Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cutii-pungi haine cu vaccum

iubu77

Recommended Posts

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Prietena mea a cumparat de la Jysk. Se foloseste aspiratorul pentru scoaterea aerului. Sunt pe mai multe dimensiuni si ea a fost foarte multumita, volumul hainelor se reduce semnificativ.

Recent am vazut si in Real, dar si pe la magazine d-astea mai ieftine, gen confiscate, insa la ultimele nu stiu cat de bune calitativ sunt...

Monica si [pis] Nancyid="red">, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Distribuie pe alte site-uri

Poti comanda pe net, noi comandam frecvent pe net cand nu gasim in magazine ceva ce ne trebuie! Uite aici ceva http://www.comenzi.ro/set-saci-vacuum-p-2103.html

La mine le foloseste cumnata cand trimite pachete in tara, si sunt super! Acum suntem in plin proces de mutare, si foarte bine m-am organizat cu ele! SE folosesc cu orice aspirator!

Eu am luat din Kaufland dar nu sunt multumita de calitate, in timp iese aerul. Am incercat sa iau de la top shop dar astia sunt total neseriosi.nu aveau pe stoc, cica suna cand au, am mai sunat noi peste cateva luni, am dat comanda si nici pana in ziua de azi cand se face aproape anul nu am vazut sacii.

Marinaid="Arial">id="blue">

Am si eu saci de vidat si pot sa spun ca nu sunt 100% multumita in sensul ca unii saci au tras aer in cateva zile, dar... totusi i-as recomanda pentru ca incap multe haine in ei si cand tragi aerul se micsoreaza volumu si sacii devin mai tepeni... ceea ce mie mi-a fost util pentru ca erau mai usor de urcat sacii in pod.

Daca bagi sacii vidati intr-un spatiu inchis de genul debara, unul peste altul, mai inghesuiti, nu mai au putere sa traga aer si se pastreaza mai bine.

Oricum sunt buni si impotriva umezelii, dar si a moliilor, care mai nou ataca si materialele sintetice. Mi-e mi-au facut colonie pe un covor care sigur nu era de lana, iar la tara la bunicul am gasit bluze deale noastre sintetice mancate bine de molii.

Referitor la calitate... eu i-am luat de pe net pe vouchere... nu stiu daca or fi altii mai buni, mai scumpi sau mai ieftini...[:-@]

Ingerasii mei: Monyid="purple"> (03.12.2003) si Teoid="blue"> (17.05.2007)

"Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momentele care iti taie rasuflarea." id="purple">

Jysk si Daiso, ambele le gasesti in Bucuresti.

Daca nu le intepi/ agati din greseala (cu fermoare, nasturi care ajung la suprafata si se freaca de altceva tare, gablonturi cu colturi, ele intre ele - dupa ce le videzi si se intaresc trebuia manevrate cu atentie) stau OK. Eu folosesc de la firmele astea de cativa ani. La Jysk sunt mai mari si mai ieftine, la Daiso mai mici.

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...