Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bv Carina! Hai Andreea, Lulutza, Marikaki!

Recommended Posts

[copil][copil][copil]Bobocei de septembrie-octombrie 2012!id="Script MT Bold">[copil][copil][copil]id="green">id="size6">

[bis][bb][bis] Boboceii nostri pufosiid="size5">id="red">[bis][bb][bis]

[bebic] Danielid="blue"> deid="green"> Chri70id="purple">id="Book Antiqua">id="size4">

[bebic] Mihai Alexandruid="blue"> deid="green"> Madaiuliaid="purple">id="Book Antiqua">id="size4">

[bebic] Emma Gabrielleid="red"> deid="green"> DanielaBejanid="purple">id="Book Antiqua">id="size4">

[bebic] David Gabrielid="blue"> deid="green"> Corinukaid="purple">id="Book Antiqua">id="size4">

[bebic] Rares Ionutid="blue"> deid="green"> mlhaelaid="purple">id="Book Antiqua">id="size4">

[bebic] Alexandruid="blue"> deid="green"> carinablancaid="purple">id="Book Antiqua">id="size4">

Suntem un [grup] de 43[gravired] pline de speranta si 22 [mamica]

Comorile noastre sunt 28[baietel], 27[fetita], 10[am]

id="Script MT Bold">id="size5">id="red">

[flo][flo2][floare3]

[flo] Povestea boboceilor pufosi:id="purple">[flo]
id="left">

id="left">

[bb]Bobocei pufosi de augustid="size4">id="red">[bb]

20.08 - Ilaria Rita id="red">- cezariana la 36s/ 4000 g / 51 cm / APGAR 10 - de Patricbebeid="purple">

22.08 - Sophia id="red">- cezariana la 37s/ 3450 g / 50 cm / APGAR 10 - de Oana (Tzitziri)id="purple">

25.08 - Calin Adrianid="blue">- cezariana la 36s/ 3350 g / xx cm / APGAR 10 - de Mirabelacid="purple">

27.08 - Dragonita Iris-Elena id="red">- cezariana la 37s/ 2620 g / 47 cm / APGAR 9 - de Bob_pixelid="purple">

28.08 - Denis Andreiid="blue">- cezariana la 37s/ 3500 g / xx cm / APGAR 10 - de G_rainbow (Gabriela)id="purple">

28.08 - Petru (Rares)id="blue">- naturala 41s/ 3750 g / xx cm / APGAR 10 - de Lalu85id="purple">

id="left">

[bb]Bobocei pufosi de septembrieid="size4">id="red">[bb]

02.09 - Bogdan-Mihneaid="blue">- cezariana 39s/ 3450 g / 50 cm / APGAR 7 - de Anidazid="purple">
id="left">

05.09 - Bogdan Mihaiid="blue">- cezariana 38s/ 3150 g / xx cm / APGAR xx - de Adriana_77id="purple">
id="left">

05.09 - Radu Cristianid="blue">- natural 36s/ 2600 g / 46 cm / APGAR xx - de Simonixid="purple">
id="left">

05.09 - Stefanid="blue">- cezariana 37s/ 3050 g / xx cm / APGAR 10 - de m_m51981id="purple">
id="left">

05.09 - Ana-Nectariaid="red">- cezariana 34s4z/ 2100 g / xx cm / APGAR 10 - de mami.ilinca - Luminitaid="purple">
id="left">

06.09 - Maya Cristinaid="red">- cezariana 38s/ 3100 g / 51 cm / APGAR 9 - de Olivetteid="purple">
id="left">

10.09 - Adelaid="red">- cezariana 38s/ 3700 g / 50 cm / APGAR xx - de danageodoiuid="purple">
id="left">

12.09 - David Cristianid="blue">- natural 39s/ 3500 g / xx cm / APGAR 9 - de RamonaCopotid="purple">
id="left">

12.09 - Danielid="blue">- natural 37s/ 2400 g / xx cm / APGAR xx - de Chri70id="purple">
id="left">

14.09 - Vlad Petruid="blue">- cezariana 36s/ 2700 g / 49 cm / APGAR 8 - de Veroborodaid="purple">
id="left">

14.09 - Mateiid="blue">- cezariana 39s/ 4000 g / xx cm / APGAR 10 - de Stella87id="purple">
id="left">

17.09 - Mihai Alexandruid="blue">- cezariana 39s/ 2800 g / 47 cm / APGAR 9 - de Madaiuliaid="purple">
id="left">

18.09 - Emma Gabrielleid="red">- natural 38s/ 3700 g / 52 cm / APGAR 10 - de DanielaBejanid="purple">
id="left">

18.09 - David Gabrielid="blue">- cezariana 38s/ 2600 g / xx cm / APGAR xx - de Corinuka_gid="purple">
id="left">

18.09 - Alexandruid="blue">- natural 39s5z/ 3100 g / 50 cm / APGAR 9/10 - de carinablancaid="purple">
id="left">

19.09 - Rares Ionutid="blue">- cezariana 35s5z/ 2900 g / xx cm / APGAR 7 - de mlhaelaid="purple">
id="left">

[olala][flo] Haideti feteleee!!! [flo][olala]id="green">id="size5">

[majoreta][majoreta][majoreta]

[bibe] sansbid="purple"> - 02 septembrie 2012

[bibe] nu_mai_stiu (Andreea)id="purple"> - 14 septembrie 2012 - natural

[bibe] lulutza_1980id="purple"> - 16 septembrie 2012 - natural

[bibe] bombboanaid="purple"> - 15 septembrie 2012

[bibe] Virginia_86id="purple"> - 17 septembrie 2012

[bibe] marikakiid="purple"> - 19 septembrie 2012

[bibe] Irimellid="purple"> - 21 septembrie 2012

[bibe]slimfitmada id="purple"> - 21 septembrie 2012

[olala][olala]Burtici de septembrie 2012id="size5">id="red">id="Script MT Bold">[olala][olala]

[gravired]Anaomaria- UM 18.12.2011id="red">-DPN 23.09.2012id="green"> cu [fetita]

[gravired]donna79- UM 18.12.2011id="red">-DPN 23.09.2012id="green"> cu [fetita] Donna(32), mami de [bonjovi] Tudor-Gabriel (04.10.2010)

[gravired]underqueen-UM xx.xx.2011id="red">-DPN : 24.09.2012id="green"> cu [am], mami de [bonjovi] Tudor Stefan (26.02.2008)

[gravired]didi-anda-UM 20.12.2011id="red">-DPN : 25.09.2012id="green"> cu [fetita]

[gravired]PaulaFrida-UM:01.12.2011id="red">-DPN: 26.09.2012id="green"> cu [baietel] - Rolandid="blue">

[gravired]bya_me-UM:23.12.2011id="red">-DPN: 28.09.2012id="green"> cu[baietel]

id="left">

[olala][olala]Burtici de octombrie 2012id="size5">id="red">id="Script MT Bold">[olala][olala]

[gravired]Carmen-UM.26.12.2011id="red">- DPN 01.10.2012id="green"> cu [baietel] - 24 sept ceza

[gravired]anda82-UM.xx.xx.2011id="red">- DPN 02.10.2012id="green"> cu [baietel]

[gravired]norma36-UM.27.12.2011id="red">- DPN 02.10.2012id="green"> cu [baietel]

[gravired]Cristiina -UM.27.12.2011id="red">- DPN 02.10.2012id="green"> cu [am],Cristina, Arad

[gravired]moni81- UM:26.12.2011id="red">-DPN 02.10.2012 id="green"> cu [fetita], Monica(30) mami de [zana] Noemi Alexandra (29.04.2010)

[gravired]mamiseli_11-UM 26.12.2011id="red">- DPN: 03.10.2012id="green"> cu [am], Mihaela mami de [zana] Miruna Cosmina (13.11.2008)

[gravired]Kytana-UM 29.12.2011id="red">- DPN: 04.10.2012id="green"> cu [baietel]

[gravired]loryd-UM 03.01.2012id="red">- DPN 06.10.2012id="green"> cu [fetita],Dana, mami de [zana] Loredana Georgiana (06.11.2008)

[gravired]raluca22-UM:31.12.2011id="red">-DPN: 07.10.2012id="green"> cu [baietel]

[gravired]ramona7575- UM 06.01.2012id="red">-DPN 08.10.2012id="green"> cu [am] Ramona, mami de [bonjovi] Stefan (27.04.2009)

[gravired]simona24-UM.03.01.2012id="red">- DPN 09.10.2012id="green"> cu [fetita]Simona, mami de [bonjovi] Matei (21 sept. 2010)

[gravired]adrianadana-UM:04.01.2012id="red">-DPN: 10.10.2012id="green"> cu [baietel], Adriana, mami de [zana] Daria Maria (02.04.2008)

[gravired]anne`mary- UM 06.01.2012id="red">-DPN 10.10.2012 ???id="green"> cu [baietel]Tudor+[baietel][blue]Stefanid="blue">, Ana Maria

[gravired]sandy_2008-UM.08.01.2012id="red">- DPN 14.10.2012id="green"> cu [fetita]id="navy">

[gravired]sora13a-UM.xx.xx.2012id="red">- DPN 14.10.2012id="green"> cu [baietel]

[gravired]_vicki_-UM.10.01.2012id="red">- DPN 15.10.2012id="green"> cu [fetita]id="navy">

[gravired]gaitica78-UM.10.01.2012id="red">- DPN 16.10.2012id="green"> cu [fetita]

[gravired]ANKA-iasi-UM.xx.xx.2012id="red">- DPN 16.10.2012id="green"> cu [fetita]

[gravired]Elfica-UM 25.12.2011id="red">- DPN: 17.10.2012id="green"> cu [fetita], mami de [zana] Iulia Andreea (26.10.2010)

[gravired]miro79-UM 14.01.2012id="red">- DPN: 20.10.2012id="green"> cu [fetita], mami de [zana] Sara

[gravired]madanan-UM 15.01.2012id="red">- DPN: 19.10.2012id="green"> cu [fetita]

[gravired]Vickiy - UM 11.01.2012 id="red"> - DPN: 21.10.2012 cu [baietel] - cezarianaid="navy">

[gravired]Madamar-UM 16.01.2012id="red">- DPN: 22.10.2012id="green"> cu [fetita], Mary, mami de [bonjovi] Mateo (mai 2010)

[gravired]irene-UM 21.01.2012id="red"> -DPN 23.10.2012id="green"> cu [fetita],FIV Ungaria , Irene (Bucuresti)

[gravired]MoRo_K-UM 15.01.2012id="red">- DPN: 26.10.2012id="green"> cu [baietel]

[gravired]Ramona_bm- UM xx.xx.2011id="red">- DPN: 26.10.2012id="green"> cu [fetita], Ramona mami de [zana] Elisa Maria (26.10.2010)id="navy">

[navy][gravired]roxana11- UM 21.01.2012id="red">- DPN: 27.10.2012id="green"> cu [am]

[gravired]a_raluca-UM 23.01.2012id="red"> -[green]DPN 30.10.2012id="green"> cu [am],Raluca (P Neamt)

[gravired]fulguta28-UM xx.xx.2012id="red">- [green]DPN: 04.11.2012id="green"> cu [am], mami de [zana] Mara Elena (10.10.2010)id="navy">

Asteptam date de la adryanna_a, Brigitte07,Marisa-Ana[flo]

id="navy">

[blue]Un gand bun pentruid="blue">id="Script MT Bold"> : mrenescu- Maria[floare3],VIOIKA76[floare3]

Cum sa deschizi un capitol nouid="Script MT Bold">id="red">

1. Te loghezi cu userul comun

2. Deschizi ultimul capitol la prima pagina, la primul mesaj, cel cu listuta.

3. Dai click dreapta pe butonul "Editeaza respuns" si il deschizi intr-un 'new window' Asa ai deschise doua ferestre.

4. Te intorci la prima fereastra si dai click pe "Subiect nou". Butonul este sus, in dreapta paginii sau jos in partea stanga.

5. Copiezi titlul din mesajul vechi deschis pentru editare si schimbi numarul capitolului astfel incat sa fie in ordine.

6. Copiezi textul cu listuta de la mesajul vechi deschis pentru editare si il copiezi in primul mesaj din capitolul nou.

7.Copiezi link-ul de la vechiul capitol din bara cu adresa web in urmaoarea formula: [ url="aici copiezi linkul" ]nr. capitolului vechi[ /url ], fara spatii intre paranteze!

8. Faci click pe scrisul "Creeaza subiect nou".

9. Copiezi linkul noului capitol.

10. Te duci la capitolul anterior la ultima pagina si dai paste la linkul cu capitolul nou in urmatoarea formula: [ url="aici copiezi linkul" ]CAPITOL NOU[ /url ] fara pauze intre paranteze.

11. Capitolul nou este facut acum te poti loga cu userul tau. id="size1">

Cum sa-ti activezi PM-ulid="red">id="Script MT Bold"> - Mergi la: Contul meu - Mesaje private- Options- Activeaza mesaje privateid="size1">

Cum sa ascunzi un linkid="red">id="Script MT Bold"> - [ url=" aici scrieti linkul " ]aici scrieti denumirea dorita [ /url ]Cand scrii formula, scoti spatiile dintre parantezele patrate, astfel incat sa nu ramana nici un spatiu liber in interiorul formulei.id="size1">

Cum sa ai[gravi] sau [gravired] la semnaturaid="red">id="Script MT Bold">

Mergi la Profil Personal, selectezi Editeaza profil, mergi in josul paginii la Optiuni Profil + / -, apesi pe +, si la Semnatura scri gravi sau gravired intre [] si adaugi saptamanile.id="size1">

Corespondentul sapt. de sarcina in luni:id="red">id="Script MT Bold">

luna 1= 01-05 sapt -----luna 4= 14-18 sapt -----luna 7= 28-31 sapt.

luna 2= 06-09 sapt -----luna 5= 19-22 sapt -----luna 8= 32-36 sapt.

luna 3= 10-13 sapt -----luna 6= 23-27 sapt -----luna 9= 37-40 sapt

id="size1">

Cum se citeste o ecografie:id="red">id="Script MT Bold">

LMP - ultima menstruatie

LMP-GA - varsta gestationala conform ultimei menstruatii

LMP-EDC - data probabila a nasterii conform ultimei menstruatii

BPD - diametru biparietal (de la o tampla la cealalta)

CRL - lungimea fatului de la crestetul capului la coccis (fundulet)

FL - lungimea femurului

AC - circumferinta abdomenului

HC - circumferinta capului

HC/AC - raportul dintre circumferinta capului si circumferinta abdominalaid="size1">

Cont comun:id="Script MT Bold"> sept.oct2012

E-mail comun:id="Script MT Bold"> sept.oct.2012@gmail.comid="red">

Parola va fi trimisa prin PMid="size1">

Linkuri utileid="Script MT Bold">id="size3">id="red">

Tabel greutate medie bebe pe saptamani de sarcina

echografie

cand vine barza

In burtica pe saptamani

Valori beta hcg

Feminitate-site-ul unei prietene dragu!

Retete compensate si gratuite pentru gravide-Norma 2012/pag.368

id="size1">

id="left">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 209
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Doamne ajuta sa fie un capitol plin de vesti bune!

Kytana:eu m-am minunat si prima data si acum ca in burtica mea chiar era un bbstiu ca suna tembel dar jur ca nu puteam sa-mi imaginez cum o sa fie sau mai bine zis nu am avut sentimentul ca bb e real pana nu am nascut . O sa fie tare frumos si bine, mai ales ca il ai pe dl pinguin cu tine...fara frica, doar cu bucurie si multa credinta ca Bunul Dumnezeu le aranjeaza pe toate.

Doamne ajuta Lumi! Si multumesc pentru sustinere. [pup] Intr-un fel ciudat ajuta sa stii ca nu esti chiar atat de dus cu capul precum te consideri [:D]Incercam intr-un efort de imaginatie sa imi creez in minte chipul micutului sau cum ma va privi, cu cine va semana, insa parca inca nu este real.

Eu am emotii pana incepe acel ceva pentru care am emotii si sper ca in momentul in care se declanseaza travaliul sa fiu stapana pe mine si sa nu ii panichez nici pe cei de langa mine mai mult decat ar fi necesar [:D]

Cat de fain ploua [olala]

[gravired]37+ cu [baietel] Pingu mic Luca

-= Love life, live love =-id="teal">

id="left">id="right">

kytanutz[pup]numai n-am avut timp sa-ti raspund la intrebare si am mai si uitat[batcap]cezariana e recomandata de dr pe motiv de placenta previa laterala.a zis ca s-ar putea si nastere naturala,dar e cam riscant,asa ca mai bine ceza.

Paula[gravired]fericita id="violet"> id="Comic Sans MS"> sapt38 id="Comic Sans MS">id="limegreen"> cu [baietel]id="violet">id="Comic Sans MS"> Rolandid="blue">
[olala][olala][olala]AMR 8 zile[pk][pk][pk]id="size3">id="blue">id="Comic Sans MS">

Felicitari Stella si VeroBoroda! Multa sanatate voua si boboceilor vostri. Sa creasca mari si sanatosi!

Noi ieri am facut curatenie in dormitor si azi e zi de relaxare. De fapt sotul a facut si nu m-a lasat sa pun mana pe nimic, numai sa mai prinda si el o tura cu bicicleta in Muntii Nacin inainte sa vina iubitzica mica. Eu am fost cu supravegheatul si cu indicatiile. Am calcat si vreo ora in acest timp, doar ca nu prea mai pot sa stau mult pe scaun. Bianca este la socrii, la sfarsit de saptamana doarme la ei. Asa ca azi am ziua la dispozitie pentru mine si nu stiu ce sa fac.

Maine incepem gradinita si cred ca o sa mai fac ordine prin hainute, sa fie toate asezate pentru intreaga saptamana.

O sa-mi fac si bagajul pentru maternitate, ca tot am mai cumparat si ieri cate ceva doar ca nu am pus nimic intr-o geanta. Am impresia ca nasc peste vreo luna-doua nu peste o saptamana.

Kytana, nu esti singura care se minuneaza ca va veni o minune in viata voastra. Mie nici acum nu-mi vine sa cred ca in scurt timp vom avea iar o mogaldeatza mica langa noi [olala]. O sa va fie foarte bine in trei si o sa umple sufletele de bucurie [flo].

Va [pup] si sa aveti o zi frumoasa.

(gravi 39+)

'neata fete dragi!

bun gasit in casuta noua! asteptam bobocei pufosi si sanatosi!

ma bucur ca gandaceii mici sunt bine si papa, iar mamicile intra sa ne spuna despre ei [olala]

kytana si eu am emotii foarte mari! ma gandesc daca va fi natural/ceza, daca voi avea dureri mari, cum va fi cand il voi vedea, daca voi sti ce sa fac...ufff sunt ca piftia! ma bucur ca sunteti acasa toata familia de pingu' [:D]

eu sunt iar varza...ieri mi-a fost mai bine si aseara am mancat normal (putin dar normal)...azi noapte m-a apucat iar si dimineata la fel..nu mai sunt scaune diareice, e apa in jeturi...simt ca nu mai pooottt..nu stiu de unde atata apa :)

am trecut iar pe regim, paine prajita si ceai, vreau sa-mi fierb orez, d-astea..

pupici, o zi faina! [pup]

[gravi] 37+[baietel] David Gabriel Multumesc Doamne!

Buna dimineata!Bine v-am gasit in noua casuta !
id="green">M-am trezit la 9:30,am papat ceva,am stat la povesti cu mama si sora la telefon...si am zis ca ar fi cazul sa intru sa vad ce faceti.Sa vad ceva vesti noi...dar nimic.Ma imt bine...

Aseara dupa 1 ora si ceva de stat in pat eram ca noua,eram fresh si cu chef de viata,nu mai aveam rabdare sa stau in pat [:D] Parca-s nebuna [:-)))]

Kytana,multumesc pentru galerie.[:D]Sunt curioasa ce imi zice dr marti,ca iar ma duc sa ma vada.

RamonaCopot si eu am fost destul de activa in timpul sarcinii.Adica m-am comportat exact ca inainte de a fi gravida.Am facut si curatenie,am carat si sacose de la piata,am mers si pe jos...nici o schimbare fata de perioada cand nu eram gravi.Doar ca merg mai incet decat inainte...Sper si ma rog la Dumnezeu sa am si eu o nastere la fel de usoara ca a ta.Si le doresc si fetelor de aici,care nasc natural,sa aiba si ele nastere usoara.

Mirabelac,sunt sigura ca o sa mai incalc si eu reguli.Dar ca un copil a murit pentru ca nu i s-a dat apa-ceai si a murit deshidratat,nu cred.Imi pare rau.Pana si laptele praf se face cu apa,pentru ce sa ii dai apa separat?Na,oi vedea eu la fata locului

ca socoteala de acasa nu tot timpul se potriveste cu cea din targ.Oricum sper sa nu te fi suparat de la mesajele anterioare.Suntem aici ca sa ne invatam una pe cealalta...[pup]La multi ani pentru Calin,cu intarziere...si sa creasca mare si sanatos!

Corinuk,multumim de incurajari!Si eu iti doresc sanatate ca vad ca sunt ceva probleme.

Kytana,eu stiam exact invers despre putica la baitei....ca se decaloteaza si se pune in sus in scutec.[:-)))] Acum la modul serios,trebuie sa ne informam ca e o problema destul de importanta.Si eu ca si tine patesc cu bebeloiul....se misca rau de tot,se impinge,imi fuge burta dintr-o parte in alta.Si toata lumea imi spunea ca nu mai misca in ultima luna....Nici eu nu simt ca o sa am un bb.Si la mine parca e ceva ce nu o sa se intample,parca doar la voi ma astept,am si ganduri negre[:D]Mi-e frica de nastere si mi-e teama de nou...Dar DD o sa aiba grija de noi si o sa fie totul bine !

Olivia,mai stresat tati decat tine [:D] Mai rar asa ceva.Ce dulce e pitica ta,cum vrea ea in camasa mamei sa faca nanitza....draga de ea [olala]

Madamar,eu prefer forumul...

Am mai intrebat intr-o zi si mai intreb si astazi,mai stie cineva ceva de Lalu?

ANDREEA 39+ [gravi] cu [baietel] Andrei

http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Hello, bulinici & mamici & bebici !

Kytanut, ce drag mi-e de voi ca v-ati reunit toata trupa !! [olala] Eu cred ca e normal ce gandesti tu acum, sunt sigura ca si eu as fi ajuns la asta DACA nu dadea buzna miss. Acum ma uit la ea si ma mir ce cauta aici, de unde a venit si ce vrea de la noi. Ceva gen : "Cum s-a intamplat asta?" [:-)))]

In alta ordine de idei, am avut cea mai nasoala zi-noapte. Am ajuns la moasa aseara la 10 (Kytanut, tu stii la cine). Am facut febra, frisoane, ma durea INFIORATOR un sfarc. Moasa m-a masat, m-a pipait, m-a bibilit, mi-a zis ca am inceput de mastita si ca trebuie sa actionam rapid si eficient. M-a muls cu o pompa extraodrinara, nu m-a durut deloc si am scos si super productie de laptic. (are pompa profi, ma simteam ca vacutele alea de pe la documentarele tv [:I]). M-a certat ca mi-am neglijat pregatirea sanilor. Asadar, acum sunt nevoita sa fac masaj cu sapun pe fiecare san, sa caut "fasolicile" formate (un soi de galme), sa le masez inspre sfarc. Dupa masaj, spalam cu apa calduta, punem compresa dintr-un prosop muiat in apa calda, sa ajutam decongestionarea sanului. Pe final, punem si compresa rece, cu gheata, care sa ajute impotriva durerii. Si tinem sanul la aer. Azi am pus-o pe beib sa suga sanul cu probleme, m-a durut tare, dar am tinut-o pana cand a golit tot. Acum suntem mai binisor, dar nu ma culc pe o ureche, am sa ma masez pana-mi vine rau, nu vreau sa renunt la alaptat si aseara era cat p-aci sa fug in farmacie dupa Dostinex (asta inhiba lactatia si-o opreste...).

Mami de dragonita Iris !id="red">

Of Bobutz drag prin ce mai trecusi si tu! Bine ca ai ajuns la timp si te-a ajutat cu pompita aceea [pup] Si hei cum sa lasi tu fata fara san? Vrei sa te alerg? Asa cu burta mare si tot te alerg [:-)))]

Andreiut, uite aici un articol despre igiena baieteilor si aicidespre pozitionarea cucului. [:p] Eu ce am scris stiam de la cursul la care am participat. Rog mamicile cu experienta sa ne mai arunce cate-un sfat, caci tare nepriceputa ma mai simt [flo]

Am o energie in ultimele zile de nu mai stiu de mine. Nu mi-e somn deloc si nu imi vine sa stau deloc locului [:D] Oare cand o veni pingu mic?! [pk]

slimfitmada ce putin mai ai si tu si vei fi cu bebe in brate [flo]

Paula, ma tot gandeam la maseaua ta zilele astea, te mai doare? Am inteles acum care e treaba cu placenta, ei lasa, conteaza sa fiti bine, nu? [pup]

Corinuka, nici nu pot sa imi imaginez cat de aiurea te simti [flo][flo][flo] Te imbratisez si iti urez muuult curaj! Haide, ca avem DPN la o zi distanta, mai avem atat de putin de asteaptat [il]

Mai stiti ceva de Vero?

Pup fetili!

[gravired]37+ cu [baietel] Pingu mic Luca

-= Love life, live love =-id="teal">

id="left">id="right">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...