crystyne Publicat Octombrie 26, 2012 Raport Distribuie Publicat Octombrie 26, 2012 Buna dimi la domnite[flo] EllaE [pup][flo] London felicitari pentru cele [bibe][bibe][bibe]inimioare ,trebuie sa ai maxima grija de ei [pup] Liza [pup][flo]si burtica[pup] Qiao [pup] Sa aveti o zi minunata[pup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angelica28 Postat Octombrie 26, 2012 Raport Distribuie Postat Octombrie 26, 2012 London[wow][wow]asta da veste ,felicitari!Ce embriolog ai avut? Albu ce a zis ,care a fost reactia lui ? [pup] Mutatia677-in stare homozigota Mutatia844g -in stare heterozigota 4 inseminari ; O sarcina obtinuta natural in iunie 2010 ,oprita din evolutie ; O inseminare reusita in iunie 2011 dar si aceasta sarcina pierduta. Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi, Fiv in martie2012 nereusit! FET in iulie2012 nereusit!!! Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !... In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cri_cri_cri Postat Octombrie 26, 2012 Raport Distribuie Postat Octombrie 26, 2012 ola gagici! qiao, ella, rlk, flower, liza79, fetele, multumesc pt raspunsuri si opinii in legatura cu mutatiile/mersul la sala.[pup] azi dimineata am fost la dr A la prima monitorizare, ieri seara m-am culcat chitita sa il intreb de analizele pt mutatii etc dar bineinteles ca trezitul la ora 4 dimineata si condusul pana la Buc. m-au transformat intr-o gaina beata si am uitat complet sa mai intreb ceva[bang]. dar nu ma las, ma lamuresc vinerea viitoare, la urmatoarea monitorizare! ca si concluzii,dr A a gasit doar 6 foliculi[q][q], la primul FIV am inceput cu 9 si a recoltat 6, acum daca am doar 6 oare pana la recoltare cu cati raman???[q][q] wow london [gravi]la puterea a 3a!!!! multa sanatate si ai grija de tine sa treaca cu bine cele 8 luni ramase! ------------------------------------------------- hidrosalpinx bilateral, laparoscopie, 2 IUI-uri nereusite FIV 1 nereusit, laparoscopie(salpingostomie stanga), urmeaza FIV 2 :) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crystyne Publicat Octombrie 26, 2012 Raport Distribuie Publicat Octombrie 26, 2012 Draga mea Cri stai linistita si fii optimista si cel mai important sa ai incredere in Dr.White.Eu am inceput cu 10 fol.si pe parcurs erau mai putini si am ajuns la et cu 6 ov deci se poate .[pup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speranta2 Publicat Octombrie 26, 2012 Raport Distribuie Publicat Octombrie 26, 2012 Felicitari London![pk] Esti a doua pacienta a lui Albu pe care o stiu cu tripleti. A mai fost Camemar. Ea are acum 2 baietei si o fetita de 1 an. Si sunt superbiiii!!! Iti vor umple casa si inima de fericire![flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aristica Publicat Octombrie 26, 2012 Raport Distribuie Publicat Octombrie 26, 2012 ha! tripleti! Baiii, e tare Albu! Felicitari, fetita[flo] salutari fetelor "albe"[pup] Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita. Iti multumesc, Bunul meu! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cumintzica12 Publicat Octombrie 27, 2012 Raport Distribuie Publicat Octombrie 27, 2012 felicitari london, e minunat!!![bibe][bibe][bibe] sa-ti ajute dd sa ai o sarcina sanatoasa si usoara! pup toate fetele si va doresc un weekend minunat[pup][flo] --------------------------------------------- 32 ani, nici o sarcina in 2 ani, endometrioza, laparoscopie in oct 2012 pt clipsarea unei trompe (hidrosalpinx) dar in 2013 voi fi [gravi] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EllaE Postat Octombrie 27, 2012 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2012 Ce liniste pe aici .... se vede ca e weekend. Cum se poate sa fiu eu altfel - cand se stie ca e regula ca progesteronului la prima monitorizare ii sta bine sa fie micut asa pe la 0,1, la mine ciudatelul de el isi permite sa fie 0,6. Are asa un un tupeu pe el... Sa-mi fac oare griji, sa nu-mi fac griji [huta] Estradiol 11 - deci e in limitele alea micute si des intalnite. E vorba de prima monitorizare cea de dupa AC cand inca nu am inceput stimularea, nici macar ciclul nu aparuse inca. Si a fost haios ca am primit mesajul de la Mdl, in care imi spuneau asa: "Analizele dvs au iesit bine, va asteptam pentru urmatoarea monitorizare ....". Mi s-a parut atat de hilara ideea cum ca dpdv ei au prelucrat bine proba, nu neaparat ca si rezultatul este pentru mine unul bun, adica analizele ar fi fost buuuuune. [pup][flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EllaE Publicat Octombrie 27, 2012 Raport Distribuie Publicat Octombrie 27, 2012 Qiao iti multumesc, cu intarziere [:I]. Pentru conformitate, am schimbat si eu informatia. [pup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marage Publicat Octombrie 27, 2012 Raport Distribuie Publicat Octombrie 27, 2012 Felicitari, London! [floare3]Sa ai grija de voi! Eu am vesti bune: am doua minuni mici la purtator carora sper sa le aud si eu inimioarele batand! Zilele astea am incercat sa fiu ZEN..... Fetelor, la cate zile de la ET se pozitiveaza testele de sarcina? Tare as incerca unul desi stiu ca e fff devreme........... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts