Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Scoala 190 - invatatoare cls pregatitoare

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Am aflat invatatoarea, este Monica Cristea.

Suntem in a 3a saptamana de scoala si entuziasmul incepe sa scada. Suntem in investigatii sa aflam cauza, numai ca aseara mi-a povestit cum doamna "le-a tras palme peste fata" si "i-a tras de par" pe niste baietei mai nazdravani. Saptamana trecuta mi-a spus ca i-a facut nesimtiti si prosti.

O stie cineva pe aceasta "doamna"? Asta este stilul dansei sau are o problema doar cu clasa pregatitoare?

Sincer, nu stiu cum sa procedez, nu vreau sa astept palma si ciufulitul, dar nici nu cunosc abordarea corecta.

V-ati confruntat cu asa ceva, ce ma sfatuiti?

Distribuie pe alte site-uri

Agresiunea fizica si injuriile nu au ce cauta intr-o sala de clasa si cu atat mai mult din partea celui pus sa educe. Vorbeste si cu alti parinti si, daca se confirma ceea ce a spus puiul tau, mergeti la director. Clasa are camere de supraveghere? La noi au fost montate de anul acesta si in clase.

Anya

Iti multumesc pentru raspuns, ma temeam sa nu fiu considerata exagerata cu pretentiile mele "non agresive".

Eu ma intreb cum poate invatatoarea resoectiva sa se supere pe copiii care se bat si vorbesc urat, atata timp cat ea face la fel. Totusi, ea este un model pentru ei, mai ales in conditiile in care au doar 6 ani.

Le rog pe mamicile care au/ au avut copiii la dansa sa imi dea un feedback, nu vreau sa iau masuri pana nu sunt sigura ca nu este o neintelegere.

mie mi-ar fi frica sa nu-l bata (ceea ce e foarte probabil), in plus, nu stiu ce va invata copilul cu o astfel de persoana?!

Eu chiar nu cred ca e o varianta sa fie lasata sa predea. Mergeti la director si la inspectorat (NU se va potoli. Poate nu ii va bate, sa zicem, dar va fi agresiva in alte moduri...)

J si Carla (05.02.2006)

Culinare

Draga mea,

Eu te sfatuiesc sa nu tolerezi sub nicio forma o astfel de atitudine fata de copilul tau, insa va trebui sa te inarmezi cu multa putere si rabdare...

Ceva similar am patit si eu cu fiul meu, in clasa I la o alta scoala insa, spre surprinderea mea, nu am avut absolut niciun suport din partea celorlalti parinti din clasa, chiar daca si copiii lor aveau parte de acelasi tratament. Mai mult decat atat, mi-au reprosat ca am suparat-o pe doamna... si alte aberatii de genul asta. Erau genul de parinti care considerau ca o palma nu a omorat pe nimeni si ca e normal " sa se impuna si ea cumva in fata lor".

Din pacate, dupa un an de chin, condimentat si cu alte mizerii (after impus, scoala 0, etc). Am decis sa-mi iau copilul si sa-l mut.

Din pacate nu am facut reclamatii, desi mi-am dorit sa o fac. Mi-am dat seama, dupa multe investigatii ca sanse ca femeia aia odioasa sa nu mai predea ever sunt foarte mici, iar consumul meu nervos ar fi fost mult prea mare. Si, in plus, parintii aia o iubeau asa de tareeee... De ce sa le stric bucuria?

De atitudinea parintilor ma tem si eu , sunt convinsa ca nu vor reactiona , desi copiii mei imi dau in fiecare zi nume de colegi agresati.

Am decis sa incerc discret sa intreb cativa parinti daca si copiii lor se plang acasa ca sunt loviti.

Nu as vrea ca puilor mei sa li se para normal sa fie agresati in viitor , trebuie sa fac ceva si asta repede.

Din pacate nu stiu cum sa abordez problema

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...