Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Fetele voi puteti vedea cand se misca bebe prin piele?? Eu cand ma uit sta cuminte cand nu ma mai uit incepe sa miste. Oare imi simte emotiile si din acest motiv nu mai misca cand ma uit??? Offff sunt asa incantata cand misca il iubesc la nebunie!!!!!!! [olala][olala][olala]

[gravi] 22+ [baietel]

Dana

Postat

Buna seara fetelor !

Am admirat pozele noi Bobitza, Liliana, Ama [pup]

Mocanita bafta la amio! sunt sigura ca o sa fie totul perfect . Asta e odiseea amiocentezelor care se termina cu bine [pk]

Alina ma bucur ca ai iesit invingatoare!

Amalia, Ama f f dragute lucrusoarele pt piticele voastre

Andra28 bafta la examen!

Despre vergeturi si eu stiuca depinde de piele si prea putin de crema din nefericire[q]. Eu nu sunt prea implicata din punctul asta de vedere. Nu ma ung f des ca nu imi place senzatia.

M-ati amuzat cu descrierile! parca cine stie ce gasca de elefanti si rinoceri suntem dupa descrieri ...cateva kg in plus si gata nu mai putem iesi din casa la cat suntem de mutanti[:-)))].

Faceti poze si cu fata ca acolo in ochisori se vede fericirea !. Si falcutele de gravida sunt mai rumene si mai frumoase cum sunt cele de copilas.

Dupa sarcina nu avem decat sa suferim pt fiecare gram in plus dar cat suntem la dospit nu are sens sa ne ascundem!

[gravi] 23+

viitoare mamica de [fetita] Medeea

Postat

multumim de capitol [pk]

dana astazi am avut si eu impresia ca am zarit miscarea din burta mea si de la suprafata , cred ca ea era ca un sarpe...[:D]

eu oricum fiind mai plinuta cu burtica nu speram sa o zaresc din exterior asa de repede...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

[gravi] 23 + [fetita] Ilinca

Ilinca

Postat

diana [pk][pk][pk][pk][pk] bine grait !!! dar parca totusi nu-mi vine sa ma uit in oglinda [bang][:D]

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

[gravi] 23 + [fetita] Ilinca

Ilinca

Postat

Salut, salut!

Mocanita aici suntem toate cu gandul bun la tine, maine la 8, eu una am scapat foarte usor, in 5 minute cu totul, cu mine a fost prietena mea dar fara probleme ma descurcam si singura, a vrut ea sa vina. Cum ti-a spus si Paula, 2-3 zile chiar daca nu te doare nimic stai intinsa, repaus cat mai mult, cele 72 ore dupa sunt importante.

Doxy, copiii amandoi au ales Bianca, voi ati votat Bianca vs Malina cu 7 la 4, deci pana acum se pare ca se contureaza Bianca.

Olimp, maine la 10 am programare la morfo la Halmagean, ce fel de eco are ti s-a parut performant?

[gravi] 22+ [fetita]

bebitza

Postat

Dana si eu imi vad burta cum se misca . I-am pus muzica (am cracanat la maxim castile de la calc si mi le-am pus pe burta )si mi-a tras niste lovituri ca nu am inteles daca e de bine sau de rau ca zbura burta mea in toate partile[:D] S-a speriat sotul mi-a zis ca o surzesc si clar nu ii place muzica [:-)))] Dar s-a calmat imd si apoi s-a miscat asa mai linsitit.

Eu o sa imi fac poze si daca ma fac de 100 de kg ...sa vada cat era mama !

[gravi] 23+

viitoare mamica de [fetita] Medeea

Postat

Cu uitatu in oglinda si eu am inceput sa evit [:D]. Desi vreau sa va pov o intamplare pt mine a fost super sentimentul. Eu inainte sa raman gravi ma machiam destul de des. Sotu fiind obisnuit cu mine machiata acum cred ca aveam 3 luni de cand nu ma mai machiasem. Duminik m-am vopsit machiat si imbracat cat am putut mai sexy ( desi ieseam cu o prietena la o pizza am vrut sa mai simt si eu ca sunt cat de cat) M-am dus la sot afara in curte si el era concentrat acolo vb cu mn dar nu sa uitat. Apoi i-am spus eu imi sta si mie bine ????? Si cand a intors capul a facut niste ochi si nu isi mai lua ochii. Fetelor m-am simtit atat de bine ca nu va puteti imagina [olala][olala][olala]. Deci inca nu sunt asa monstrulet [:D]

[gravi] 22+ [baietel]

Dana

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...