Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Nodul impertinent - consultatie, eco, operatie

Recommended Posts

hello

unde anume in Bucuresti as putea investiga unul sau doi noduli (la san) care sunt exact cum i-am denumit - si anume impertinenti.

nu vreau sa ma plimb aiurea, as vrea sa merg la un doctor eventual cu dubla specializare, imagist-gineco, pe a carui opinie sa ma pot baza, eventual pe a carui mana sa ma las cu mare incredere daca spune ca e bine sa intre cu bisturiul.

am diverse opinii evident contradictorii (inclusiv "stimata doamna, nu stiu ce sa va sfatuiesc":D), iar eu sunt azi ca da, maine ca nu. de aia simt nevoia sa discut cu cineva care sa-mi dea o directie si sa ma tin de ea ca berbecul.

multumesc!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buli, dr Mihai Lesaru e cel mai bun imagist din Romania in probleme de sani, o spune toata lumea. Cauta-l pe net si vezi unde consulta in privat, sau daca vrei la stat la Fundeni.

Mai departe daca e cazul de operatie parerile sunt impartite. Lina de ex s-a operat cu succes la dr Peltecu de la Filantropia. Cand m-am operat eu de altceva la Giulesti erau 2 doamne operate la san, una la dr Mohamed ( despre care n-am nicio parere, am observat doar ca se purta atent cu pacienta), alta la dr Marcel Moisa care se zice ca ar fi un chirurg bun dar mie nu mi-a placut ca i-a facut femeii o cusatura urata, nu intradermica si o dezinfecta cu spirt in loc de betadina, care doare ca naiba. In plus, a externat-o a doua zi dupa operatie desi era cam lesinata saraca. Nici ea nu a avut tupeul sa-l roage sa o mai tina o zi pt ca e cam dur doctorul. Altfel nu stiu ce sa zic, sper ca a facut treaba buna inauntru pt ca e laudat ca si chirurg.

Despre operatie: toti ginecologii pot opera teoretic sani, adica intra in specializarea lor. La fel si toti chirurgii de chirurgie generala. Ramane sa-l gasesti pe cel potrivit, cu experienta si pricepere in domeniu.

Ca prim pas, daca reusesti sa ajungi la dr Lesaru, el te va lamuri daca e sau nu de facut operatie. E foarte amabil si chiar simpatic, eu merg la el anual pt ecografie de rutina.

Sanatate multa! Mergi cat mai repede la o ecografie sau mamografie.

Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...