andre_ea Postat Martie 14, 2013 Autor Raport Postat Martie 14, 2013 Ingrozitor de trist! Dumnezeu sa o odihneasca! Condoleante familiei! Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009id="teal"> Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza. id="size1"> Citează
histamina Postat Martie 14, 2013 Raport Postat Martie 14, 2013 Dumnezeu sa o odihneasca! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea Citează
gabriela_tutuianu Postat Martie 14, 2013 Raport Postat Martie 14, 2013 chiar ieri m-am gandit la ea saracuta . dumnezeu sa o odihneasca . "niciodata nu e prea tarziu" Citează
ralualexandrei Postat Martie 15, 2013 Raport Postat Martie 15, 2013 Ieri dimineata ma bucuram citind ca respira singura,aseara m-am intristat cand sotul mi-a spus ca a murit. Dumnezeu sa o odihneasca! Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!id="red">id="size2"> Citează
Natasa Postat Martie 15, 2013 Raport Postat Martie 15, 2013 Pentru mine o sa ramana totdeauna copilul frumos si destept, asa cum era in liceu...Cuvintele sunt putine si sarace sa o descrie. Era generoasa, talentata, extrem de inteligenta, modesta si mereu zambitoare. Odihneste-te in pace, Mica draga! Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.