MariaBcf Postat Martie 30, 2013 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2013 Andreea suntem bine , o sa avem o fetita. Fac tratament cu Clexane , utrogestan , Aspenter si Femibion 2,. Doamne Ajuta sa fim toate bine pana la sfarsit si bebeii sanatosi. Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot. [gravi]19+ [fetita] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariaBcf Postat Martie 30, 2013 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2013 Andreea unde o sa nasti? Vii la Cluj? Prof STamatian iti urmareste sarcina? Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot. [gravi]19+ [fetita] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreea31 Postat August 1, 2013 Raport Distribuie Postat August 1, 2013 Ceao fetelor, eu sunt fericita mamica de tripleti, 2 baieti si o fetita. Sunt niste copii sanataosi tare, tare frumosi.Avem deja 2 luni jumatate si suntem tare fericiti toti impreuna.Visul meu s-a implinit si ii multumesc Bunului Dumnezeu in fiecare zi pentru aceste minuni cu care m-a binecuvantat. Va doresc tuturor multa sanatate si bebici sanatosi... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucia82 Postat August 1, 2013 Raport Distribuie Postat August 1, 2013 felicitari andreea!!!! sa fie sanatosi si sa va bucurati impreuna!! unde ai nascut in cj? si cu ce dr? scuze daca pun asa multe intrebari [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariaBcf Postat August 2, 2013 Raport Distribuie Postat August 2, 2013 Andreea felicitari , sa iti trăiască bebeii si sa fie sanatosi Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreea31 Postat Septembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2013 Multumesc mult, Maria sa iti traiasca si tie fetita, sa fiti sanatoase, sa cresteti mari.Va pup Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violena Postat Ianuarie 23, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2014 Buna.Imi puteti spune, va rog, cum ajung la Departamentul de Reproducere Umana asistata. Trebuie sa fim acolo luni dimineata la ora 9 si incerc sa imi fac o idee cum sa ajungem. Departamentul asta este la Ginecologie I Cluj? Noi suntem din Baia Mare si nu tare am avut treaba cu zona asta a Clujului.Inteleg ca este in Spitalul de Urgenta, adresa o stiu, dar nu stiu daca Ginecologie I este o cladire individuala sau la ce etaj al spitalului gasesc departamentul. Multumesc anticipat Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violena Postat Ianuarie 23, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2014 Nu mai face nimeni FIV la Cluj in perioada asta? Sa am si eu cu cine sa ma consult/cu cine sa ma intalnesc pe holuri in asteptarea interventiilor! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turqoise Postat Ianuarie 23, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2014 Violena, intr-adevar este in incinta spitalului de urgente, dupa ce intri pe poarta spitalului faci la dreapta si mergi pana in capat. E usor sa o recunosti caci scrie obstetrica/ ginecologie, intri in cladire si este la parter, in dreapta, eventual intrebi pe cineva la intrare. Sper sa iti fie de folos. Succes!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violena Postat Ianuarie 23, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2014 Multumesc. Inteleg ca este o cladire separata. O sa ii dam de capat cumva, eu de obicei ma impiedic de ideei de astea... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.