Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pachet (Mancare) ptr. scoala

Recommended Posts

Am inceput si noi gradinita de saptamana trecuta si deja sunt in pana de idei, mai ales ca Victoria nu prea mananca sandwich... deci, ce altceva? Va rog, idei! Multumesc.

Victoria, Mami Nadiaid="red"> si Daddy au invins Leucemia!

VICTORIA

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Join my world [:D]

Combinatii si permutari de, in cantitati duble:

cereale cu iaurt sau un pliculet de oatmeal cu iaurt mic (ai mei il mananca cu iaurt)+ fructe mici in ele

fructe: banane, mere, mango, capsuni, zmeura, afine, mure (cate o caserola sau un fruct), struguri - simple sau in combinatie cu branza - gouda, camembert sau chiar ... telemea [:D]

compoturi - daca mananca

alge - roasted seawead

snitel cu castraveti, chiftea (facuta fara faina si vanduta pe post de hamburger) sau macaroane cu branza

placinta cu branza + azi mi-a picat ideea de samosa

salata cu crutoane, ciuperci crude sau pane, varietati de quesadilla, ou fiert, castraveti, rosii din acelea minuscule, ardei, cozi de telina de asta vestica, paine prajita cu ou

muffins, chec, (cu lapte, caco, ceai), clatite, orez cu lapte si scortisoara, budinca de macaroane cu branza si stafide, mango uscat, caise uscate, stafide, cirese sau cranberries uscate

par a fi o multime de optiuni in retrospectiva daca ma gandesc bine ...

Aqai, esti o comoara. [pup] [flo] Si daca-mi dai si doua retete, iti mai dau o floare si-un pupic [:D] Te rog, reteta de quesadilla si cea de... orez cu lapte [:I] Faceam candva, dar pe cuvant ca nu mai stiu... [:I]

VICTORIA

Maine cred ca ii fac clatite, ca alea ii plac, umplute cu nutella. Am timp dimineata, ea merge doar 2 ore jumate, de la 12:40-15:10, asa ca dimineata am timp sa-i fac. Fructe nu serveste, [q] in afara de zmeura din curte. Nu mai am, asa ca aia din magazin e risipa de bani, nu se atinge de ea. Iaurtul iar e nu! pentru ca ii dau in fiecare seara combinat cu amidon (e hipo-glicemica, si amidonul ii mentine glicemia, e satula de iaurt!)

Branza o mananca, telemea sau cheddar (string cheese) sau branza felii. Asta i-am dat cu piept de pui la gratar.

Imi dai, te rog frumos, si reteta de budinca de macaroane cu branza?! Ca macaroane ar manca toata ziua. Astea sunt de baza la noi. Mananca ZILNIC! macaroane cu carne tocata si sos gravy... zilnic! De vreo 3 luni nu am avut nici macar o zi sa nu am in casa mancarea asta. La micul dejun, uneori si la pranz si chiar si cina...

VICTORIA

Ce apreciata ma simt, multumesc! [flo]

quesadilla (sau ce am inteles eu din ea, daca nu e bine, ne corecteaza Maru[pup]): in tava de tort am pus asa: hartie de gatit, o rotocoala de wrap peste care am turnat ciuperci taiate, ardei, rosii, carne de pui de la un snitel leftover si branza rasa - amestec de ala de mozzarella cu cheddar gata ras si peste inca un rotund din ala de shaorma si le-am pus in cuptor. Daca iti iese croncant si nu va place, inveleste in folie de aluminiu

orez in lapte varianta a la aqai: fierbi orez in apa putina; cand e evaporata torni lapte peste, amesteci niste zahar vanilat si lasai la temp mica pana se umfla orezul. pui in farfurie si scortisoara sau dulceata deasupra. Mai bine de-atat, nu stiu :D

hmmm, pacat ca nu mananca fructe, eu cu astea ma scot bine (ma rog, ma si usuca de bani astia ai mei la cantitatile mancate)

budinca: fierbi spaghete din alea cele mai subtiri

pui in blender un pachet de branza de ala de cheesecake, 2 oua, zahar vanilat si niste smantana sau iaurt si le faci o zeama indefinita

storci macaroanele, pui zeama peste, pui stafide si in cuptor, nu stiu sa-ti spun cat timp, da' te prinzi tu dupa cum arata la suprafata. poti sa pui peste ele sirop de artar sau de migdale un pic cand le mananca

tocmai din asta le fac si eu pt maine. Alte variante de paste:

paste fierte cu putin ulei de masline si parmezan. langa ele o felie de paine prajita si ciuperca cruda, salata verde

paste primavera - astea cu google ca nu stiu sa-ti spui pe de rost

4 branze sau din alea cu smantana, sunca si ou nu le stiu numele acum

pase cu sos ragu de vita

milaneze (care la mine is alea normale, dar fata carne)

fii atenta poate o pacalesti cu tocanita de pui cu macaroane? dar astea nu le poti pune la gradi ....

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami
Imi dai, te rog frumos, si reteta de budinca de macaroane cu branza?!
align="right" id="quote2">
Iti spun cum le fac eu.

Mai intai fierb pastele, nu conteaza de care/ce forma. Intr-un castron mare, bat bine cateva oua cu o cana de zahar (o cana la o tava obisnuita de cuptor), apoi rad branza telemea, pun stafide si esenta de rom, adaug pastele, amestec bine si trantesc totul in tava unsa cu ulei. Dau la cuptor pana se rumeneste putin.

Mi s-a facut pofta instantaneu...[pofta] Ma duc sa fac.

DE VANZARE

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

eu la pachet sandvis ,cu sunca si cascaval sau snitel etc biscuiti,corn,clatita,banana dar nu prea le prieste:D...

prima zi le-am dat sandvis si mi-au spus ca toti copiii au mancat bun.eu de ce nu le dau?:(

asa ca le pun si eu ce vad la ceilalti ca sa nu stea sa se uite in gura lor ..dar dimineata inainte sa plece le dau un ou,un pahar de lapte

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...