Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Simina, Carmen, aveti perfecta dreptate, stiu in sufletul meu ca asa trebuie sa fie.

Si stiu ca si eu si sotul meu suntem persoane capabile sa iubim mult, dar totusi mai am de luptat pana acoolo.

@Danaionela m-ai facut sa lacrimez. Te felicit pentru puterea ta de a accepta si de a merge mai departe, pe alt drum.

Postat
Daniela, eu nu mai imi bat capul cu ei. Am invatat de mult sa trec cu zambetul pe buze peste fel si fel de situatii. Si de felul meu sunt mai pacifista asa ...Ce te faci, ca am o vecina, in varsta, care imi este tare, tare draga, si de cate ori ma intalnesc cu ea, de vreo 10 ani [:D] imi pune mana pe burta si ma intreaba "ei, nimic, nimic?", ce sa fac, sa trec pe partea cealalta a strazii cand o vad?
Citat:
citat din mesajul lui danielag
Citat:
citat din mesajul lui flo.floCat despre prieteni, daca ar fi sa pun la suflet tot ce spun ei.... ar trebui sa renunt la multi, si la colegi de servici, si la vecine, la multi. Dar ma gandesc ca nu o fac cu rautate, de fapt stiu ca nu o fac cu rautate, mai degraba din nestiinta sau din dorinta de fi funny.Ah, si am un repertoriu intreg de fraze/ "sfaturi" de la binevoitori, dar mai bine ma abtin, ca cine stie ce discutii mai starnesc p'aci.
align="right" id="quote2">Flo, sa nu te superi ca iti spun [flo] insa pentru mine n-ar fi deloc in regula situatia asta. Nu ma refer la ce ar zice o vecina sau o colega de birou (nu-mi bat capul cu ce zic cei care nu-s apropiati). Insa eu astept ca cei care sunt in cercul meu de prieteni sa aiba un anumit tip de atitudine (din ce ne-ai spus reiese ca te deranjeaza anumite remarci pe care ei le fac). Daca nu-si dau seama ca ma deranjeaza, le spun. Nu ma pot astepta ca ei sa fie empatici, ca raspuns ei sa dea cu bata in balta, eu sa gandesc ca totusi "atata pot si ei, nu vor sa faca rau", dar tot eu sa sufar. Daca le-as spune si nu si-ar schimba abordarea inseamna ca nu-s decat niste oameni toxici pentru mine. Bine, eu personal peste faza cu "hai sa-ti arat eu cum se fac copiii, ca am mai facut" n-as trece, mi se pare prea mult pentru o gluma. Insa eu sunt asa, mai cu fixuri, nu trebuie sa te iei dupa mine.Ti-am scris doar ca sa vezi lucrurile si din alta perspectiva. Tu treci prin destule acum, iar genul asta de prieteni mai mult te incurca decat sa te ajute. Te consuma, iar tu ai nevoie de multa energie pozitiva, nu de chestii dintr-astea.
align="right" id="quote2">
Postat

Stiu Carmen ce spui acolo, si eu am un catel pe care il iubesc nespus, si il am de cand avea o luna si mirosea a lapte [:)] , si este atat de rasfatat si de iubit de noi, si ne intelege atat de bine, incat intr-o zi cred ca o sa vorbeasca [:D] .

Si mereu ma gandesc ca daca poti iubi un catel atat de tare, poti categoric sa iubesti si un copilas. Dar totusi, e altceva, parca este o responsabilitate mai mare, cand stii ca de tine depind viata si sentimentele unui copilas ...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...
  • Creează nouă...