlat-o si nu mai are, insa e ff maraita. Am evitat sa le mai dau extractele astazi atata timp, nu stiu de la ce mi-a facut aceea reactie alegica(ca presupun acum ca daca a trecut, reactia alergica a fost). Aseara la cina am avut ca desert clatite cu gem de visine (facut de casa), iar ea a mancat cateva visine din gem, prima oara...poate ca un fruct sa dea o astfel de alergie si sa erupa in zona incheieturilor? Cand cea mare a avut alergie la capsuni i-au iesit bubitele pe piept si burtica, dar la cea mica erau ca niste blande una langa alta si zona rosie. Paula m-am documenta despre respectiva boala insa din fericire nu avem asa ceva. Corina e posibil si la noi sa fie o reactie alergica la ceva..insa o usturau, se scarpina si nu putea sa doarma..destul de urata reactia si nu situ de la ce ar fi putut fi..macar voi ati descoperit ca siropul era de vina.. La noi cea mare facea alergii la siropurile de tuse dar nu asa cum s-a manifestat la mezina. Laura, Mada multumesc, dar din pacate atata timp cat nu am fost la medic sa o vada nu pot sa o dau cu nimic..si ca sa merg la farmacie sa cumpar ceva ptr alergie nu-mi da... Acum sunt in dilema cu homeopatele? sa ii mai dau sau nu...?! Mami de printese! Buburuza Fluturasul Povestea Printesucai "Daca ataci replica unui prost, risti sa te trezesti cu tot prostul in discutie" Nicolae Iorga "In fiecare minut de furie, pierzi 60 de secunde de fericire" Ralph Waldo Emerson Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavi02 Publicat Septembrie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 11, 2012 Posibil sa fi facut alergie la unul din excientii produselor naturiste sau homeopate pe carevi le-ai dat, dupa cum cred ca a fost si cazul fetitei cu siropul de tuse" eu as zice sa i le reintroduci pe rand, daca czi ca ii sunt foarte necesare, la 1-2 zile unul, ca sa vezi exact la ce a facut alergie si la ce nu. Daca esti dispusa sa risti. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picky_toto Publicat Septembrie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 11, 2012 Lavi multumesc, dar dupa cat de urata era reactia nu as mai indrazni sa incerc. Mami de printese! Buburuza Fluturasul Povestea Printesucai "Daca ataci replica unui prost, risti sa te trezesti cu tot prostul in discutie" Nicolae Iorga "In fiecare minut de furie, pierzi 60 de secunde de fericire" Ralph Waldo Emerson Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Publicat Septembrie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 11, 2012 picky, dar oare n-o fi mancat/baut fetita ceva acasa la bona ? sau, daca s-o fi jucat/atins de oarece plante ? bona sta la casa sau la bloc, are caine/pisica/acvariu sau plante in casa ? fetita iese la joaca undeva, cat sta la bona ? maraiala poate sa aiba legatura cu noua bona, cu schimbarea in sine, nu neaparat cu alergia. dar e bine sa fii vigilenta, sa urmaresti orice schimbare timp de cateva zile. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picky_toto Publicat Septembrie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 11, 2012 Corina din pacate bona e de schimb..ca dadaca noastra e cu casa in renovare, dadaca la care am dus-o pana spat trecuta a intrat ptr 2-3 sapt in concediu medical si acum merge la aceasta noua dadaca pana cand una din celalate doua isi vor relua activitatea ..deja cred ca te-am zapacit si pe tine nu numai pe sarmanul copil si pe noi..iti dai seama ca suntem stresati si nu ne convine deloc sa duc copilul dintr-un loc in altul, sa ma car cand acolo cand acolo...dar asta-i sistemul, altceva nu au ce sa-mi zica institutia la care apartin dadacele si am copilele inscrise, dacat sa-si ceara scuze.. ma rog ...nu ne convine plus ca la aceasta noua dadaca copilul i-l dau la usa (ca pe o punga de cumparaturi) ca mi-a zis ca nu am voie sa intru in casa, ca nu cumva copilul sa aiba impresia ca si mama ramane acolo.. asa ca nu stiu daca au animale de casa, nu stiu ce plante are in curte(sta la casa), ptr ca vineri cand am fost sa o cunoastem am intrat doar in living ptr 10 min si atat. Stiu doar ca ieri copilul a mers descult in casa la ea, a intrat in contact cu lucrurile din interiorul casei ei si cu alti copii, alti microbi, insa nu stiu daca a mancat ceva anume.. apa si sandvisuri a avut date de mine de acasa si mi-a zis dadaca ca a incercat sa-i dea cartofi (piureu de cartofi cred) dar nu a mancat. Agitata este posibil si cu aceasta noua schimbare, insa azi-noapte era maraita si din cauza ca posibil o ustura si avea mancarimi ca se tot scarpina, nu-si gasea locul in pat si plangea. Abia la vreo ora si ceva dupa ce am scris acest subiect, am reusit sa o linistesc si sa o culc. Are si o usoara raguseala iar azi dimineata ii mirosea putin gurita plus ca a inceput sa-i curga si nasucul, dar nu cred ca are legatura cu aceea reactie alergica.... Mami de printese! Buburuza Fluturasul Povestea Printesucai "Daca ataci replica unui prost, risti sa te trezesti cu tot prostul in discutie" Nicolae Iorga "In fiecare minut de furie, pierzi 60 de secunde de fericire" Ralph Waldo Emerson Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.