padi Postat Septembrie 18, 2012 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 18, 2012 Incerc sa imi dau seama, oare care este suma minima pe care as putea-o economisi zilnic, fara a-mi afecta bugetul, dar sa si reusesc sa pun ceva in pusculita Pana acum am mers pe metoda 1 RON pe zi, dar oare nu as putea sa economisesc mai mult? Voi cat reusiti sa economisiti pe zi, dar fara a face exces de zel sau fara a va afecta bugetul familiei? V-ati gandit la acest lucru? Adriana edit: am scos linkurile catre blogul personal! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roli25 Publicat Septembrie 18, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 18, 2012 Titlul m-a facut sa rad. Daca ajung in ziua de salariu fara datorii, ma declar fericita. Si asta in conditiile in care cheltuielile lunare sunt extrem de stricte. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc [cavaler](9 iunie 2006) Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Publicat Septembrie 18, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 18, 2012 Pai si cum faci? Pui un leu deoparte si spui ca asta l-am economisit,sau pui toata suma la sfirsitul lunii? Nici nu m-am gindit vreodata sa economisec zilnic(pentru ca nu cheltui zilnic,incerc cel putzin s anu cheltui zilnic),am insa economii la luna.La sfirsitul lunii am suma X in cont,dara sta pentru ca asa mi-am impus...nu de buna voie.(o actziune cu banca sa-mi retzina suma x lunar s-o verse intr-un fond de economii) PS.Subiectul tau imi aminteste de o colega d emunca care ce ma mai felicita cind m-am lasat de fumat si cum imi spunea celebra replica"Banii astia ii pui deoparte,ce dadeai pe tzigari economisesti".Pe naiba...ca dupa ce m-am lasat d efumat n-am pus un cent deoparte pe principiul asta. Dana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanouela Publicat Septembrie 18, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 18, 2012 Sa economisesti pe zi mi se pare o lupta continua. Eu economisesc/luna...si anume, in mom in care banii sunt in cont, imi fac calcule (aproximative) si o parte transfer in contul de economii. Nu-mi iese intotdeauna ft bine, mai intru in ei daca arde sau apar situatii neprevazute. Mi se pare mai eficient asa, performanta mea a fost de 600 lei/luna[:D] Prea des noi ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii. John F. Kennedy Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padi Postat Septembrie 18, 2012 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 18, 2012 Eu am o pusculita in care pun zilnic 1 RON. Ce este 1RON? Sunt sigura ca fiecare poate sa faca acest lucru[:D] Mie mi-a intrat in reflex, si acum o fac din inertie... Eu nu o vad ca si pe o povara zilnica. Cum am ajuns sa pun deoparte 1 RON? Am renuntat la a doua cafea de la automatul de cafea! Acum beau doar una si pun 1 RON in pusculita. Adriana edit: am scos linkurile catre blogul personal! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cricor Publicat Septembrie 18, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 18, 2012 Acum ceva vreme,la o presentare, un financial adviser ne-a spus ca majoritatea oamenilor pot economisi 10% din venituri, acestia fiind banii pe care cei mai multi dintre noi ii cheltuie pe asa zisele maruntisuri...bani pe care nu stii pe ce i-ai dat. Sunt sigura ca sunt oameni care nu au acesti bani disponibili. Multi dintre noi insa, ii au, dar ii cheltuie aiurea. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ingridnen Publicat Septembrie 18, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 18, 2012 iar subiect cu economiile....mie nu prea imi iese, nu stiu cum, dar mereu apare ceva ce imi strica socotelile. 1 leu pe zi as putea economisi, nu-i vorba... dar ce faci cu 30 de lei la sfarsitul lunii...e o suma infima... 2 pachete de tigari si iaca, s-au dus banii. Ingrid si Cristi 9 ani Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Selene_Bunny Publicat Septembrie 18, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 18, 2012 Intai tre' sa ai DIN CE economisi. Deci tre' sa ai chiar si acel 1 RON excedentar, pentru a-l pune in borcanul de economii. La mine e ca un facut, am reusit de mai multe ori, de prin 2005 incoace, sa economisesc, uneori chiar sume frumusele. Dar nu a fost data sa nu se intample ceva si sa trebuiasca sa intru in banii aia. - variatiile de curent, reclamate si nerecunoscute, mi-au ars placa de baza a calculatorului - mama nu a avut bani de lemne pentru iarna - fratele a avut nevoie de ochelari mai buni, mai scumpi si, ulterior, de operatie cu laser - a murit bunica - interventie de urgenta la stomatolog - copil bolnav Etc. etc. etc. Nici nu ma mai gandesc sa economisesc, ca deja am depasit limita pentru a considera ca sunt doar coincidente. Din putin se face mult - ajutor umanitar!id="green"> Lucrusoare de vanzare...id="purple"> In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere.id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Selene_Bunny Publicat Septembrie 18, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 18, 2012 DAR... punem intr-un borcan banutii pe care ii gasim pe strada. Mai mici, mai mari. Daricut a gasit 5 RON in fatza scarii. Din putin se face mult - ajutor umanitar!id="green"> Lucrusoare de vanzare...id="purple"> In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere.id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padi Postat Septembrie 18, 2012 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 18, 2012 Citat:citat din mesajul lui ingridnen 1 leu pe zi as putea economisi, nu-i vorba... dar ce faci cu 30 de lei la sfarsitul lunii...e o suma infima... 2 pachete de tigari si iaca, s-au dus banii. Ingrid si Cristi 9 ani align="right" id="quote2"> Eu vad altfel problema: 1 lei/zi * 365 zile = 365 lei la sfarsit de an. Totusi, este ceva nu? Adriana edit: am scos linkurile catre blogul personal! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts