MamiciDe2007 Postat Iulie 31, 2007 Raport Postat Iulie 31, 2007 ODISEEA NOASTRA A INCEPUT ASA:id="red">(1), (2) , (3) , (4) , (5) , (6),(7),(8),(9), (10), (11), (12), (13),(14),(15),(16), (17), (18), (19), (20), (21),(22),(23), (24), (25), (26), (27), (28),(29), (30), (31), (32), (33), (34), (35),(36), (37), (38),(39),(40), (41),(42),(43), (44), (45),(46), (47), (48), (49), (50), (51),(52)id="size1"> Linkuri utile: Calculul datei nasterii ,Cum se dezvolta bebe , Greutate si centimetri [copil] in burtica la mami , Dezvoltare [copil] in burtica la mami - filmulete , Diverse filmulete despre sarcina si nastere , Greutatea viitoarei mamici , Sarcina- saptamana cu saptamana , Recomandari pentru gravide ,Intrebari si raspunsuri despre sarcina , Nume de fetite si baietei, Informatii privind testele prenatale, Recomandari pentru urmarirea prenatala de rutina a femeii gravide sanatoase,Masuratori ecograf,Calculator pentru verificat masuratori ecograf, RUGACIUNILE NASTERIIid="size1"> Prima intalnire burtici de septembrie - octombrieid="size3">id="orange"> A doua intalnire burtici de septembrie - octombrieid="size3">id="green">Adresa de email: septoct2007@yahoo.com Cine doreste parola contului de yahoo sa trimita PM aiciid="red">Lista de telefoane se gaseste sub forma unui atasament la un email (Subiect mesaj: Lista cu numere de telefon), in folderul Informatii utile din casuta comuna de email. Daca vrei si tu in lista, trimite un PM la carpatinaid="red">
MamiciDe2007 Postat Iulie 31, 2007 Autor Raport Postat Iulie 31, 2007 [il][il]AVEM 1id="orange">id="size3"> id="purple"> CU id="purple"> 2id="teal">id="size3"> [hagi]IULIEid="green"> 07 iulie (xx.xx, xx.xx) AYUMIid="orange">id="size2">, nastere XX, 27s3z,id="size1"> [bibe] RYUJI & [bibe] NAOKI id="teal">id="size2">, 1004 gr, 35 cm, Apgar x, 954 gr, 34 cm, Apgar x id="size1"> [grup]LISTUTA FERICITELOR GRAVIDUTE DE SEPTEMBRIE-OCTOMBRIE id="red">2007id="red">[grup]AM MAI RAMAS 147 id="size4">[gravi] si 2 id="size4"> viitori tatici cu id="blue">45id="red">id="size4">[fetita], 51id="teal">id="size4"> si restulid="blue"> SEPTEMBRIEid="green"> witchy_witchid="maroon"> ***UM 25.11.2006id="blue"> ***DPN 01.09.07id="red">***Mirella76id="maroon"> ***UM 25.11.06id="blue"> ***DPN 01.09.07id="red">***[baietel]Albert Raoulid="teal">prisiid="maroon"> ***UM 26.11.06id="blue"> ***DPN 01.09.07id="red"> ***[fetita]Mirunaid="red"> LaviniaN ***UM 26.11.06id="maroon"> ***DPN 02.09.07***[fetita]Miruna Antoniaid="red"> Roxana_Gid="maroon"> ***UM 26.11.06id="blue"> ***DPN 02.09.07id="red"> ***Dr.Badiu / Municipal /Bucuresti***id="purple"> Andrei Serbanid="teal"> HaveF8 id="maroon"> ***UM 25.11.06 id="blue"> ***DPN 02.09.07id="red"> ***[fetita] Ana Martinaid="red"> aurelia27 id="maroon"> ***UM 25.11.06 id="blue"> ***DPN 03.09.07id="red"> ***[fetita] Alexia Rhianaid="red"> Irina.c.id="maroon"> ***UM 27.11.06id="blue"> ***DPN 03.09.07id="red"> ***Dr.Suciu /Polizu /Bucurestiid="purple">***[fetita] Ade_x (Adelina)id="maroon"> ***UM 27.11.06 id="blue"> ***DPN 03.09.07id="red"> luyid="maroon"> ***UM 27.11.06 id="blue"> ***DPN 03.09.07id="red">***[fetita] afibebe id="maroon"> ***UM 28.11.06 id="blue"> ***DPN 04.09.07id="red">*** Cristian Nicolaeid="teal">Betty78 ***UM 28.11.06id="maroon"> ***DPN 04.09.07id="red">*** dr Nuraltay Emel/Spital Euroclinic id="purple">*** Aniast72 (Andreea), ***UM 28.11.06id="maroon"> ***DPN 04.09.07id="red"> ***Dr. Radu Vladareanu / Euroclinic / Bucuresti***id="purple"> Alinkav (Alina), ***UM 28.11.06id="maroon"> ***DPN 04.09.07id="red"> ***Dr. Gh.Constantinescu / Municipal / Bucuresti***id="purple">[fetita] Lia_B id="maroon"> ***UM 28.11.06id="blue"> ***DPN 04.09.07id="red"> Ontz id="maroon">***UM 28.11.06id="blue">***DPN 04.09.07id="red"> Sim_stoian id="maroon">***UM 29.11.06id="blue"> ***DPN 05.09.07id="red"> ***Dr. Tutunaru / Elias / Bucuresti***id="purple"> Stefanid="teal"> veroborodaid="maroon"> ***UM 29.11.06id="blue">***DPN 05.09.07 id="red"> gemaid="maroon">***UM 29.11.06id="blue"> ***DPN 05.09.07id="red"> ***Dr. Tutunaru / Elias / Bucuresti***id="purple">[fetita] MariaDia (Maria)id="maroon"> ***UM 27.11.06 id="blue"> ***DPN 06.09.07id="red"> ***Dr. Marilena Grama /Spitalul Cantacuzino/Bucuresti***id="purple"> Alehiamid="maroon"> ***UM 30.11.06id="blue"> ***DPN 06.09.07id="red"> *** Robert id="teal">Teodoranid="maroon"> *** UM 30.11.06 id="blue">***DPN 06.09.07id="red">*** Mandarinutzaid="maroon"> ***UM 30.11.06 id="blue"> ***DPN 06.09.07 id="red"> ***[fetita] Antonia Mariaid="red"> Diwanaid="maroon"> ***UM 30.11.2006,id="blue"> ***DPN 06.09.07id="red"> Myral id="maroon">***UM 01.12.06id="blue"> ***DPN 06.09.07id="red">***[fetita] Piccaflorid="maroon"> ***UM 08.12.06id="blue"> ***DPN 07.09.07 id="red">***[baietel]Matteoid="teal"> adrianaolimpia id="maroon">***UM 29.11.06id="blue"> ***DPN 06.09.07id="red"> ***[baietel]Gabrielid="teal">Cecilia Lid="maroon"> ***UM 02.12.06id="blue"> ***DPN 08.09.07 id="red">***
sim_stoian Postat Iulie 31, 2007 Raport Postat Iulie 31, 2007 Roxanaid="purple">, mai stii ceva de Teodoraid="purple">? Sim [gravi] 34+ Stefan id="purple"> Asa creste bebe Poze
Happiness_4_us Postat Iulie 31, 2007 Raport Postat Iulie 31, 2007 Danielaradu, Mirella76, moldoveanca, Adhnana, Teodora Mihailescu, Andruzza, Flavia Hurducas, tzuc, Kriss79, unde umblati burtici? SUnteti bine? Mai dati si voi un semn de viata! Nana, [gravi] 33+id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue"> Razvan Andrei In asteptarea lui [copil] Nunta noastra de vis!id="blue"> Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!id="Comic Sans MS">id="red">id="size1">
tomasa Postat Iulie 31, 2007 Raport Postat Iulie 31, 2007 Maruntzika, Nana, superb arati, sunt impresionata! Sa nu-mi zici ca te incap inca blugii tai normali, de negravida ca pleznesc de ciuda [xx(]. Glumesc, ma bucur pt. tine, te-ai pastrat super misto, doar burtica e de tine, la 3 ore dupa nastere vei fi ca noua. Rox, vreau si eu povestea romantioasa. Cu cat mai romantioasa cu atat mai bine. M-am saturat sa auzim numai de contractii si dureri si grasimi si alte cele. Asa ca baga repede, fiind aniversarea voastra, chiar e momentul pt. un remember romantic. Danuta, [cool]. Ai dreptate cu pestii. Cat despre greutatea lui bb eu nu-mi fac iluzii, nu fac copii grasi. Tot ale mele sunt majoritatea kg. Miaunici, multi pt. incurajari. Aveam nevoie de ele. mama de BAIAT [^] (9 ian. 2005) [gravi]30+ [fetita]Maria
Happiness_4_us Postat Iulie 31, 2007 Raport Postat Iulie 31, 2007 quote:Originally posted by tomasa Nana, superb arati, sunt impresionata! Sa nu-mi zici ca te incap inca blugii tai normali, de negravida ca pleznesc de ciuda [xx(]. Glumesc, ma bucur pt. tine, te-ai pastrat super misto, doar burtica e de tine, la 3 ore dupa nastere vei fi ca noua. mama de BAIAT [^] (9 ian. 2005) [gravi]30+ [fetita]Maria id="quote">id="quote"> Hai mai Tomasa, nici chiar asa. As fi vrut eu! Blugii de pe mine sunt de gravida si cu cateva marimi mai mari decat ce purtam eu si asta ptr ca nu stiam in ce hal ma voi ingrasa si am zis sa fie. LA fel am facut cu toate hainele luate din America de la motherhood cand am fost de Pasti. Toata lumea imi crease asa o imagine ca voi fi imensa incat d ela marimea S cat purtam mi-am luat numai haine L, nu mai zic ca la americani S siL sunt cu mult mai mari decat in Europa. Asta e.Blugii din poza ii bag pe mine fara sa-i deschei la nasturi, ca au banda elastica pe margine si oricum sunt mari, nu cred sa mai apuc sa-i port fara curea. Hi hi. Pupici. Nana, [gravi] 33+id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue"> Razvan Andrei In asteptarea lui [copil] Nunta noastra de vis!id="blue"> Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!id="Comic Sans MS">id="red">id="size1">
cecilia L Postat Iulie 31, 2007 Raport Postat Iulie 31, 2007 Roxana, ma bucur ca bebe Andrei este bine, grasunel si paros, ce frumos. Povestea romantica o astept si eu.... hai nu fi rea. Cand ma gandesc cata vechime avem noi....ma cred chiar batranica....pai sa tot fie: din 92 ne cunoastem si in 98 ne-am casatorit, asa ca faceti voi calculul. Va urez si voua sa aveti multi ani fericiti. [pup] cecilia,34+[baietel]Cristian
tomasa Postat Iulie 31, 2007 Raport Postat Iulie 31, 2007 Ba chiar asa mai, Nana, arati foarte bine [il]. Nu-s genul care complimenteaza usor, deci te rog sa ma crezi . Slippers, tu cum stai cu kg in plus? Ca si tu esti slabuta de fel. Desi nu-i relevant ca tu ai retinut lichide. Miaunici, am vazut ca intrebai de tarife in capitolul trecut (tot defazata cu raspunsurile am ramas, mereu stiu ca mai sunt lucruri despre care voiam sa scriu si n-am apucat). Nu sunt nici eu la curent cu noutatile dar eu asa as face: 200 euro nastere naturala (la mine nu va insa cazul), 400 euro cezariana+50 anestezistului+50 mainii 2 din operatie. La neonatolog voi da 1 mil cred (voi vedea si cum se poarta, si ce-i face lui bb, poate reduc la 500 mii). Data trecuta am fost pregatita cu 50 de euro pt. neonato ca asa auzisem ca se da si a facut niste ochi incat mi-am dat seama ca am fost exagerata, ceea ce nu am de gand sa repet , hi, hi, hi. Nu de alta dar, de dragul celor ce vor mai naste, nu vreau sa-i invat prost. Tot in capitolul trecut am vazut ca s-a vorbit despre ce avem si nu avem voie in sala de nasteri. Cu oja stiu ca nu avem voie ca sa vada daca nu cumva ni se schimba culoarea tegumentelor in timpul travaliului/operatiei. Totusi nu-mi amintesc sa ma fi controlat cineva in acest sens. Unghiile stiu ca trebuie taiate scurt din motive de igiena pt. bb, ca sa nu-l zgarii, etc dar repet, nu-mi amintesc sa se fi uitat cineva la mainile sau picioarele mele. Oricum asa le aveam, scurte si fara oja/lac pt. ca asa le port intotdeauna. Eu bijuterii am avut (nu la modul exagerat ca nu e stilul meu) si nu mi-a spus nimeni sa le scot, am nascut cu verigheta pe mana in care am avut branula si n-a deranjat pe nimeni si tot asa vreau sa nasc si acum. Singurul loc in care m-au controlat a fost "acela" ca sa vada daca sunt epilata complet. Totusi tind sa cred ca procedurile astea difera mult in functie de spital. Conteaza cat de stricti sunt. Asa in unele spitale bebelusii stau izolati iar in altele ii ai cu tine in camera, in unele sunt permise vizitele si in altele nu. mama de BAIAT [^] (9 ian. 2005) [gravi]30+ [fetita]Maria
Roxana_G Postat Iulie 31, 2007 Raport Postat Iulie 31, 2007 Asaaa, scuze, dar adusesera ai mei pe pitica acasa si am stat sa o iubesc. Rau cu ea ca ma oboseste, rau fara ea ca simt ca nu respir fara ea. Deci asa cu cei 7 ani...am trecut hopul? Nu stiu cat de romantioasa este povestea pentru voi, am zis si eu asa, nu credeam sa starneasca asa curiozitati. Poveste de liceeni. Am fost colegi de liceu, insa invatam in clase diferite. Si cam toata clasa a11a a incercat saracul baiat sa imi faca mie curte, insa nu aveam ochi pentru el ca eram amorezata de un golan cu vreo 3 ani mai mare. Asa sunt fetele....La finalul clasei a11a am plecat in aceeasi tabara la munte, la Sinaia. Ma rog, pura intamplare, colegul lui de banca si cel mai bun prieten se combinase cu cea mai buna prietena a mea, asa ca ne-am nimerit sa mergem impreuna. Primul contact in tren a fost cam neplacut. Eu eram ofticata ca statea jos si juca septic cu colegii lui si noi stateam pe niste trepte, iar apoi a avut tupeul sa imi schimbe si melodia preferata de la casetofon, melodie pe care suspinam dupa golanul meu caruia ii dadusem papucii cu vreo 2 zile inainte pentru ca asa mi se nazarise (fata deshteapta!). Insa pentru prima data, uitandu-ma la dragutul meu am observat ce ochi verzi frumosi avea....hmmm, parca parea mai dragut. In tabara l-am ignorat cateva zile. Insa eram din ce in ce mai impresionata de el. Era sociabil, avea un simt al umorului deosebit, era inteligent, se purta super cu sora lui mai mica. Deodata imi aparea in cu totul alta lumina. Intr-o seara s-a inundat camera lor si a venit sa doarma la noi in camera pe jos. Ma rog, oricum eram 4 fete in 2 paturi tot din cauza lipsei conditiilor in vila respectiva si am avut deosebita placere sa ii crantan biscuiti in cap. Deja aveam chef sa il necajesc...dar cam atat. Primul contact a fost la Urlatoarea, cand am picat in apa rece si eram uda si noroita. La un moment am alunecat iar si stateam atarnata de niste radacini. El a venit si m-a ajutat, nu s-a stresat ca il noroisem pe el de tot. M-a luat de mana si apoi a avut grija tot drumul sa nu mai alunec pe pietre. Stiu doar ca ma lua de mana si mi se parea o vesnicie pana ajungeam pe partea cealalta a apei. Intr-o zi am plecat spre Babele, eu am decis sa urc impreuna cu prietena mea cu telecabina, insa am stat vreo 3 ore la coada. Baietii au luat-o pe carare. Numai ca la coada s-au gasit niste baieti draguti sa ne roage sa le tinem randul, apoi am intrat in vorba, si ne-au tot cinstit cu sucuri si cafele. Cam asa si sus la Babele, pana a ajuns gasca noastra si au fost tare ofticati pe intrusii cu pricina. Ca atare dragutul meu a luat-o inainte tare necajit si m-a tot ignorat. Ba din seara respectiva i-a acordat mai multa atentie unei colege care ii tot facea ochi dulci. Eee, si posesiva cum sunt, am zis ca nu e chip sa las baiatul asa pe mana alteia. Asa ca de a doua seara am fost mai atenta la povestirile lui si la glumele lui. Ma simteam de parca am fost mereu impreuna. De la apa rece mi se umflasera rau genunchii, am facut o artrita de care am scapat cu greu luni dupa, cu cateva Moldamine si fizioterapie. Pana la vila era o scurtatura de 116 trepte si era un chin sa urc. Stiu ca ma tinea de mana sa ma ajute si a balguit el ceva despre cum il tin de mana. Nu cred ca era vorba de cum, ci pur si simplu simteam curentul ala de cate ori ne apropiam mainile. Seara pe care o aniversam noi este insa cea mai haioasa. Am decis sa mergem in disco, asta dupa ce eu si prietena mea am rupt un gard si am cazut la nu mai mult de 10 cm de marginea unei prapastii. In disco evident m-a invitat la dans, nu stiu ce si cum, nu stiu cat timp a trecut, stiu ca ne-am trezit la un moment dat inghintiti de zor de cei din jur care dansau rap. Muzica se schimbase demult iar gasca noastra se prapadea de ras ca nu ne mai dezlipisem. Nu pot sa explic, atunci cand am asezat capul pe umarul lui am zis ca acolo este locul meu. Si acum tot asa a ramas, parca acolo imi ia cineva toate grijile si durerile. Din disco am hotarat sa plecam la mare. la 3 noaptea alergam dupa tren, noi 2, prietena mea si inca un coleg. Insa prietenul prietenei nu a mers si ea a inceput sa planga rau rau. Asa ca am coborat in Campina, dar nu am mai gasit tren de intors pana dimineata. Acolo ne-am petrecut noaptea, pe peron. Stiu doar ca ma tinea strans strans in brate si eu radeam in hohote de rasuna gara. Si aveam cu noi casetofonul la care ascultam de zor Mozart intr-o gara plina de navetisti. De atunci am ramas inseparabili si sper sa ramana asa si mai departe. Cam asta pe foarte scurt. Stiu ca nu e cine stie ce, pentru mine este totul si de cate ori ma supar si ne certam ma gandesc ca nu as vrea sa pierd niciodata clipa aceea. Casatoria e casatorie, insa ca valoare sentimentala, aniversarea ei nu a fost niciodata mai importanta pentru noi ca aniversarea serii in care am simtit ca suntem pereche. Gata, am fugit, ca ajunge omul la restaurant inaintea mea. Pupici. Rox [gravi] id="green">35+ si Alexandra Maria id="red">[copil] (10.02.2004)
iuli8700 Postat Iulie 31, 2007 Raport Postat Iulie 31, 2007 Annisiaid="blue">, ma bucur ca ti-au placut perdelele mele. Sunt convinsa ca si ale tale sunt ok ... si oricum o sa prinzi experienta in timp cu masina de cusut. Eu am ceva experienta la activ...bunica mea mi-a dat masina ei de cusut antica si de demult(manuala) si m-a si invatat de mica sa o folosesc. Aici in Cipru plangeam dupa o masina de cusut(ca am lasat-o pe cea veche la mama acasa in Romania-mai complicat sa o aduc aici)...ca-mi place sa-mi modific cam toate hainele pe care mi le iau, sa le fac pe placul meu ... si am reusit acum cateva luni sa achizitionez una electrica care n-a fost prea scumpa dar imi fac treaba cu ea. Sotul ma bate la cap sa fac un cargo sa o aduc pe cea veche de la bunica aici...ca are valoare sentimentala, arata ca o antichitate si mai si functioneaza pe deasupra. Roxaliid="blue">, de vopsit ma vopsesc luna de luna dar am schimbat culoarea cu un ton mai inchis. Roxanaid="blue">, m-ar unge si pe mine la sufletel povestea ta romantica ...asa ca astept si eu sa ne-o spui. Iuli[gravi] 33+ Kosmas Iuli graviduta Lucruri bebe Nunta noastra
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.