Administrators Admin Postat Martie 18, 2013 Administrators Raport Postat Martie 18, 2013 A folosit cineva Elevit? Sunt curios ce vitamine prenatale se recomanda in Romania? Citează
lavi02 Postat Martie 18, 2013 Raport Postat Martie 18, 2013 Elevit-ul era la moda acum cativa ani, acum este Femibion. Citează
Hellie Postat Martie 18, 2013 Raport Postat Martie 18, 2013 Eu iau Elevit. O capsula la doua zile. [gravi] 26+ Citează
CorinaDani Postat Martie 18, 2013 Raport Postat Martie 18, 2013 si eu am luat elevit, 1 pastila/zi, pe toata perioada sarcinii si a alaptarii. nu am avut probleme sau efecte secundare nedorite, dimpotriva, am senzatia ca m-au ajutat sa slabesc, mai exact mi-au taiat pofta de dulce...in sarcina am luat doar 8 kg si le-am dat jos rapid dupa nastere...practic in primele 4-5 luni de sarcina am slabit doar prin renuntarea la dulciuri...idem in perioada alaptarii... Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Citează
VIOIKA76 Postat Martie 18, 2013 Raport Postat Martie 18, 2013 La primele sarcini am luat Elevit ,la sarcina aceasta am schimbat pe Femibion pe care l-am luat doar cat am terminat o cutie ca nu contine fe si eu am lipsa de fe de obicei.Am trecut pe Elevit iar, apoi am intrerupt ,nu mai iau acum decat fier si magneziu. Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008) si acum[gravired]32+[baietel]Eduard-Mihai Citează
diuna Postat Martie 18, 2013 Raport Postat Martie 18, 2013 Citat:citat din mesajul lui lavi02Elevit-ul era la moda acum cativa ani, acum este Femibion.align="right" id="quote2"> Nu e vorba de moda, e vorba de promovare. Elevitul e de multi ani pe piata, nu numai pe cea romaneasca, si nu cred ca mai e nevoie de prea multa reclama pentru el. Produsul se vinde bine, gravidele si medicii sunt multumiti deopotriva. Citează
emilia.m Postat Martie 18, 2013 Raport Postat Martie 18, 2013 Mie mi-a fost f bun Elevitul si inca imi este. Femibion nu am voie ca are iod si eu am pb cu tiroida. [gravi] 37+ [fetita] Anna Patricia http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.id="size3">id="Script MT Bold"> PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit, Tardyferon, Euthyrox 100 zilnicid="size1"> Citează
ellej Postat Martie 19, 2013 Raport Postat Martie 19, 2013 Acum 7 ani am luat Materna, in ultimul trimestru de sarcina, 10 zile / luna daca imi aduc eu bine aminte. Cu siguranta era mai mult mai ieftin decat Femibion, care acum e la moda. Acum iau Femibion (2 capsule zilnic - merg la alt doctor decat acum 7 ani) si pe prospect scrie ca cica ar trebui luat de cand de decizi sa concepi pana cand termini alaptarea. Timp in care probabil dai faliment (eu o sa il iau ca si prima data, doar in ultimul trimestru). Nu sunt prea sigura ca merita diferenta de pret, dar mai multe persoane mi-au spus ca asta le-a fost recomandat si lor. Un medic ginecolog ne-ar putea lamuri daca Femibionul e doar moft si reclama sau chiar isi merita banii. Citează
Agnes_Stan Postat Martie 25, 2013 Raport Postat Martie 25, 2013 Eu am luat Elevit la recomandarea medicului cu aproximativ 3 luni inainte de a ramane insarcinata, datorita continutului de acid folic. Am continuat sa-l iau pe toata perioada de sarcina, o capsula pe zi, tot la recomandarea medicului. Mi-a mers foarte bine in sarcina, nu am avut probleme. Dupa ce am nascut am continuat sa-l iau in perioada de alaptare. Un alt lucru pe care l-am observat, pe langa faptul ca Ioana mea este o fetita frumoasaa si sanatoasa, este ca nu m-am confruntat dupa nastere cu probleme specifice de genul caderea parului, pierderea dintilor. Oricum este bine sa consulti un medic inainte de a incepe tratamentul cu orice fel de vitamine. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.