olimp Postat Martie 14, 2013 Autor Raport Postat Martie 14, 2013 anca saracuta de tine , vad ca pe rand tot mai apare cate o posesoare de raceala , sanatate multa ...si insanatosire grabnica..[flo] XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani [gravi] 23 + [fetita] Ilinca Ilinca
olimp Postat Martie 14, 2013 Autor Raport Postat Martie 14, 2013 paula multumin de capitol...vad ca asta e ritmul un capitol/zi XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani [gravi] 23 + [fetita] Ilinca Ilinca
PS_DM Postat Martie 14, 2013 Raport Postat Martie 14, 2013 Multumim de capitol! Oanka bine ai revenit! Ele ale noastre centuri ar fi mai cu mot unele f f rigide. nu ridica burtica ci doar tine bazinul strans .. numai ca nu gasesc si nici nu stiu cum sa caut la noi Asa ceva: http://ptjournal.apta.org/content/85/12/1290/F4.expansion http://www.sportstek.net/si-loc.htm [gravi] 23+ viitoare mamica de [fetita] Medeea
graphistar Postat Martie 14, 2013 Raport Postat Martie 14, 2013 Multumim de capitol! [flo] Oanka, insanatosire grabnica! [flo][flo] Bobitza, felicitari pt printesa! [flo] Diana, iti sta foarte foarte bine tunsa asa! Liliana, sa mai fie alta Laura despre care vorbesti? ...sa nu fie cumva o confuzie.. stiu ca Olimp tocmai o intrebase pe Paula cand i-a venit laptele dupa cezariana. in privinta arsurilor din dreapta, cu siguranta nu eu intrebasem. Eu am ceva dureri in stanga, dar acolo am un fibrom. Alina, te asteptam sa ne povestesti aventura mutatului si morfologia, sper ca acum te-ai mai linistit Mocanita [flo] relaxeaza-te si gandeste pozitiv. Betty [flo] felicitari! Linistea ta e foarte importanta. Eu am inceput sa cumpar usor, usor, maruntisuri. Cum ajung printr-un supermarket, fac vizita si la raionul de bebe..si mai pun cate ceva in cos. Si am strans in cateva zile (1 sapt) asa: 1 buc biberon sticla cu tetina, 1 buc suzeta silicon pt 0-6 luni, clips suzeta, suport pt suzete si tetine, chiloti unica folosinta, pachete servetele umede (8 pac), detergent lichid pt rufe bebe, protectii silicon pt mameloane, batista bebelusului (pompita de cauciuc), 1 tichiuta bumbac, 1 pereche manusele bumbac (daca are manute reci - eu am si vara, deh, proasta circulatie), 1 pereche sosetele. Acum trebuie sa incep sa fac stoc de pampers. Hainute, cadita, carut si patut, mai incolo. Poate ne mai ajuta si parintii. [gravired]19 + Alexandru Laura
PS_DM Postat Martie 14, 2013 Raport Postat Martie 14, 2013 Ele eu sunt panicata ca ai zis ca durerile sunt tot mai mari pe masura ce avansam in sarcina si daca sunt f mari o sa ajungem sa stam in pat si eu nu vreau sa fie cazul . [gravi] 23+ viitoare mamica de [fetita] Medeea
olimp Postat Martie 14, 2013 Autor Raport Postat Martie 14, 2013 diana , ele , afurisitele astea de dureri sper sa nu ne tintuiasca la pat graphy ce furnicuta esti... faci provizi.. XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani [gravi] 23 + [fetita] Ilinca Ilinca
bubulina2401 Postat Martie 14, 2013 Raport Postat Martie 14, 2013 Felicitari pentru fetita Bobitzaaa! :) [gravi] 21+ de [fetita]
unidanad Postat Martie 14, 2013 Raport Postat Martie 14, 2013 Si eu vad din ce in ce mai multe posesoare de aceasta viroza urata. Eu cred ca sunt imuna. Nu am mai racit de 3 ani si sper sa nu o fac prea curand. Din ce in ce imi fac mai multe griji cu bebe cu acele 3 zile care sunt in minus. Cred ca pana la 4d o sa imi iasa par alb chiar daca abia m-am vopsit [bang]. Stiu ca nu trebuie sa imi fac griji dar nu ma pot abtine.[alcool] [gravi] 22+ Dana
unidanad Postat Martie 14, 2013 Raport Postat Martie 14, 2013 Bobitza felicitari pt printesa. Sa va traiasca si sa fie sanatoasa. Esti sigura de doc??? Adik imi pare rau ca nu si-a dat interesu atat de mult eu sunt multumita de doc mea pana acum si sper sa fiu si de acum incolo. [gravi] 22+ Dana
Postări Recomandate