Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

sticluta pentru gradinita

Recommended Posts

Buna,am umblat azi o gramada sa le iau copiilor sticlute pentru apa la gradinita,si nu am gasit ce-mi doream eu:(

la carrefour am gasit ceva la un pret acceptabil dar un plastic moale si sticlutele destul de mici,cel mare bea apa multa si macar de 0,5 ma gandeam sa fie sticluta..as vrea sa le iau ceva care sa le aiba mai mult timp si sa nu tebuiasca sa le schimb dupa 2,3 zile si cu supapa as prefera

voi ce fel de sticlute folositi pentru copii?

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Noi ducem pet de 5l si canuta. Pet-ul are atasata o pompa si le pune doamna in canuta.

Roli mami de Andrei [bonjovi](16 ianuarie 2008) si Marc [cavaler](9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

du o sticla de apa, pet, si recipientul favorit al copilului.

o supapa surprinzator de buna o au sticlutele de apa Tedi. eu arunc continutul si pastrez sticlele :)

-------------------------------------

Grup despre gradinite, crese, bone, scoli pe FB:

https://www.facebook.com/groups/397305800323707/

De la TediPlay aveam si avem si noi [bis]

____________________________________________________id="red">

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,

inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra

obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,

botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.id="black">id="size1">

_____________________________________________________id="red">

Au nevoie de noi:id="black"> Iuliaid="red">[floare3] Copiii Monicaiid="purple">[flo2] Alexid="green">[flo] Lucaid="navy">[floare3]

Citat:
citat din mesajul lui oanap85
voi ce fel de sticlute folositi pentru copii?

align="right" id="quote2">
Orice pet de 0,5 l, cu capac ce se insurubeaza. Ii lipesc eticheta cu numele/scriu cu oja si gata.

DE VANZARE

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Cele mai bune sunt modelul acesta,http://www.zalando.de/sigg-roadworks-trinkflaschen-boxen-blau-si544a027-502.html?wmc=GSH49_CR_DE_1891109.&size=One+Size ,nu te speria de pret,exista si modele mai ieftine.

Eu am cumparat de tchibo de 0,5 l cu vreo 6 e.

mami de fetita cu ochii albastrii ca marea,04-10-06

Eu ii iau in fiecare dimineata cand o duc la gradi, sticluta de 0.5. Mi se pare cel mai simplu, decat sa i se desfaca capacelele alea prin gentuta, se mai strica mecanismele alea...am incercat si noi vreo 3 modele, asa, ca-i era ei drag sa aiba sticlute frumoase, dar pana la urma cere si ea tot sticla normala, e cea mai practica.

*******************************************************id="pink">

[8**]raluca[8**]id="pink"> mami fericita de [il]alexia[il]id="pink"> (07.09.2006)id="purple">

Citat:
citat din mesajul lui trischa
Cele mai bune sunt modelul acesta,http://www.zalando.de/sigg-roadworks-trinkflaschen-boxen-blau-si544a027-502.html?wmc=GSH49_CR_DE_1891109.&size=One+Size ,nu te speria de pret,exista si modele mai ieftine.Eu am cumparat de tchibo de 0,5 l cu vreo 6 e.mami de fetita cu ochii albastrii ca marea,04-10-06
align="right" id="quote2">asa ceva doresc si eu,ce fel de material e? e mai rezistent ?si se curata bine ?Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...