elizaalesia Publicat Septembrie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 11, 2012 Mama mea baga totul in gura ei, suzeta, mancare apoi o da bebeului. Cand i-am atras atentia s-a suparat si am avut o intreaga criza de familie. este normal ce face ea? da-ti un sfat ca sa ii spun si ei. fetita are doar 3 luni Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilinca_M. Publicat Septembrie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 11, 2012 Normal...ca nu e normal! Explica-i frumos ca in gura unui adult pot colcai tot felul de microbi sau bacterii pe care le-ar putea transmite bietului bebelus! Dar ce mancare ii da bebelusului de 3 luni? De cand si ce anume mananca bebelusii de 3 luni?... IULIA va invinge CANCERUL I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roli25 Publicat Septembrie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 11, 2012 Nu e normal si nu e sanatos!!! Intreab-o daca s-a gandit ca ar putea imbolnavi copilul. Si imi pun si eu aceeasi intrebare ca Ilinca. Ce mancare la 3 luni??? Singurul aliment pe care ar trebui sa-l primeasca e laptele. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc [cavaler](9 iunie 2006) Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkBendis Publicat Septembrie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 11, 2012 Eliza, bine ai venit pe DC![flo][flo] Raspundul la intrebarea ta este NU! Nu e normal ce face mama ta, si fara suparare, nu are decat sa faca crize mama ta, NU O LASA sa bage in gura suzeta si apoi sa o dea fetitei. Ca sa nu mai vorbim de partea cu mancarea! La varsta ei, fetita ta trebuie sa primeasca doar lapte - dar chiar daca ar fi mai mare (diversificarea se incepe cam pe la 6 luni) in nici un caz nu ii dati mancare (mestecata sau nu) din gura cuiva ( a mamicii, bunicii, sau oricui). Gura omului e plina de fel de fel de bacterii, microbi, bebe se poate imbolnavi foarte usor. Deci explica-i bunicii 1) ca e periculos tare ce face si poate imbolnavi bebelusa 2) fetita e mult prea mica sa primeasca mancare de orice fel, la 3 luni ea trebuie sa pape doar lapte. Dark Bendis & The Goblin Prince (31.12.2008) [cavaler] "I dream of wolves. With them I run." "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianad Publicat Septembrie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 11, 2012 1. E scarbos. 2. E posibil ca mama ta sa-ti spuna ca ea e sanatoasa si nu-i da nicio boala fetitei: intreab-o cate carii are in gura si spune-i ca bacteriile care provoaca aceste carii se transmit prin saliva. Sigur nu vrei ca de la dintii de la lapte sa mergi la stomatolog sa faci tratamente de canal. 3. Daca bunica face asa ceva si nu tine cont de parerea ta de ce o mai lasi sa se ocupe de copil? e mama ta, ii poti spune mai usor ce te deranjeaza decat soacrei. Lucrezi deja? 4. Din ce scrii vad ca nici tu nu esti de acord cu ce face mama ta. Fii ferma, e in interesul copilului tau. DianaD & Alexandru 12 04 2006id="blue"> www.snapped.ro Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanap85 Publicat Septembrie 12, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 12, 2012 eu zic ca mama ta sa inteleaga sa rogi un medic sa-i spuna asta ,mai subtil:)..poate atunci va intelege si nici nu se va supara cand ii spui tu :) Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana vio Publicat Septembrie 12, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 12, 2012 Eu zic sa n-o mai lasi cu fetita, o sa zica ca tine si va face cum stie ea. Ca doar, probabil, la fel ai crescut si tu si n-ai patit nimic! Alexandra Maria 14.12.2007 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Publicat Septembrie 12, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 12, 2012 Citat:citat din mesajul lui elizaalesiaMama mea baga totul in gura ei, suzeta, mancare apoi o da bebeului. Cand i-am atras atentia s-a suparat si am avut o intreaga criza de familie. este normal ce face ea? da-ti un sfat ca sa ii spun si ei. fetita are doar 3 lunialign="right" id="quote2">pfoai, mi s-a facut greata instantaneu [bang]traim in secolul 21 si inca mai exista persoane care procedeaza asa ?eliza, fii ferma cu mama ta, sa respecte regulile tale in privinta cresterii si ingrijirii copilului. e treaba ei cum te-a crescut pe tine si ce greseli a facut, tu vrei sa-ti cresti copilul cum stii tu ca e mai bine pentru el.profita de prima ocazie cu care mergi la medicul pediatru (vaccin, control de rutina), ia-o si pe mama ta cu tine si intreaba medicul despre aceasta problema, sa auda si mama ta raspunsul medicului.Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Postat Septembrie 12, 2012 Raport Distribuie Postat Septembrie 12, 2012 NU este deloc normal si da, e scarbos. Mai, e copilul tau sau al cui? Chiar daca se supara si nu iti mai vorbeste o luna, explica-i clar ca NU accepti asa ceva. Daca nu te asculta, NU o mai lasa cu fetita deloc! O va durea, crede-ma, dar...poate o va trezi. Da, cel mai probabil la fel te-a crescut si pe tine si parca o aud "Da' uite, mama, te-am facut mare si esti bine". Nu ma mir de asemenea comportament, sunt zone (la tara), unde se practica stergerea suzetei pe haine si mestecarea mancarii, apoi bagata in gura bebelusului. Mie mi se face rau numai cand ma gandesc.[xx(] P.S.: Intreb si eu: DE CE ii dai fetitei mancare, la 3 luni? Sau tot mama a avut ideea? DE VANZARE Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Publicat Septembrie 12, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 12, 2012 Eu as discuta cu medicul copilului si l-as ruga sa o informeze pe mama ta despre consecintele modului ei de a creste un bebelus. E dezgustator sa bagi in gura mancarea sau ustensilele de mancat ale copilului. Adultii sunt plini de microbi in gura sau au carii. allinta A fi fericitid="red"> nu inseamnaid="teal"> ca totulid="orange"> este perfectid="blue">. Inseamnaid="orange"> ca te-ai hotaratid="purple"> sa privestiid="red"> dincoloid="purple"> de imperfectiuniid="limegreen">.id="Comic Sans MS">id="Book Antiqua">id="Verdana">id="Lucida Console">id="Book Antiqua">id="Century Gothic"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.