Little_erik Postat Septembrie 21, 2012 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 21, 2012 Salutare tuturor mamicilor si viitoarelor mamici!! Am o minune de baietel in varsta de 2 luni si o saptamana pe care îl cheama Erik, are 5 kg si 60cm - lucru foarte bun din cate zice Tanti Doctora - . De cand l-am adus de la maternitate si pana acum, atunci cand papa scoate un sunet ca de "magarush". E foarte hranace î#537;i respecta orarul de papa si de somn, nu e racit, curat nasucul zilnic pentru ca apar mucozitati din cand in cand... Va-#539;i confruntat cu a#537;a ceva pana acum?? Astept r#259;spunsurile voastre! Va multumesc din suflet!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanap85 Publicat Septembrie 21, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 21, 2012 adica face i-ha?sau cum? nu inteleg [:-/]e normal sa scoata sunete dar sa faca ca magarusul nu am mai auzit :) crestere usoara si sanatate bblui[flo] Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011). http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.D. Publicat Septembrie 21, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 21, 2012 de curiozitate - ce "orar" de masa are? si de ce ii cureti nasul zilnic daca nu are mucozitati decat din cand in cand? Finn Constantine 15.10.2009 si Euan Tudor 04.05.2012 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ina.click Publicat Septembrie 21, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 21, 2012 Al meu facea ii-haa (aproximativ) in primele zile cand il alaptam :) Erau de fapt mici gemete de satisfactie + respiratia sa, se muncea mult pt lapte. am intrebat medicul si mi-a raspuns "e bun ce papa el acolo". si acum, la 1 an jumate, tot ofteaza si mormaie cand bea lapte. nu stiu daca e cazul tau asta, sper sa fie asa, evident. ------------------------------------- Grup despre gradinite, crese, bone, scoli pe FB: https://www.facebook.com/groups/397305800323707/ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Little_erik Postat Septembrie 22, 2012 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 22, 2012 Scuze! A fost greseala de redactare ... Deci: papa aprox din patru in patru ore, are momente cand se trezeste poate mai devreme, dar de regula din 4 in 4 ore papa 150 ml formula; Referitor la nasuc il curat zilnic pentru ca apar mucozitati. Am fost cu el la doctor si a zis ca nu e racit si ca totul e bine. Cand mananca face exact asa I-ha ca un magarus. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.