Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Retine mancarea in gurita.

Recommended Posts

Buna, sunt Madalina , iar bebele meu de 13 luni, retine mancarea in gurita mai mult timp, nu stiu ce sa fac, sa inghita imediat cum ii dau mancarea.TIn sa precizez ca uneori inghite , de exemplu dimineata sau seara , dar daca ii dau intre mese nu prea vrea sa inghita.SE mai intampla ca mesteca si apoi o arunca.SPuneti-mi va rog ce sa fac? Multumesc anticipat.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Ii dai mancare pasata, sau bucatele? Intreb pt. ca si fetita mea mai mare a facut la fel cand am trecut de la pasat la bucatele. Statea cu mancarea in gura ca un hamster si nu o inghitea, ba dupa ce o tinea mai mult o mai si scuipa (mai ales daca ii dadeam mai mult in gurita). A durat ceva pana a inceput sa mestece.

__________________________id="maroon">

Dia, mami de bebeloi Miruna id="teal"> id="size3">(15.07.2008) si bebe doi Sofiaid="limegreen">id="Comic Sans MS">id="size3"> (21.11.2011) [loveyou]

Pai, ii dau bucatele,acum depinde ce mananca;dar da ii dau bucati maricele, asa ca pt varsta lui.nu face asta mereu,uneori,dar adevarul e ca destul de des.De vreo doua luni face asta,acum poate are vreo legatura,darprimii dintiisori au iesit la 11 luni.poate nu e inca obisnuit?oare cat va dura situatia aceasta?Multumesc.

Eu sa spun drept ca am intrebat de cand face asa fiindca recent am auzit de 2 cazuri exact la fel iar mamele au zis ca a inceput acest lucru (ma rog, unul dintre copii facea ca al tau, tinea mancarea in gura; celalalt o refuza de tot) imediat dupa un vaccin, asta observasera ele. Nu stiu daca e cazul la voi.

Dar daca nu-i plac bucatele si pe aia pasata o mananca, da-i din aia, mai ales ca zici ca nu are dinti decat de curand.

IULIA va invinge CANCERUL

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

al meu si la 9 ani tine mancare in gura si nu inghite.

motivele care le-am depistat in acesti ani sunt:

nu-i e foame

nu-i place mancarea respectiva

sunt bucatile prea mari

e obosit

e prea cald afara si e molesit

viseaza la masa

noi ne-am obisnuit si ii mai amintim mereu sa mestece, sa inghita.

michelle

i-au iesit toti dintii, maselutele? poate ii mai ies inca si il jeneaza la mestecat.. si bebishoara mea face la fel din cand in cand, ea are 9 luni si 5 dintisori iesiti, al 5-lea a iesit mai greut decat primii 4, i-au trebuit aproape doua luni sa sparga gingia, dar dupa ce a iesit cateva zile a jenat-o la mestecat si ea mananca foarte putin bucati (cel mult 1 biscuite pe zi si o feliuta de fruct, in rest pasat si lapte)...pana si iaurtul il plimba prin gurita de parca ar avea oase

Nina,mami de, [fetita]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...