Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de septembrie-octombrie 2007 (53)

Postări Recomandate

Postat

am fost la o plimbare in ploaie cu sotul sa cautam un balansoar pt Cris.Nu am gasit si am comandat pe net.

se pare ca nici la plimbare nu mai pot merge.

mama ce am obosit si m-au apucat niste dureri de spate4 urmate de o sete nebuna.

nu mai aveam nici o vlaga parca picam de pe picioare.

burtica imi atarna parca aveam o povara mare.

ce Dumnezeu o fi?

pana acum nu am mai avut asa ceva.

luni mergem la doctor atunci vine din concediu.

sper sa fie totul bine.

pana atunci am promis sa stau cumintica in patut.

Myralid="orange"> esti bine?

Sper sa ne ajute Doamne Doamne sa ajungem macar la 37 de saptamani.

dar mai este si pana atunci trebe sa fiu cuminte numai ca nu am stare deloc.

va pup merg sa dorm putin.

AFIBEBEid="blue">[gravi]35+[baietel]Cristian Nicolaeid="blue">

AMR 20 DE ZILEid="red">

SI VINE ... [copil]

• Răspunsuri 312
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Sabina, noi anul trecut cand am botezat-o pe finuta noastra, am cumparat scaun de la Chicco din Carreffour Orhideea. A costat aproape 4 milioane dar a fost f rezistent. Beea are 1 an si scaunul arata impecabil, are husa detasabila care se poate spala. Poti da o tura sa vezi cum arata.

Aici noi am luat ptr Razvan scaun Maxi Cosi ca sa il putem folosi si pe cadrul de la Quinny, pe post de carucior. In weekend vrem sa cumparam caruciorul Quinny ptr 4luni-4ani, o sa-i scoatem scaunul pe care il are si o sa montam cosul cat e bub mic. Asta este ideea.

Este vb de caruciorul portocaliu de pe pagina forumului, in dreapta sus, de la Miniblu.

Nana, [gravi] 33+id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue"> [baietel] Razvan Andrei

In asteptarea lui [copil]

Nunta noastra de vis!id="blue">

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!id="Comic Sans MS">id="red">id="size1">

Postat

Neata. Ma rog ca nu e dimineata, m-am trezit mai pe la 10 insa m-am luat cu altele si oricum nu merge net, sunt iar pe zapp. Asta noapte am stat sa vad dvd cu Apocalypto, si sotul meu a dormit bustean ca era frant. [:D] Dar ca sa va lamuriti cat sunt de dusa cu capul, eu am plans pana si la filmul asta ciudat si sangeros. Deci pe mine nu puneti baza, ca am cele mai ciudate emotii si reactii.

Dar ma bucur ca povestirea v-a starnit si voua amintiri placute. Macar am facut un lucru bun.

Ramonaid="green">, la multi ani si voua, sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de iubire si intelegere!

Simid="green">, as fi vrut sa ies azi in Mall dar nu am chef sa plec eu cu masina mea. Insa cu nea soferul nu mai merg fara mama, sa stea ea cu Alex in spate. Inca nu am stabilit nimic concret...mai vedem.

Pinacoladaid="green">, eu nu am mai ajuns la Miniblu. Cat despre placenta, la 33 de sapt la Herghe mi-a zis tot grad 2, oricum acum am 36 de sapt. Insa cu Alex ajunsesem la final la 2 spre 3, daca nu chiar 3.

Teodoraid="green">, nu conteaza cand iti intalnesti perechea. La noi a fost sa fie atunci, in cazul altora mai tarziu. Important e sa gasesti pe acel cineva. [pup] Imi pare rau ca nu ai dat nici un semn sa stiu ce e cu tine, eu te asteptam in vizita. Am dat sms, insa cred ca tot pe numarul sotului tau. Te rog da PM cu nr tau ca sa mai putem vb.

Sabinaid="green">, daaa, mai aveam si eu o vreme cand ascultam lucruri serioase, nu Evanescence si Puff Daddy ca acum. [:D] Oricum astept sa ma suni diseara sa imi zici ce si cum, tin pumnii sa fie numai de bine.

Yaiaid="green">, pai normal ca mergi mai greu acum, respiri mai greu, asta incetineste. Eu am observat ca de abia inot.

Mirellaid="green">, nu fii necajita, daca iti pui mintea in 3 zile esti gata cu totul. Bani sa fie de cumparaturi, ca de cheltuit se rezolva imediat. Si mai exista si vanzari online.

Nanaid="green">, eu nu am suportat braul ala sau cum ii zici nici dupa ce am nascut, ma innebuneau toti cu burtierele lor. Dar era crunt, transpiram si ma iritam si inca era iarna si nu cald ca acuma.

Dar o fi bun, nu stiu ce sa zic...Eu am niste dureri cand ma asez si mai ales cand ma ridic...arat ca o baba cocosata pana revin la pozitia verticala.

Sabinaid="green">, hai la Mall!

Yaiaid="green">, hai mai repede cu povestea, ca nu plec nicaieri pana nu citesc!

Rox [gravi] id="green">35+[baietel]

si Alexandra Maria id="red">[copil] (10.02.2004)

Postat
quote:Originally posted by Roxana_G

Nanaid="green">, eu nu am suportat braul ala sau cum ii zici nici dupa ce am nascut, ma innebuneau toti cu burtierele lor. Dar era crunt, transpiram si ma iritam si inca era iarna si nu cald ca acuma.

Dar o fi bun, nu stiu ce sa zic...Eu am niste dureri cand ma asez si mai ales cand ma ridic...arat ca o baba cocosata pana revin la pozitia verticala.

id="quote">id="quote">

Nu vorbi ca si eu sunt la fel. Ai descris perfect. Groaznic.

Nana, [gravi] 33+id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue"> [baietel] Razvan Andrei

In asteptarea lui [copil]

Nunta noastra de vis!id="blue">

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!id="Comic Sans MS">id="red">id="size1">

Postat

Nu stiu daca v-am mai spus aseara, dupa ce mi-a dat atatea emotii BB ca nu misca, cum am ajuns in oras s-a veselit nevoie mare si asa a tinut-o pana dimineata. Chefliu mare, asta ii lipsea baiatului. Deci m-am linistit.

Si mai voiam sa va povestesc o faza haioasa, nu stiu daca ati vazut Apocalypto, insa la final sotia personajului prncipal naste in apa pur si simplu, adica iese BB asa lejer in apa gheata intr-o groapa si ea il insfasca cu mana si il tine asa. Ce sa mai...nu tu aspirat secretii, nu tu raceala pe BB, nu tu travaliu prelungit. Daca as naste si eu asa usor...

Postat

Simid="blue">[pup] si mie mi-e frica sa nu ma ia contractiile de la epilat,n-am patit pin aacum dar paza buna,trece primejdia!

Maine?Pai joia stiu ca nu are program la cabinet,nu e Iosup acolo?Poate vineri!Duminica dimineata era cit pe ce sa ajung in garda la Elias,dar mi-era tarsa ca nu gasesc pe unul din rezidentii lui Tutu sa ma vada.Ori ceilalti stii si tu cum sunt!

De cind m-au mai lasat contractiile,e si bb asa de fericit si de ,,misunator''!Mi-e asa drag de el!

Abia astept sa ajung acasa sa studiez in amanunt achizitiile de ieri!

Daca intervine ceva rau,ma duc peste programare la Tutu,poate chiar la spital!Sper sa nu fie cazul...

Starea mea de anxietate si depresie era alimentata si de nemernicul ala de vecin de vis-a-vis,pe care l-a apucat renovarea si sparge cu picamerul si cu flexul de 2 sapt.incheiate.S-a luat barbate-miu de el,dar e un taran barat.Cel putin sambata si duminica am crezut ca mor de nervi.Nici la tv nu auzeam ce vorbesc aia de atita galagie.

L-am injurat de l-am spurcat.Si la ce contractii aveam,doar galagia lui imi trebuia....Din ciclul:,,viata la bloc''!!!!!

Yaiaid="purple">,normal ca vrem sa stim povestea!

Teodora[gravi] 29 + [baietel] Mihnea Andrei

http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png

http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Postat

Nana, si Sim, merci de linkuri sidetalii.Si mie imi cam surade ala de la miniblue.

Am vazut si la chicco unu f scump, dar e carut plus landou plus scaun de masina, si e carut din ala simpatic cu 3 roti mari.

Rox, pai ma gandescla Mall, da nu-s sigura ce si cum.Ploua mult prea tare acuma.Sa vad daca vine mama pe la mine.Casa arata ca la turci.samd samd:D

aa, barbatu meu a inceput cu suprstitiile, ca el nu cumpara nimic p[ana nu nasc.

[alcool][alcool][alcool]

apropos de Apocalypto, cica ar fi normal Roxana ca ai plans.Se pare ca la mel Giobson semnificatiile sunt din ce;le mai adanci.Adica Salvatorii aia de la final, care vin pe ape.....te las pe tine sa dezvolti de-aici:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="Century Gothic">id="red">id="size1">

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">id="size1">
id="right">
Postat

Neata

Mai da ce limbaritza aveti!

Eu raportez doua zile de smotru. Ieri am ridicat cu fundul in sus tot livingul, am tras canapelele, am aspirat, sters parchet, mobila, geamuri. Azi e ramdul bucatariei si camarii, si maine dau etajul cu fundul in sus. Asta daca ma mai tin bojocii.

Azi dupa-masa ies si analizele Mirunei, sper sa fie ok, ca sa o pot trimite maine la mare. Daca nu, repetir. Dar chiar as vrea sa o trimit, ca iar vin caldurile si sincer, sunt groaznic de obosita, si as vrea sa ma apuc si de cumparaturi, si de pregatiri, si cu ea nu prea pot.

Sabina, bine ai revenit in Bucuresti. Bafta la echo.

Hai ca citesc si eu ce ati scris in ultimele doua zile, apoi ma duc sa fac papica (mi-e pofta de o lasagna).

Ana [gravi]35+ [baietel] Vlad

si Mirunica (16.05.2003)

BB din burtica

Postat

Aoleuuuuu, uitasem ca maine e joi si nu e la cabinet [bang]. O sa ma duc tot maine, dar devreme la spital. Iar ma trezesc cu noaptea in cap [:(]. Unde il gasesc inainte de raport? Jos la colposcopie? Vad ca iar isi face de cap bb, ma impinge rau de tot. Si de cate ori ma duc la Tutu, nu misca nici macar un degetel...

Am si uitat sa te felicit pentru cumparaturi.

Sim [gravi] 35+ [baietel] Stefan id="purple">

Asa creste bebe

Poze

Postat
Helau, burtici! Mi-s foarte noua pe site si la fel de speriata. Nu stiu ce m-a apucat de cateva zile. Asteptam (eu si sotul) bebe la inceputul lui octombrie. Pana acum am fost foarte linistita, vesela, radeam din orice, eram gata sa ridic Globul daca aveam un punct de sprijin. De cateva zile, insa, zici ca-mi cade Globul in cap. Ma gandesc obsesiv la sanatatea copilului, desi la ecografii ni s-a spus ca totul e ok. Imi trec prin cap tot felul de ganduri care de care mai sumbre si imi vine tot timpul sa plang. Sotul ma sustine, cum stie el si e alaturi de mine. La fel si viitorii bunici. Dar cum ma vad singura, cum incep din nou cu prostiile! Incerc sa-mi ocup timpul cu de toate... Asa ca o sa fiu foarte des prezenta aici. Sper sa ma primiti si pe mine printre voi...

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...