Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

FIV la Cluj 52

Recommended Posts

• Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

• 4 months later...

Ceao fetelor, eu sunt fericita mamica de tripleti, 2 baieti si o fetita. Sunt niste copii sanataosi tare, tare frumosi.Avem deja 2 luni jumatate si suntem tare fericiti toti impreuna.Visul meu s-a implinit si ii multumesc Bunului Dumnezeu in fiecare zi pentru aceste minuni cu care m-a binecuvantat. Va doresc tuturor multa sanatate si bebici sanatosi... [pup]

Distribuie pe alte site-uri

• 1 month later...
  • 4 months later...

Buna.

Imi puteti spune, va rog, cum ajung la Departamentul de Reproducere Umana asistata. Trebuie sa fim acolo luni dimineata la ora 9 si incerc sa imi fac o idee cum sa ajungem. Departamentul asta este la Ginecologie I Cluj? Noi suntem din Baia Mare si nu tare am avut treaba cu zona asta a Clujului.

Inteleg ca este in Spitalul de Urgenta, adresa o stiu, dar nu stiu daca Ginecologie I este o cladire individuala sau la ce etaj al spitalului gasesc departamentul.

Multumesc anticipat

Violena, intr-adevar este in incinta spitalului de urgente, dupa ce intri pe poarta spitalului faci la dreapta si mergi pana in capat. E usor sa o recunosti caci scrie obstetrica/ ginecologie, intri in cladire si este la parter, in dreapta, eventual intrebi pe cineva la intrare. Sper sa iti fie de folos. Succes!!!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...