Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Am o problema cu operatia de cezariana,care nu se mai inchide.Se pare ca trebuie sa fiu operata cu anestezie generala,pt ca nu s a mai gasit niciun fir si trebuie cautat si curatat mai in profunzime.Insa vreau sa merg la un dr bun,care sa ma trateze uman.As merge initial la clinica particulara,daca nu se poate sa ma consulte in spital,dar operatia vreau sa mi o fac in spital,din motive financiare.

Va rog din suflet sa mi recomandati un chirurg bun,care sa activeze intr un spital bun[sau macar cu toaleta in camera ].Si sa mi spuneti cum ajung la el.La sfarsitul lunii martie fac rost de niste bani si vreau neaparat sa merg sa ma operez,pt ca operatia supureaza si sangereaza (desi e deschisa f putin,intr un colt}.

Mami de [bonjovi] Cris si [bebic] Codrin

Poze Cris

Bebe Codrin

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Doamne Mona, inca ai aceasta problema ? Imi pare tare rau, sper sa te indrume fetele cunoascatoare [flo]

____________________________________________________id="red">

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,

empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi

ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,

nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.id="black">id="size1">

_____________________________________________________id="red">

Au nevoie de noi:id="black">

Copiii Monicaiid="purple">[flo2] Alexid="green">[flo] Lucaid="navy">[floare3] Lorenaid="orange">[flo2] Oliviaid="purple">[flo]

Urgent:id="red"> Pentru ochisorii IONELEIid="red"> [flo2] [floare3] [flo]

Postat

Miria,sunt din Giurgiu,deci pot ajunge la Buc. Ieri am fost la spit Militar,am cunoscut o asistenta care m a dus la un medic chirurg de chirurgie vasculara ;G abriela Popescu.M a taiat mai mult si mi a bagat o pensa,dar n a gasit nimic acolo.Mi a spus ca i se pare ca se simte ceva mai dur ,inchistat,dar e prea in interior si nu poate ajunge acolo.Mi a recoltat secretie de acolo,rezultatul il iau peste 5 zile.Mi a spus ca e clar ca va tb sa fiu deschisa mai mult,dar ca tb sa merg la medicul care m a operat...Iar eu exact la ea nu vreau sa ma duc.

Mami de [bonjovi] Cris si [bebic] Codrin

Poze Cris

Bebe Codrin

Postat

Of Doamne :(

Sper sa rezolvi cu bine problema asta.

Oare dc ti a spus sa mergi la acelasi medic ???

____________________________________________________id="red">

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,

empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi

ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,

nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.id="black">id="size1">

_____________________________________________________id="red">

Au nevoie de noi:id="black">

Copiii Monicaiid="purple">[flo2] Oliviaid="blue">[flo] Ionelaid="red"> [floare3]

Postat
Citat:
citat din mesajul lui szivarvany
Of Doamne :( Sper sa rezolvi cu bine problema asta.Oare dc ti a spus sa mergi la acelasi medic ???____________________________________________________id="red">Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.id="black">id="size1">_____________________________________________________id="red">Au nevoie de noi:id="black">Copiii Monicaiid="purple">[flo2] Oliviaid="blue">[flo] Ionelaid="red"> [floare3]
align="right" id="quote2">Pai corb la corb nu scoate ochii, nu? [bang]
Postat

Buna!

Iti recomand din suflet, Dr. Nicodin Ovidiu - Sef Sectie Ginecologie, Spitalul Militar Central - Bucuresti.

Daca te intereseaza, iti pot da nr lui de telefon.

Multa sanatate si sa ne tii la curent,

Georgiana

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...